Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar benim çıkmam lazım hoşçakalın.

kızlar bu arada kilo durumları ne? Benm 20 haafta bitti ve tam 5kilo aldım kendime uyuz oluorm ve doğru düzgün yiyemiormda ama çok üzülüorm kilo aldıkça

canim ben 15inci haftadayim bende 3 kilo aldim yani. normal kilon. ben doktora özellikle sordum kilom fazla mi acaba diye yok cok normal dedi. her ay 1-2 kilo normalmis ama her ay 2ser kilo alirsan tabi cok olur ozaman dikkat etmen gerek. ben basta almadim cok yani grip falan oldum ozaman verdim hatta ama son 4 haftada 2,3 kilo almisim. birden cok olunca sordumda normal dedi. bende dikkat etmeye calisiyorum ama sik sik acikiyorum ben ya. cok yemiyorum ama cabuk acikiyorum iste.

su 6-7 kiloyla doğuranlar var ya onları kııskanıorm

öyle deme canim ya. 6-7 kilo cok az. 9 normalmis. ben 9 kilo koydum kafaya insallah öyle olur. ben hani kendim alirim bebegim almaz diye korkuyorum ama doktor dedi ona ultrasondan bakariz ona göre yönlendiririz dedi. bu arada ben sumru canim. senin cizelge neden yok kiz. sat söylede yapim sana. cinsiyetini ögrendin mi?

bende 4.aya kadar almadım diebnilirim şu 5 kiloyu 2ayda aldım 2hafta 1kilo alırom deli olurom kendime neyse o deilde doğru duzgnde yiyemiorm doktorum dediki bana sık sık az az yiyeceksin aman offf neyse cocuklarımızın canı sağolsun demi

tamam cnm tsk ederim cok mutlu oldum nasılsın?

valla canım iim diyelım bu halımızede cok sukur.maalesef benım bulantılarım hala gecmedı.buda bende ister istemez depresyon yapıyor sanırım.cok uzuluyorum 4 ay oldu ben hala bebegımın keyfıne varamadım diye.şükürsüzlük etmekte istemiyorum (
inşallah bır an once gecer de rahatlarım..
sen nasılsın calısmaya devam mı..zorlanıyormusun sende ..benım halım kotu.

yapamadım hayatım çizelge ya bende hatice çok memnum oldum bu siteyii bu arkadaslık dostluk ve destek konusunda çok seviorm son adet tarihim 20 haziran beklenen doğum 20 marttan sonra kızım olcak insl

ahh cnm ahhh bende bıktım bu bulantıdan 20 hafta oldu hala zorluo ama eskisi gibi deil ama varya kıpırdanmaları netlestikçe varıosun keyfine

ahh cnm ahhh bende bıktım bu bulantıdan 20 hafta oldu hala zorluo ama eskisi gibi deil ama varya kıpırdanmaları netlestikçe varıosun keyfine

yaa senınde mı devam edıyor bulantıların.ayy hayırlısıyla bı gecerse inşallah hepımızın kı cok mutlu olacagım.benım hamılelık oncesı mıde problemlerım vardı gastrıd falan doktorum 4 aya gecmezse mıdenden kaynaklı olabılır demıstı.sana bı sey dedı mı doktorun.

ferdacıım tabi yaparıım hatıceyede yapıcam ınsallah ama benım bılgısayarda bı sorun var sıteye gıremedım.sumrucuk ben yaparım demıs az once o musaıt olmazsa ben yapar sana atarım siteye gırmeyı basarabılırsem.

Ferda doğum gününmüydü iyiki doğmuşsun hayırlı bir ömrün olsun inşaallah kız üzülme benim kocam hediyede almaz zorla kutlar

sagol canım allah razı olsun. aman alıştım artık takmıyorum almazsa almasın ben alıyorum ona beni mutlu ediyor sevdiklerime hediye almak. kimseden beklemiyorum hediye ama ama kutlanmak çok güzel

Malesef zuhal ben dün regl oldum bu ayda çöpe gitti anlican

üzülme bitanem daha sen bebeksin zaten sen biraz daha büyü olacak seninde bebgin inşallah. allah büyük. bak şöyle düşün adet oldun hamile kalınca yapamayacagın şeylerin listesini çıkar hamile kalmadan onları bitir ki hamile kalınca allahın izniyle için rahat olsun aklına takılan yapmak istedigin ama hamileligin engel oldugu yada olacagı işlerini hallet. mesela ben bu ay bulaşık makinası aldım. dedim ne zaman hamile kalacagım belli degil ama en azından makinam aradan çıksın çünkü hamile kalınca bütün maaşımı allahın izniyle bebeişime harcarım. seninde vardır aklında mutlaka böyle şeyler sende onları yap hem kafan dagılsın o zaman beklemekte zor gelmez

çok alemsin kız tecrübeli ev hanımı dedigin böyle olur ama benim halılarım kurtçuk gibi gırgır almaz şarjı süpürgeyle alsam olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…