Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tamam canım ikil test yapcak bide dimi ya sizin enfeksiyon var mı die idrar testi yapıldı mı hiç gizli olumuş ya hamileleikte ben hamile kalmadan olmuştu ama korkunç ağrı vardıı
bana test yapılmadı idrar yaparken yanma falan oluyo mu bi sıkıntın varmı falan diye sordu gerek görmedi idrar testine

ebruucumm ben vitamin olarak elevit, kan hapı ve suda eriyen bi kalsiyum hapı var onu kullanıyorum. sen hangi ilaçları kullanıyosun?

tamam canım ikil test yapcak bide dimi ya sizin enfeksiyon var mı die idrar testi yapıldı mı hiç gizli olumuş ya hamileleikte ben hamile kalmadan olmuştu ama korkunç ağrı vardıı

bende enfeksiyon çooooook canım 2 kere antibiyotik tedavisi oldum ama geçmedi..evet ağrı bulantı ve idrarı yaparken yanma yapıo

ebruucumm ben vitamin olarak elevit, kan hapı ve suda eriyen bi kalsiyum hapı var onu kullanıyorum. sen hangi ilaçları kullanıyosun?

canım bende elevit demir hapı bide kalsiyum+magnezyum ikisi bi arada hap kullanıyorum bu kalsiyumu 2 tane içiyorum günde

hımm tamam ebrucum kıslar ben kaçar artık öptüm ii akşamlar

haftaya sosyalle fen yapcam canım soruları hazırladık ..senin ingilizceye branş öğr.girmiyo mu
hayır maalesef( din, beden resim, müzik, bilgisayar branşş öğretmeni giriyo ama yeterince ingilizce öğretmenimiz yok o yüzden bizim derslerimize giremiyo ( cuma türkçe yapcamm, haftaya da matematik fen sosyal

hayır maalesef( din, beden resim, müzik, bilgisayar branşş öğretmeni giriyo ama yeterince ingilizce öğretmenimiz yok o yüzden bizim derslerimize giremiyo ( cuma türkçe yapcamm, haftaya da matematik fen sosyal

amann işin zor o zaman Allah kolaylık versin..biz mat ve türkçeyi bayram sonrası yapcaz geç mi kaldık ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…