Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

melisa sana küstüm hislerin doğru çıkmadı...esrada bende dün gece kırmızı kart gördük malesef...sen nasılsın?

öylemiiiiiiii ayy deme yaa bak şimdi üzüldüm.
olsun be güzeller ne güzel işte çalışmalara tam gaz devam.
bende adetimin 4.günündeyim bugün bitsin tam gaz devammmmm.
ama kurbanada eşimin memeleketine gidiyoruz kurban kesmeye orda napcaz bilmiyorum artık.gerçi 1hafta kalıcaz.
odamızda var orda ama banyo sorun olur işte.

hatıce cızelgen cok guzel olmus sumrucukun ellerıne saglık..
ay valla az once ben dıyecektım agzımdan aldın lafı.
bebek calısmalrı derken adamlar o tempoya alısıyor.sımdı gebelık olunca hele bıde bulantılı bı hamılelıkse emın olun kı bırakın ılıskıyı elını tutmak zor gelıyor ...onada cok uzuluyorum ama napıım elımde degıl yapamıyorum.

kızlar size slm verdim ocağa yemek koydum anca yazıyorum yazmadığımda anlayın olurmu mutfakla pc arası zik zak çiziyorum iyimi

kızlar bende albüme bebeğime ördüğüm takımları ekledim görmek isterseniz bakın...

feyzacımm çok beğendim çok güzel modeller ve güzel örmüşsün cnm elin örneği güzel düşürmüş.
ama benim eşim hiç örgü sevmez ben çocuklara montdan tutun aklınıza ne gelirse örmüştüm babanneside tabi.ama eşim hiç birini giydirmedi.bende daha örmüyorum.
zevkmeselesi işte.

Yok haticecim yaa ben dün gece malesef regl oldum rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlısı buymuş ne yapabilirim

Hayırlısı olsun inşallah. Dediğin gibi Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler. Umutlarımızı korumaya devam ediyoruz. Kasım Ayı topiciğinde durumunu güncelliyorum. Dualaşmaya devam edelim. Bir gün olacak inşallah! :13:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alooooooooooooooooooo
hoppppppppppppppppppp
şişittttttttttttttttttttttttttttt ben geldim diyom size
kime diyom

hoşbuldum gacilerrrrr
yok yav yemekten gelelim çok olduda işe daldım anacım çok çalışkanım maşallah maşallah bana tü tü tüüüüüüüüüü

kızlar adet oldum ve doktora gittim 3 günü bir yumurtam varmış çatlamamı orda öyle 41 santim olmuş ve duruyormuş..bu ilaçlar bazılarında etkisini az gösterip hatta düzene bile soktugu oluyomuş bazı bünyelerde yadırgıyomuş ben de bunlardanmışım...((
bu ay sallayacaz hiç bir tedavi uygulayamayız bu durumda kendi saglıgın için dedi bu ay kendiniz deneyeceksiniz bidahiki ay olursan gel tekrar kontrol edelim düzelmişsse ilaca devam dedi..
bakalım bu yumurta çatlasa bari yoksa kist oluşacak ....

kızlar ben kaçıyom patronum işverdi işimde şu
facebook ta bizim şirkete gurup kurucam nassı ama

getirmmi getirimmi

ya sesim travesti gibi olsaydı hala valla arardım işyerini ama maalesef düzeldi canım artık karı gibi çıkıyo

yok kız arasanda faydası yok yarın öğlene kadar hastanenin gelirini çıkartmak zorundayız
diğer arkadaş kendi işini bitirdi de beni bekliyorlar şimdi benimde elimde deil çünkü ben online fatura oluşturuyorum o da sürekli hata veriyo cevap vermiyo falan kafayı yiyecem yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…