Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hahaha bende öyle birşey yok ama odun kocam sürekli bu bir görev dedikçe yapasım gelmiyor:) Bu ay hamiş olmazsam sanırım ara verecem ben:)

kız senin odunu biraz incelmek lazım.ya genelde oynaşmaya pek kadınlar yanaşmaz ama senin adam asker gibi her yaptıgını görev zannediyor sanırsam. oynaşmanın görevimi olurmuş ki çok tuhaf ya. bak burda bir psikolog arkadaş vardı bir fırsatını bulda kocanı bu arkadaşla konuştur biraz incelsin. sanki oynaşmaktan kendi zevk almıyorda seni mutlu etmek için yapıyor gibi. bence çalışmaya ara verme canım sadece düşünmeye ara ver. oluruna bırak olacaktır. biz düşüne düşüne yapamıyoruz bu bebişleri.

hoş bulduk canım... iyiyim şükür.. geliyorum arada ama yazmıyorum.. sizler bebişlerinizden bahsediyorsunuz ya bişiler yazamaıyorum ne bileyim.. takip ediyorum sadece....

Aşkolsun tatlım bak bize bizim bahsedecek hiç bişemiz yok sizler en azından hamile kalabilen kadınlarsınız:)

hadi beee sendemi esracım yaa...bende aynen gece olmuşum zaten dün akşam size söylemiştim...neyse canım nasip kısmet üzme kendini...hem yaşının küçük olması büyük avantaj...inşallah en kısa sürede gelir inatcı miniklerimiz...

yok canım öyle değil aslında benim adam böyle zamanlarda geriliyo sanırım:) O yüzden bebek olsun sunra zevk içinde yaparız nede olsa diyo oda benim işime gelmiyo düşünsene sırf bebiş olsun diyede istemediğimiz an bile yapmalıyız oda görev gibi işte

Kızlar yaaa benim karnım çok ağrıyo bi çatlayamadım gitti haaa:) Ateşimde var sanırım oooof offf:)

sagol canım siz bana nasıl yapıldıgını anlatsanız bende yaparım aslında ama ingilizcem çok şükür ki berbat oldugu için. anlamıyorum sordugu sorulardan hiç bir şey

aslında haklısın kız dün sen bizi görmeliydin eşime dedim ki sanırım bugün yumurta çatla dı öyle hissediyorum hadi yapalım dedim. o da dedi ki ne inatçı yumurtan varmış her gün çatladı diyon yapıyoruz bugün başım agrıyor dedi. biraz ısrar ettim. ikna olur gibi oldu dedi bekle sen hemen hazırlanıp geliyorum gittim duş yaptım geldim. saten geceligi giyecektim çok soguktu bornozla geldim adamın yanına adam gülemeye başladı. dedim canım bak yarın tatil sana ne olur bugün bir daha deneyelim. güle oynaya yaptık görevimizi belki gülerek yaptık diye tutmuşmudur ki bilmem ama tutmasada canı sagolsun allah kocalarmıza ve bizlere ömür versin olacaktır inşallah.

inşallah canım benim doktor 3 ay yapmayın dedi çok uzun geldi bana

ay canım ya banada doktor 3 ay demişti ama bak geçti bitti bu 4 üncü ayın içindeyiz üzülme bitanem allahın dedigi olur neticede. senin bebişin kaç haftalıktı. bence sen 2 ay korun adetlerini ol bir güzel 3 üncü ayda bırak korunmayı zaten rahim hazır olursa bebkte oluyor hazır olmazsa olmuyor bak ben geçen ay bıraktım ama olmadı bakalım bu ay ne olacak.

ewt cnm doktorum bana doğumdan hemen sonra endoskopi yapalım middedeki soruna bakalım dedi ben ilk 3ay hep yattım hastanede

ahh cnm ahh çocuk calışması yaparken adamları alıstırıoruz hergun hergun sonra cocuk olunca gebeliğinde verdiği şeyle istemiorz papaz olunuo söleyim çok alıştırmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…