Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

esra ordamısın canım ben bugün hem idrar testi yaptım hem kan testi ikisi de negatif,ama hala kırmızılar yok,olmadı malesef sende nedir durum merak ettim?

esra ordamısın canım ben bugün hem idrar testi yaptım hem kan testi ikisi de negatif,ama hala kırmızılar yok,olmadı malesef sende nedir durum merak ettim?

Bende dün gece regl oldum malesef canım sende bir gün daha bekle olmazsa dr gıt belki hormon sorunun yada yumurtlama sorunun vardır

Bende dün gece regl oldum malesef canım sende bir gün daha bekle olmazsa dr gıt belki hormon sorunun yada yumurtlama sorunun vardır

sen de sıkma canını napalım bir dahaki aya inşallah..ya hiçbirşeyim yokmuş ağustos sonuydu gittim herşey normal dedi,sapasağlammış,4 aydır olmuyo ama var mıdır bir sorun?

esracımm üzülme canım sıkma canını bir daha aya kısmet olursa ne kadar stres yaparsan meleğinin gelmesi gecikir canımmm

arkadaşlar bazı şeylerin psikolojik olduğunu bizzat biliyorum vücut, bilinç altı yani kendini siz farkında olmadan kapatıyor bununla ilgili biraz netten araştırısanız bir ihtimalde olsa işe yarayabilir. en azından genetik veya fizyolojik bir sıkıntı yoksa

elbette tanışalım ben ilk kez bu gün yazdım foruma sabah saatlerinde daha önce üye oldum ama pek vaktim olmadı yazmaya ayrıca şimdi benimde yardıma ihtiyacım var sizlerden destek bekliorum

stres te yapmamıştım ben bu ay ondan ümitliydim biraz da..ama neden hala regli olmadım anlamadım negatifse

canım ismim figen 22 yaşındayım ve mersinliyim 10 aylık evliyim yhaa sen
bu arada antalya merkezde misin canım yazın bende manavgattaydım side de

merhaba tekrar adım şebnem evet antalya merkezdeyim canım yaşımı hiç sorma :) ablanım yani 33 olmak üzereyim psik. danışmanım vakit buldukça nette takılıyorum ama şimdi uykum geldi biraz dinlenip yatacağım gündüzleri randevum olmazsa yada işim olmazsa netim açık olur görüşürüz huzurlu uykular ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…