Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Anam canı dünya işim var ben de gevezelikteyim kasıklarımda ağrıyo zaten hem kimsede benlen ilgilenmiyo KÜstüm sizeeeeeeeeeeeee:)

Ayyyy bak boşyere küsmedim kimse bişi demiyo bana ESraaaa nerde o bana sahip cıksa barim ayyyy inşallah bebişi onladır:)

Kızzz pisi kocan kız olması fikrine alıştı mı? Kız annesi olan sendin dimi:) Allahın sevgili kulu:) Rabbim sevdiğinin ilk çocuğunu kız verirmiş:)

ewt cnm o bendm:) alıstı çok şükür hatta bi görsen benm kızım dio başka bişi demio ama var ya gercekten rabbim gönlüme göre verdi ilk erkek olduğunu duyduğumuzda bişiler alırken hiç mavi almadım hep içimden belki kızdır gecti yesil sarı aldım öğrenince herkes dediki ki kız die die oğlanı yolundqan çevirdin

kız ferda doğum günün mü bugün ee o zaman mutlu yıllarrrrr
masum hoşgeldin canım iyi olmuş net in olması

canım muhabbeti kaçırmasanda cevap veren yok zaten
slm verdim bişeyler yazdım cvp yok
masuma hoşgeldin dedim ferdaya bugün doğum günün mü dedim cvp yok

hımmmm ben burda kırılmışlık hissediyom
abooo ebrarım nasıl güzel nevresimler var oy oy aklım gitti

Hahhahah:) İsim düşünüyor musun?

nerden bakıosun cnm esyalar off bzde beşiği fln aldık ama
eksik cok oda yapıcam ben bazalı yatak koyucam odasına sonra boyanacak duvar kağıdı fln cok eksik var

benim yemedi yapmak şimdilik yapmıyorum oda
taçın fabrikası var benim evin yanında onun sitesine baktım hafta sonuda gidip canlı görücem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…