kız ferda doğum günün mü bugün ee o zaman mutlu yıllarrrrr
masum hoşgeldin canım iyi olmuş net in olması
slm kızlar..
nasılsınız..
masumcum hosgeldın sevındım geldıgıne..sat verırsen ben yapayım sana cızelge
ya ben napıyım en son kalp atışlarını duymaya gittiğimizde minicik anlam veremediğim bişey gördüm.bidahada gidemedim işte
Canım ben haftada bir silip süpüryorum zaten bunu iki günde bir yapıyorum hem elektrikten tasarruf oluyor bu aralar bütçeye dikkat etmemiz lazımyoksa ben iki günde bir açarım süpürge.
Canım ben yaptırmadım doktorumda eşimde yaptır dedi ben istemiyorum üçlüyede gel diyor eşim de istiyor ama hiç istemiyorum Allah korusun özürlü olsa ne olacak yavruma kıyamam Allah korusun öğrenip o kadar ay o stresle yaşamaya gerek yok bence
Valla ben hergün açıyorum be canım ama daha iyi oluyor vilada ilede sildim mi süper oluyor içim rahat dediyor benim koltukların çok yaptıklı yastıklar dağınık olmadığı sürece derli toplu oluyor ama süpürmeden de olmuyor
Valla ben hergün açıyorum be canım ama daha iyi oluyor vilada ilede sildim mi süper oluyor içim rahat dediyor benim koltukların çok yaptıklı yastıklar dağınık olmadığı sürece derli toplu oluyor ama süpürmeden de olmuyor
cnm bak ben arastırdım doktorumda da dedi 2li tarama %90 üçlü tarama %60 doğru sonuc verio bir cok ülkede artık üçlü tarama yapılmıo bnm dokturum gerek duymadı 3lü taramaya 2lide cok şükür hersey yolunda cıktı bizde yaptırmadık çini serin tutu hersey rabbmden
Canım hergün açamam hem kasıklarım ağrıyor hemde tasarruf yani ama pis olmuyor dediğim şekildede süpürülmüş gibi oluyor pisliğe tahammül edemem hastayken bile iş yaparım ben
Ay sumru senin kaynanan çatlak sen ona ne bakıyorsun benim kaynanam ilk başta başkalarından duyduklarını söylüyordu bende benim doktorum var o öyle demiyor dedim sesini kesti daha konuşmuyor.
Tosunum çok harketli değildi bu sefer uykudan yeni kalkmış gibiydi beyefendi:) müzik sesi hızlanınca kollarını hareket ettirdi elini ağzına götürmeye çalışıyordu akıllı akıllı yatıyordu bir daha ki kontrolüm 23 kasımda inşaallah ama ultrason cihazı çok eski net göstermiyor
içim rahat zaten canım yaptırmaya niyetim yok eşim istiyor bayrama gidip gelelimde inşaallah ben söylerim istemiyorum diye gerek yok bence
Benim belim çok ağrır ondan dolayıda süpürmek daha kolay geliyor ayrıca inanırmısin bilmiyorum ama benim evimde gırgır bile yok ama alsam iyi olucak
kızlar bu arada kilo durumları ne? Benm 20 haafta bitti ve tam 5kilo aldım kendime uyuz oluorm ve doğru düzgün yiyemiormda ama çok üzülüorm kilo aldıkça
masumcum yaa.benım bılgısayarda bı sorun var siteye girmiyor deli oldum.ama yapıcam soz yapayım burda olmassan sana ozelden atarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?