Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

pşşşt ne kaynatıyonuz hee...
hayırlı günler hanımlar.
esram kepekliye katılıyorum,canını sıkma canım yaa..zamanını bekliyor.herkesin dünyaya geliş ve gidiş zamanı yazılıdır.demekki şimdi değilmiş

Selamınaleyküm kızlar ben geldim nasılsınız

ve aleyküm selaaaam eflalimm hoşgeldikkkk bende şimdi geldim birazdan bayanlarla oturmamız var ora gidecem inşaallah...nasılsın

ve aleyküm selaaaam eflalimm hoşgeldikkkk bende şimdi geldim birazdan bayanlarla oturmamız var ora gidecem inşaallah...nasılsın

Oh ne güzel canım iyi oturmalar bende hamdolsun iyiyim örgü örüyorum öreceklerimin listesini yaptım:) Sen nasılsın.

eflal reyyan hosgeldiniiz.nasılsınız..
bende oturmaya gıtmek ıstıyorum yaa.calışmak istemiyoruum.
esracım masallah ne hamaratsın orguler orguler :) bebişin cok sanslı..

İyi ki doğdun Ferdaaaaaaaaaaaaaaaa iyki doğdun FERDAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

ay canım çok sagol aglatıcan beni kocacıgım bu kadarcık şeyi bile demedi allah razı olsun senden nasılsın bakalım kız iyi çalış bu ay birlikte hamiş olalım daha takatim kalmadı biz düne kadar çok çalıştık ama bugün ara vermeyi planlıyorum artık bıktım oynaşmaktan. insan zevk bile lamaıyor yani söylemsi ayıp

Kızlar iki gündür oğluşuma klasik müzik dinletiyorum doktorda klasik müzik çalıyordu müzik hızlanınca bu kollarını hareket ettirmeye başladı bende oynasında hissedeyim diye dinletiyorum:)

Hoşbuldum kepekli nasılsın canım?

Oh ne güzel canım iyi oturmalar bende hamdolsun iyiyim örgü örüyorum öreceklerimin listesini yaptım:) Sen nasılsın.

sağol canımcım.bana da arad aiyi oluyor.dini sohbetler yapıyoruz boş durmuyoruz.
ohh maşaallah yaa ne güzel çok hoşuma gidiyor böyle siz örgü dedikçe ama banada gösterecek biri lazım.ne örcen kız anlatsana bi.

Ferda doğum gününmüydü iyiki doğmuşsun hayırlı bir ömrün olsun inşaallah kız üzülme benim kocam hediyede almaz zorla kutlar

Hoşbuldum sumru nasılsın şekerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…