Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ben geldiiiiiim ama dünya işim var hala:) Cuma günü izin alabilmek için heryerimden terleye terleye yapıyorum işleri ki bitsinler offf anam offf:)

kızlarrrrrrr ben çıldırmadan eve gideyim bu işler bana kafayı yedirtecek yoksa
herkese iyi akşamlar yarın görüşürüzzzzzzzzzz

arkadaslar merhaba,

bebek calismalarina baslamadan once herhangi bi hazirlik yaptiniz mi? doktor muayenesi, tahlil vs

biz yeni yeni bebek dusunmeye basladik,

bir de yumurtlama gunumu nasil tespit edicem, nette tum sitelerde farkli hespliyor;
28 gunde bir adet oluyorum; son adetim 26 ekim,
ornek olarak bu ay verimli gunler hangileri ?

bilginiz varsa, paylasirsaniz sevinirim

tsk.ler simdiden

pepper hosgeldın..
yenı bebek dusunuyorsanız bı doktora gıdıp kontrol olmanda fayda var derım.ben smear testı yaptırıp bılgı almıstım doktorumdan faydası oldu.zaten sana da tavsıye edecektır gebelık dusunen annelere folık asıt denılen vıtamın verılıyor.hamılelıkten once ıcmen ıı olur.
birde yumurtlama takıbını bende nettekı sıtelerden yapmıstım ıhtımalın yuksek oldugu gunlşerde gun asırı ılıskı onerıyorlar..
bebegın bekletmeden gelır ınsallah saglıkla sıhhatle..

tesekkur ederim canim yanitladigin icin.

folik asite basladim aslinda; 2 hafta kadar oldu.

netten hesaplattim; 3 kasim , 8 kasim arasi diyor (8 kasim tam yumurtlama gunu) ama bu ay sanirim verimli gunler kaciracagiz
esimin beli rahatsizlandi gecen hafta, fitik varmis, igne tedavisine baslaniyor bugun.
saglik olsun, her iste bi hayir varmis..

tekrar tesekkurler

Allah sana da isteyen herkese de bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah.
tabi ki tahlil yaptırman iyi. folikasit içmeye başlayabilirsin fakatt....
sana tavsiyem bu hesaplama olaylarına fazla takılma canım.
daha ilk baştan kendini strese sokma derim. herşeyi oluruna bırak.
eşinle görev gibi değil isteyerek birlikte ol.
düzenli giden bir adetin var. inşallah herşey yolunda gider...

neden böyle söylediğime gelince...
sağlıklı insanların bile korunmasız birliktelik yaşamaları sonucu ilk altı ayda hamile olamama ihtimali var. sen şimdi ilk aydan hesaplamalar yapmaya başlarsan ve bir de birkaç ay olmazsa işte o zaman iyice kendini strese sokmuş olacaksın.
tabi ki yine de sen bilirsin canım.

hesaplamaya gelince de... 28 günde bir oluyorsan normalde 22 kasımda adet görmen gerekir eğer hamile değilsen. ve yumurtlaman erken veya geç olmazsa adet tarihinden 14 gün önce olur. yani 9 kasım. tabi bu 1 gün önce veya 2 gün sonrada olabilir bilemeyiz. o yüzden 7 - 9 - 11 - 13 kasım tarihlerinde birliktelik olabilir. umarım yardımcı olmuşumdur.

canım hoşgeldin aramıza ben şahsen bebek yapmaya karar verdigim ay gittim doktora muayene oldum çok şükür bir şeyim çıkmadı sadece vitamin verdi ve o ay içinde hamile kaldım ama ne yazıkkı 1,5 ay sonra kaybettim bebegimi allah düşmanıma yaşatmasın. adet oldugun günden sonra 14 gün sayıyorsun adet oldugun günlerde dahil muhtemelen o gün yumurtluyormuşuz adetin 14, günü ama sen adetinin bittigi günden bir iki gün sonra çalışmalara başla bir de o yumurtanın çatlama günü var işte o günü bende çözemedim ama artık allah ne verdiyse adet olacagın güne kadar çalışmaya devam et gün aşırı olursa daha iyi olurmuş. bakalım ben bu ay böyle başladım tutarmı tutmaz mı bilemiyorum ama inşallah senin ki tutar. birde internette yumurtlama gününü hesaplayan testler var önce ordan kontrol et ona göre tam gaz başla canım.

kızlar yemeğim yok.karnım aç,oturmadan yeni geldim sayılır ve çok kötüyüm yani midem. ne yapcam ben yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…