sağol canımcım.bana da arad aiyi oluyor.dini sohbetler yapıyoruz boş durmuyoruz.
ohh maşaallah yaa ne güzel çok hoşuma gidiyor böyle siz örgü dedikçe ama banada gösterecek biri lazım.ne örcen kız anlatsana bi.
Arada bende gidiyorum oturmaya, canım sen tahmin ettiğim cemaattenmisin daha doğrusu bir cemaattensin sanırım, şimdi maviş bir yelek örüyorum minicik sonra uyku tulumu,battaniye,patik,bere kaşkol,süveter planlıyorum inşaallah.
ne tahmin ettiğini nerden biliyim kız :))
oh ohh e modellerini n fotolarını koyda bizde görelim belkim öreriz bigün :))
Temizlik yapmaya erinen arkadaşlar pratik temizlik önerisi istermisiniz evet yazıyorum:) Gırgırı alıyorsunuz elinize önce halıları bir güzel gırgırlıyorsunuz sonra temizlik kovasını alıyorsunuz yerleri şöyle iki dk siliyorsunuz eviniz süpürülmüş gibi oluyor 10 dk nızı almıyor :) hatta ben acil durumlarda fayansları hemen ıslak mendille siliyorum iki üç mendile bakıyor.
Ve ben de size göstermek isterim ördüklerimi ama kk ya ekleyemiyorum ama faceden görebilirsiniz oraya ekleye bilirim
:))) özele yazıyım,canım ördüklerimi aldıklarımı koymak istiyorumda makinem yok olunca çekerim.
bende iyim eflalcim ya. biraz doktora sinir oldum bugün. yani kaynanam diyordu gecen haftadan beri ikili taramani yaptir diye. e doktorda hic bahsetmedi bugün aradim ikili tarama noldu diye ne zaman yapilacak haftasi ya gecti ya geciyo dedim. gerek yok diyo yani rskli bir hamilelik olmadigi icin gerek yokmus. öyle diyo ama arkadasima soedum dün oda ben yaptirdim yani bebek özürlü mü falan diye bakiyorlar dedi. artik birdahaki randevuda anlatacakmis doktor gerekli olmadigini falan filan. e ben yaptircam belki ne bilgi vermiyon ki demi. sinir ya.
ay canım çok sagol aglatıcan beni kocacıgım bu kadarcık şeyi bile demedi allah razı olsun senden nasılsın bakalım kız iyi çalış bu ay birlikte hamiş olalım daha takatim kalmadı biz düne kadar çok çalıştık ama bugün ara vermeyi planlıyorum artık bıktım oynaşmaktan. insan zevk bile lamaıyor yani söylemsi ayıp
albümüne ekle canım ordan bakarız.aslında benim örügye falan hiç fırsatım da yok ya napcaz bilmiyom
kiz senin tosun nasil? hareketlimiydi en son grödügünde? özlemissinir demi? ben 10 gün önce gördüm ve simdiden özledim valla
Kızım sen beni mi takip ediyon geçen ayda beraberdik:) İnşallah olmazsın ohhhh canıma değsin:) Benimde 10-13 gün falan var:)
iyimis kiz seninki :) valla ben yeni eve tasinali her hafta siliyorum yerleri daha kolay oluyo. büyükya ev nedense daginik görünmüyo eski ev gibi ya ev temiz oldukca hosuma gidiyo temizliyesim geliy ovalla :)
Canım ben yaptırmadım doktorumda eşimde yaptır dedi ben istemiyorum üçlüyede gel diyor eşim de istiyor ama hiç istemiyorum Allah korusun özürlü olsa ne olacak yavruma kıyamam Allah korusun öğrenip o kadar ay o stresle yaşamaya gerek yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?