Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ewet bende kısdım zeynepp
estg.masumcum özür dilemene gerek yok ewet görmemişsindir mutlaka
nasılsın iyimisin
didem nerden bakıyon kız adresi gönder bakim hele

Battaniyeyi anlat bana:)

aha bu ipten alacan tatlım ponpon yerlerini atlayıp arada ki ip kısmında 5 sıra düz örgü örücen sonra yine ponponu atlıycan 5 sıra düz örgü böyle oluyo kaç ponponla başladığımı sayar sölerim sana

Kuşum kaç numara şiş kullandın? sıra düz örgü nasıl bişi ben hiç örgü nilmiyom

Kızlar malesef çok üzgünüm ki ben dün gece kırmızı kartı gördüm malesef ağrı ile uyandım ve ışte öyle çok üzüldüm ama yapacakta hiç birşey yok rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin

Hıııım şimdi anladım 5 numara şişle kazak örgüsü atacaz 5 tane:) Düz dediğin o dimi? Neyse elti halleder bunu ipin bi özelliği varmı peki adı sanı falan:)

evet tatlım kazak örgüsü ipin resmini gönderdim ya sana adını bilmiyom valla ben ponponlu ip diyom

esra üzülme canıım bizde seni bekliyorduk.hayırlısı o0lsun inşallah.hiç bozma moralini vardır bunda da bı hayır.bebişi annesini biraz daha özletmek istemiş oyle dusun.en dogru zamnda gelecek ınsallah

Ooooof sende mi neyse hayırlısı sanırım bundan sonraki kırmızı kart haberi benden Üzülme önünde daha çok zaman var:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…