Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

bend eyaptırmıycam o testleri.stresli yaşamaya gerek yok.Allah korusun aldıracak da değilim .bi arkadaşa dr beyin özürlü olcak demiş tüm hamileliği yazık berbat geçmiş şimdi maşaallah tosun gibi bişeyciği yok çocuğuun.
ben kaçıyom kızlar...

kız ferda doğum günün mü bugün ee o zaman mutlu yıllarrrrr
masum hoşgeldin canım iyi olmuş net in olması

evet sagol kutlaman için. canım çok şükür 72 yaşımı geride bıraktım 73 ten gün aldım. sanırsam bu saatlerde anamın memesine yapışmış cukur cukur süt içiyormusun anacıgım beni sabah namazında dogurmuş. bende inşallah bugün hamile kalmışımdır dün adamcagızın hem beli agrıyordu hem başı ama beni kırmadı sagolsun bir posta denedik bakalım. allah hayırlısını versin

Ay sumru senin kaynanan çatlak sen ona ne bakıyorsun benim kaynanam ilk başta başkalarından duyduklarını söylüyordu bende benim doktorum var o öyle demiyor dedim sesini kesti daha konuşmuyor.
Tosunum çok harketli değildi bu sefer uykudan yeni kalkmış gibiydi beyefendi:) müzik sesi hızlanınca kollarını hareket ettirdi elini ağzına götürmeye çalışıyordu akıllı akıllı yatıyordu bir daha ki kontrolüm 23 kasımda inşaallah ama ultrason cihazı çok eski net göstermiyor

Canım ben haftada bir silip süpüryorum zaten bunu iki günde bir yapıyorum hem elektrikten tasarruf oluyor bu aralar bütçeye dikkat etmemiz lazım yoksa ben iki günde bir açarım süpürge.

Valla ben hergün açıyorum be canım ama daha iyi oluyor vilada ilede sildim mi süper oluyor içim rahat dediyor benim koltukların çok yaptıklı yastıklar dağınık olmadığı sürece derli toplu oluyor ama süpürmeden de olmuyor

Ferda kız 72 mi

cnm bak ben arastırdım doktorumda da dedi 2li tarama %90 üçlü tarama %60 doğru sonuc verio bir cok ülkede artık üçlü tarama yapılmıo bnm dokturum gerek duymadı 3lü taramaya 2lide cok şükür hersey yolunda cıktı bizde yaptırmadık çini serin tutu hersey rabbmden

Canım hergün açamam hem kasıklarım ağrıyor hemde tasarruf yani ama pis olmuyor dediğim şekildede süpürülmüş gibi oluyor pisliğe tahammül edemem hastayken bile iş yaparım ben

İçim rahat zaten canım yaptırmaya niyetim yok eşim istiyor bayrama gidip gelelimde inşaallah ben söylerim istemiyorum diye gerek yok bence

Canım hergün açamam hem kasıklarım ağrıyor hemde tasarruf yani ama pis olmuyor dediğim şekildede süpürülmüş gibi oluyor pisliğe tahammül edemem hastayken bile iş yaparım ben

Benim belim çok ağrır ondan dolayıda süpürmek daha kolay geliyor ayrıca inanırmısin bilmiyorum ama benim evimde gırgır bile yok ama alsam iyi olucak

ya doktorum benim diyoki iste mecbur birsey degil bu test. herkesin kendi bilecegi. bencede gerek yok yani ben bastan beri öyle diyordum. doktor dedi cünki ikinizde sagliklisiniz bi hastaliiniz yok yasinizda genc yani gerek yok bence dedi. öyle kaldi. neyse bakalim benim 25 kasimda birdahaki randevum. ozaman karnimdan bakacak ultrasonla. ozaman daha iyi görürüz dedi. benimki gecen hafta uyuyordu kalp atisini gördüm ama neden kipirdamiyo dedim uyuyordur dedi doktor simdi bile cok komigima gidiyo uydugunu düsündükce canim benim ya

içim rahat zaten canım yaptırmaya niyetim yok eşim istiyor bayrama gidip gelelimde inşaallah ben söylerim istemiyorum diye gerek yok bence

kızlar bu arada kilo durumları ne? Benm 20 haafta bitti ve tam 5kilo aldım kendime uyuz oluorm ve doğru düzgün yiyemiormda ama çok üzülüorm kilo aldıkça

Benim belim çok ağrır ondan dolayıda süpürmek daha kolay geliyor ayrıca inanırmısin bilmiyorum ama benim evimde gırgır bile yok ama alsam iyi olucak

E süpürgede ağrıtıyor ama al bence pratikliğini görüceksin şarjlı süpürgen varsa gerçi oda olurda onla bütün halıyı yapamazsın.

masumcum yaa.benım bılgısayarda bı sorun var siteye girmiyor deli oldum.ama yapıcam soz yapayım burda olmassan sana ozelden atarım.

kızlar bu arada kilo durumları ne? Benm 20 haafta bitti ve tam 5kilo aldım kendime uyuz oluorm ve doğru düzgün yiyemiormda ama çok üzülüorm kilo aldıkça

Canım aldığın kilo normal çok değilki bende 3 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…