büyyüsün benim hamile olduğumu kimse anlamıooo
kocaman olucak yakında hele bi hisset göreceksn mutluluğu 16. haftada annenin sesini duyuyo bebek ilk olarak konustuğunda tepki verecek gecelri uyutmıcak mükemmel bişiii
ii akşamlar ebrucum nasılsın
hoşbuldumm canımmm bende önümüzdeki haft gircem inşallahh sonuçları yazarsın yarın dimi???selam canım iyiyim çok şükür ..biraz heyecan var yarın ayrıntılı ultrasona gircem ..sen nasılsın miden nasıl
hoşgeldin neşecimmmmmmmm
hoşbuldumm canımmm bende önümüzdeki haft gircem inşallahh sonuçları yazarsın yarın dimi???
canım bende yok ama nerdeyse olacak gibi yani bir haftadır biraz zor çıkıyorum öncesinde bi sorun yoktu ama dediğin gibi kan ilacı yaparmış kuru kayısı e bence çok fydası oluyo bide sıvı şeyler tüketmeye dikkat etkızlar sizde kabızlık var mı ben çok acı çekiyorum dikkat ettiğim halde oldu..demir hapı yapıyomuş
aynen yaa bende henüz öğrenmedim düşünsene ölüyorumm meraktannnyazarım canım inş.en çok cinsiyet için heyecanlıyım kesin öğrencem 2 aydır göstermiyo büyük bi ihtimal kız dedi doktor ama yinede merak etmekteyim
canım bende yok ama nerdeyse olacak gibi yani bir haftadır biraz zor çıkıyorum öncesinde bi sorun yoktu ama dediğin gibi kan ilacı yaparmış kuru kayısı e bence çok fydası oluyo bide sıvı şeyler tüketmeye dikkat et
hoşbuldukk bulantın mı var o yüzden mi kötüsün anlamadımm?? kasık ağrısı normal ama çok ağrıyosa belkiçok zorlamışsındır dikkat et istersen çömelirken eğilirken falanslm neşehn hoşgeldin ebru kötü ya okuldan gelirken kötü oldum törende oratlığı batırıodum az daha öle idare edios ayrıntılı ultarson dopler olan mı bide kasıklarım ağrıo 2 gündür çömelince filan
canım bende yok ama nerdeyse olacak gibi yani bir haftadır biraz zor çıkıyorum öncesinde bi sorun yoktu ama dediğin gibi kan ilacı yaparmış kuru kayısı e bence çok fydası oluyo bide sıvı şeyler tüketmeye dikkat et
yok canım 3. aydan sonra veriyolar kan hapını 3-4 haftaya kadar kullanmaya başlarsın sende, şu an sadece folik asit kullanıyosundurbende yok daha demir ilacı almıom ben daha almaya gerek var mıki
hoşbuldukk bulantın mı var o yüzden mi kötüsün anlamadımm?? kasık ağrısı normal ama çok ağrıyosa belkiçok zorlamışsındır dikkat et istersen çömelirken eğilirken falan
slm neşehn hoşgeldin ebru kötü ya okuldan gelirken kötü oldum törende oratlığı batırıodum az daha öle idare edios ayrıntılı ultarson dopler olan mı bide kasıklarım ağrıo 2 gündür çömelince filan
yok canım 3. aydan sonra veriyolar kan hapını 3-4 haftaya kadar kullanmaya başlarsın sende, şu an sadece folik asit kullanıyosundur
evet canım dopler olan ..yakında sanada verir doktor demir ilacı bebekte kan yapımı arttığı için sen kansız kalabiliyorsun ..kasılmaların normal canım bende de çok oldu hala oluyo ..onun içinde kalsiyum magnezyum vercek ..sen yinede kontrolünde söyle doktoruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?