kilo aldın mı cnm? ay doymamak nasıl bişi ben bu haftada öğrendim aslında doymamak deilde acıkmak sürekli gece 4de aç kalkıorm
yok tatlım 2 kilo verdimmmm bende hep açım ama yiyebilsemm
ben 4. aya girene kdr 4 kilo werdm hep actm kusmktn yiyemdm ama smdi tm 5kilo aldm depresyndaım
yaa olsun kıs bebiş sağlıklı olsun da kusunca kendimi kötü hiisediom yavrum aç kalfı dieee
masum nettesin bugün maşaallah.ben 4 kilo verdim ve ancak iki haftadır bişeyler yiyebiliyom sabhaları çıkarıyom.sumruya şaşardım.acıktım dedikçe.acıkmayı bile unutmuştum çünkü.
ama şimdilerde sanırım bulantı m çok bile olsa acıkıyorum
okudum canım güzelmiş
bende sonumu düşünüyorum bakalım şimdi iyiyim ama senin haftana gelince nasıl olcaz
ben çok takıorm cünkü hamile kalmadan hemen önce 20 kilo vernce almak hiç istemiorm ee her kilodada eski kiloma yaklaşınca üzülüorm
oo sen iyi vermişsin yaa.kilolumuydun eskiden o zaman.aman korkma kız doğumdan sonra çabuk veriliyormuş bak.hakkaten de öyle.yengemi biliyorum çok şişmişti bir iki günde hemen değişmeye başladı.
bende aksine hamilelik öncesi birden kilo aldım 3 4 ayda 8 kilo aldım ve anlam veremedim nasıl oldu bu iş diye.
ramazanda vermeyi palnlarken hamiş olduğumu öğrendim.bu da ayrı bi komik ve güzel oldu ramazan bebeği benim yavrum.orucumun çoğunu da rahatca tutmuştum bilmeden.
ben 56 kiloydum 54 oldum 55 altı bana ii gelmio başım dönüo yesin kız yavrum depodan yesin yarasın ona
zayfsın oh ne güzelll kilo almktn korkma
yok tatlım korkmuom ama kiloya musait bi yapım var basen bölgesinde büyük bi simit oluşması muhtemel bide ben göbüşüm çıksın die bekliom o içine kaçıo
göbeğin bi anda cıkıo hiç yoktu bnm 3-4 gun içinde kocaman oldu hergun dahada büyüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?