Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Arada bende gidiyorum oturmaya, canım sen tahmin ettiğim cemaattenmisin daha doğrusu bir cemaattensin sanırım, şimdi maviş bir yelek örüyorum minicik sonra uyku tulumu,battaniye,patik,bere kaşkol,süveter planlıyorum inşaallah.

ne tahmin ettiğini nerden biliyim kız :))

oh ohh e modellerini n fotolarını koyda bizde görelim belkim öreriz bigün :))

Yok be reyyan henüz bitmedi şimdi ben bu üzüntü ile baya bi yaparım ve bitter diğeride yedek olarak olsun ikisinide örerim tam 3 tane örgü battanesi olur bebeğimin

Temizlik yapmaya erinen arkadaşlar pratik temizlik önerisi istermisiniz evet yazıyorum:) Gırgırı alıyorsunuz elinize önce halıları bir güzel gırgırlıyorsunuz sonra temizlik kovasını alıyorsunuz yerleri şöyle iki dk siliyorsunuz eviniz süpürülmüş gibi oluyor 10 dk nızı almıyor :) hatta ben acil durumlarda fayansları hemen ıslak mendille siliyorum iki üç mendile bakıyor.

bende iyim eflalcim ya. biraz doktora sinir oldum bugün. yani kaynanam diyordu gecen haftadan beri ikili taramani yaptir diye. e doktorda hic bahsetmedi bugün aradim ikili tarama noldu diye ne zaman yapilacak haftasi ya gecti ya geciyo dedim. gerek yok diyo yani rskli bir hamilelik olmadigi icin gerek yokmus. öyle diyo ama arkadasima soedum dün oda ben yaptirdim yani bebek özürlü mü falan diye bakiyorlar dedi. artik birdahaki randevuda anlatacakmis doktor gerekli olmadigini falan filan. e ben yaptircam belki ne bilgi vermiyon ki demi. sinir ya.

ne tahmin ettiğini nerden biliyim kız :))

oh ohh e modellerini n fotolarını koyda bizde görelim belkim öreriz bigün :))

:))) özele yazıyım,canım ördüklerimi aldıklarımı koymak istiyorumda makinem yok olunca çekerim.

iyimis kiz seninki :) valla ben yeni eve tasinali her hafta siliyorum yerleri daha kolay oluyo. büyükya ev nedense daginik görünmüyo eski ev gibi ya ev temiz oldukca hosuma gidiyo temizliyesim geliy ovalla :)

Canım ben yaptırmadım doktorumda eşimde yaptır dedi ben istemiyorum üçlüyede gel diyor eşim de istiyor ama hiç istemiyorum Allah korusun özürlü olsa ne olacak yavruma kıyamam Allah korusun öğrenip o kadar ay o stresle yaşamaya gerek yok bence

Hahaha bende öyle birşey yok ama odun kocam sürekli bu bir görev dedikçe yapasım gelmiyor:) Bu ay hamiş olmazsam sanırım ara verecem ben:)

albümüne ekle canım ordan bakarız.aslında benim örügye falan hiç fırsatım da yok ya napcaz bilmiyom

benimde yok canim ya. son ayimda evde olucam ozaman yerimdede kipirdiyamam heralde ozaman örmeyi düsünüyorum. göbüsüm cikmaya basladi valla artik belli oluyo :) ama sik sik uyaniyorum gece tuvalete gitmek icin yada üseniyorum uyanmiyorum ozamanda basinctan uyuyamiyorum. uyku simdiden yok yani

kiz senin tosun nasil? hareketlimiydi en son grödügünde? özlemissinir demi? ben 10 gün önce gördüm ve simdiden özledim valla

ya ben napıyım en son kalp atışlarını duymaya gittiğimizde minicik anlam veremediğim bişey gördüm.bidahada gidemedim işte

Kızım sen beni mi takip ediyon geçen ayda beraberdik:) İnşallah olmazsın ohhhh canıma değsin:) Benimde 10-13 gün falan var:)

öyle canım benim düzenli olur adetim geçen ay 16 sında oldum ya büyük ihtimal bu ay 13 ünde olur yani bilemedim ya 12 sinde yada 14 dünde olur tabi inşallah olmaz. geçmişi okuyarak geliyorum cevap yazdım ama ilerde kaldı ne gevezesiniz ya geçmişi oku oku bitiremiyom ki son sayfaya geleyim. maşallah bende dahil bu topikte ki tüm kadınların çenesi biraz düşük mü ne

iyimis kiz seninki :) valla ben yeni eve tasinali her hafta siliyorum yerleri daha kolay oluyo. büyükya ev nedense daginik görünmüyo eski ev gibi ya ev temiz oldukca hosuma gidiyo temizliyesim geliy ovalla :)

Canım ben haftada bir silip süpüryorum zaten bunu iki günde bir yapıyorum hem elektrikten tasarruf oluyor bu aralar bütçeye dikkat etmemiz lazım yoksa ben iki günde bir açarım süpürge.

canim haklisin. Allah hepimizin ayvrusunu korusun ama bence önceden ögrenip kendini ona göre hazirlamak daha iyi gibi. yani öyle bi cocuk daha cok ilgi ister bilmen gereken cok degisik seyler olabilir önceden bilgi edinmek daha iyi sanki. bilmiyorum kaynanam korkuttu beni iyice. Allahim sen koru yarabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…