bana test yapılmadı idrar yaparken yanma falan oluyo mu bi sıkıntın varmı falan diye sordu gerek görmedi idrar testinetamam canım ikil test yapcak bide dimi ya sizin enfeksiyon var mı die idrar testi yapıldı mı hiç gizli olumuş ya hamileleikte ben hamile kalmadan olmuştu ama korkunç ağrı vardıı
bana test yapılmadı idrar yaparken yanma falan oluyo mu bi sıkıntın varmı falan diye sordu gerek görmedi idrar testine
tamam canım ikil test yapcak bide dimi ya sizin enfeksiyon var mı die idrar testi yapıldı mı hiç gizli olumuş ya hamileleikte ben hamile kalmadan olmuştu ama korkunç ağrı vardıı
ebruucumm ben vitamin olarak elevit, kan hapı ve suda eriyen bi kalsiyum hapı var onu kullanıyorum. sen hangi ilaçları kullanıyosun?
bende kalsiyum ilacı içerken çok zorlanıyorum midem bulanıyo başka bişey vermesini isticem doktordancanım bende elevit demir hapı bide kalsiyum+magnezyum ikisi bi arada hap kullanıyorum bu kalsiyumu 2 tane içiyorum günde
bende kalsiyum ilacı içerken çok zorlanıyorum midem bulanıyo başka bişey vermesini isticem doktordan
iyi akşamlarr kendine iyi bakhımm tamam ebrucum kıslar ben kaçar artık öptüm ii akşamlar
hımm tamam ebrucum kıslar ben kaçar artık öptüm ii akşamlar
yazılılar başladı mı ebrucum, ben bugün ingilizce yaptım okuyorum şimdi
hayır maalesefhaftaya sosyalle fen yapcam canım soruları hazırladık ..senin ingilizceye branş öğr.girmiyo mu
hayır maalesef( din, beden resim, müzik, bilgisayar branşş öğretmeni giriyo ama yeterince ingilizce öğretmenimiz yok o yüzden bizim derslerimize giremiyo ( cuma türkçe yapcamm, haftaya da matematik fen sosyal
bizde byramdan önce bitirelim hepsini dedik zümrede öyle karar almıştık hatta ben bir an önce okuyup bitirmek istiyorummamann işin zor o zaman Allah kolaylık versin..biz mat ve türkçeyi bayram sonrası yapcaz geç mi kaldık ne
bizde byramdan önce bitirelim hepsini dedik zümrede öyle karar almıştık hatta ben bir an önce okuyup bitirmek istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?