Hahaha bende öyle birşey yok ama odun kocam sürekli bu bir görev dedikçe yapasım gelmiyor:) Bu ay hamiş olmazsam sanırım ara verecem ben:)
hoş bulduk canım... iyiyim şükür.. geliyorum arada ama yazmıyorum.. sizler bebişlerinizden bahsediyorsunuz ya bişiler yazamaıyorum ne bileyim.. takip ediyorum sadece....
Kızlar malesef çok üzgünüm ki ben dün gece kırmızı kartı gördüm malesef ağrı ile uyandım ve ışte öyle çok üzüldüm ama yapacakta hiç birşey yok rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin
kız senin odunu biraz incelmek lazım.ya genelde oynaşmaya pek kadınlar yanaşmaz ama senin adam asker gibi her yaptıgını görev zannediyor sanırsam. oynaşmanın görevimi olurmuş ki çok tuhaf ya. bak burda bir psikolog arkadaş vardı bir fırsatını bulda kocanı bu arkadaşla konuştur biraz incelsin. sanki oynaşmaktan kendi zevk almıyorda seni mutlu etmek için yapıyor gibi. bence çalışmaya ara verme canım sadece düşünmeye ara ver. oluruna bırak olacaktır. biz düşüne düşüne yapamıyoruz bu bebişleri.
hanımlar ben geldiiim esradan haber varmı?
ferdacıım tabi yaparıım hatıceyede yapıcam ınsallah ama benım bılgısayarda bı sorun var sıteye gıremedım.sumrucuk ben yaparım demıs az once o musaıt olmazsa ben yapar sana atarım siteye gırmeyı basarabılırsem.
öyle yapma canim. insallah en kisa zamanda sende tekrar hamis kalirsin.
ferdacıkıım bende kutliim dogum gununu :)) nice mutlu senelere ..hep sevdiklerinle ol inşallah :))
yok canım öyle değil aslında benim adam böyle zamanlarda geriliyo sanırım:) O yüzden bebek olsun sunra zevk içinde yaparız nede olsa diyo oda benim işime gelmiyo düşünsene sırf bebiş olsun diyede istemediğimiz an bile yapmalıyız oda görev gibi işte
inşallah canım benim doktor 3 ay yapmayın dedi çok uzun geldi bana
yaa senınde mı devam edıyor bulantıların.ayy hayırlısıyla bı gecerse inşallah hepımızın kı cok mutlu olacagım.benım hamılelık oncesı mıde problemlerım vardı gastrıd falan doktorum 4 aya gecmezse mıdenden kaynaklı olabılır demıstı.sana bı sey dedı mı doktorun.
aslında haklısın kız dün sen bizi görmeliydin eşime dedim ki sanırım bugün yumurta çatla dı öyle hissediyorum hadi yapalım dedim. o da dedi ki ne inatçı yumurtan varmış her gün çatladı diyon yapıyoruz bugün başım agrıyor dedi. biraz ısrar ettim. ikna olur gibi oldu dedi bekle sen hemen hazırlanıp geliyorum gittim duş yaptım geldim. saten geceligi giyecektim çok soguktu bornozla geldim adamın yanına adam gülemeye başladı. dedim canım bak yarın tatil sana ne olur bugün bir daha deneyelim. güle oynaya yaptık görevimizi belki gülerek yaptık diye tutmuşmudur ki bilmem ama tutmasada canı sagolsun allah kocalarmıza ve bizlere ömür versin olacaktır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?