Canım aldığın kilo normal çok değilki bende 3 kilo aldım
kızlar bu arada kilo durumları ne? Benm 20 haafta bitti ve tam 5kilo aldım kendime uyuz oluorm ve doğru düzgün yiyemiormda ama çok üzülüorm kilo aldıkça
su 6-7 kiloyla doğuranlar var ya onları kııskanıorm
canim ben 15inci haftadayim bende 3 kilo aldim yani. normal kilon. ben doktora özellikle sordum kilom fazla mi acaba diye yok cok normal dedi. her ay 1-2 kilo normalmis ama her ay 2ser kilo alirsan tabi cok olur ozaman dikkat etmen gerek. ben basta almadim cok yani grip falan oldum ozaman verdim hatta ama son 4 haftada 2,3 kilo almisim. birden cok olunca sordumda normal dedi. bende dikkat etmeye calisiyorum ama sik sik acikiyorum ben ya. cok yemiyorum ama cabuk acikiyorum iste.
tamam cnm tsk ederim cok mutlu oldum nasılsın?
öyle deme canim ya. 6-7 kilo cok az. 9 normalmis. ben 9 kilo koydum kafaya insallah öyle olur. ben hani kendim alirim bebegim almaz diye korkuyorum ama doktor dedi ona ultrasondan bakariz ona göre yönlendiririz dedi. bu arada ben sumru canim. senin cizelge neden yok kiz. sat söylede yapim sana. cinsiyetini ögrendin mi?
valla canım iim diyelım bu halımızede cok sukur.maalesef benım bulantılarım hala gecmedı.buda bende ister istemez depresyon yapıyor sanırım.cok uzuluyorum 4 ay oldu ben hala bebegımın keyfıne varamadım diye.şükürsüzlük etmekte istemiyorum(
inşallah bır an once gecer de rahatlarım..
sen nasılsın calısmaya devam mı..zorlanıyormusun sende ..benım halım kotu.
slm kızlar..
nasılsınız..
masumcum hosgeldın sevındım geldıgıne..sat verırsen ben yapayım sana cızelge
ahh cnm ahhh bende bıktım bu bulantıdan 20 hafta oldu hala zorluo ama eskisi gibi deil ama varya kıpırdanmaları netlestikçe varıosun keyfine
Ferda doğum gününmüydü iyiki doğmuşsun hayırlı bir ömrün olsun inşaallah kız üzülme benim kocam hediyede almaz zorla kutlar
hos geldın rodınıacım nasılsıııın.yoksun yıen bıkac gundur..
Malesef zuhal ben dün regl oldum bu ayda çöpe gitti anlican
hoş bulduk canım... iyiyim şükür.. geliyorum arada ama yazmıyorum.. sizler bebişlerinizden bahsediyorsunuz ya bişiler yazamaıyorum ne bileyim.. takip ediyorum sadece....
Temizlik yapmaya erinen arkadaşlar pratik temizlik önerisi istermisiniz evet yazıyorum:) Gırgırı alıyorsunuz elinize önce halıları bir güzel gırgırlıyorsunuz sonra temizlik kovasını alıyorsunuz yerleri şöyle iki dk siliyorsunuz eviniz süpürülmüş gibi oluyor 10 dk nızı almıyor :) hatta ben acil durumlarda fayansları hemen ıslak mendille siliyorum iki üç mendile bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?