Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kocaman olucak yakında hele bi hisset göreceksn mutluluğu 16. haftada annenin sesini duyuyo bebek ilk olarak konustuğunda tepki verecek gecelri uyutmıcak mükemmel bişiii

yaa ne güsel benim bu 2 gündür kasıklarım ağrıo normal miii eğilince felan yani yere çömelince vs

kızlarrr iyi akşamlar kilolar benimde probemim masumpisi bende aynen senin gibi bi anda aldım kiloları

kızlar sizde kabızlık var mı ben çok acı çekiyorum dikkat ettiğim halde oldu..demir hapı yapıyomuş

hoşbuldumm canımmm bende önümüzdeki haft gircem inşallahh sonuçları yazarsın yarın dimi???

yazarım canım inş.en çok cinsiyet için heyecanlıyım kesin öğrencem 2 aydır göstermiyo büyük bi ihtimal kız dedi doktor ama yinede merak etmekteyim

kızlar sizde kabızlık var mı ben çok acı çekiyorum dikkat ettiğim halde oldu..demir hapı yapıyomuş
canım bende yok ama nerdeyse olacak gibi yani bir haftadır biraz zor çıkıyorum öncesinde bi sorun yoktu ama dediğin gibi kan ilacı yaparmış kuru kayısı e bence çok fydası oluyo bide sıvı şeyler tüketmeye dikkat et

slm neşehn hoşgeldin ebru kötü ya okuldan gelirken kötü oldum törende oratlığı batırıodum az daha öle idare edios ayrıntılı ultarson dopler olan mı bide kasıklarım ağrıo 2 gündür çömelince filan

bende yok daha demir ilacı almıom ben daha almaya gerek var mıki

hoşbuldukk bulantın mı var o yüzden mi kötüsün anlamadımm?? kasık ağrısı normal ama çok ağrıyosa belkiçok zorlamışsındır dikkat et istersen çömelirken eğilirken falan

ediyorum canım meyve falanda çok yiyorum ama oldu çok fenayım bugün meyveli müsli aldım onu deneyeceğim

hoşbuldukk bulantın mı var o yüzden mi kötüsün anlamadımm?? kasık ağrısı normal ama çok ağrıyosa belkiçok zorlamışsındır dikkat et istersen çömelirken eğilirken falan

yok çok diil hafif hissediom tuvaletini tutunca ağrır ya öle bişey evet ya hep kusuom 2 kilo verdimm

evet canım dopler olan ..yakında sanada verir doktor demir ilacı bebekte kan yapımı arttığı için sen kansız kalabiliyorsun ..kasılmaların normal canım bende de çok oldu hala oluyo ..onun içinde kalsiyum magnezyum vercek ..sen yinede kontrolünde söyle doktoruna

yok canım 3. aydan sonra veriyolar kan hapını 3-4 haftaya kadar kullanmaya başlarsın sende, şu an sadece folik asit kullanıyosundur

evet elevit ve folibol bide progestan içiom 27 kasımda gidince bırakcam galiba progestanı bi sorun çıkmazsa inş

tamam canım ikil test yapcak bide dimi ya sizin enfeksiyon var mı die idrar testi yapıldı mı hiç gizli olumuş ya hamileleikte ben hamile kalmadan olmuştu ama korkunç ağrı vardıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…