Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evet bende anca sabahları takılabiliyorum valla:) İyidir nasıl olsun geldik yine sabah sabah:)

günaydınlarrrr ceylinim hayrola sabahdan burdasın şekerimm. naber iyimisin dersler başladımı
diğer arkedeşlerim sizler nasılsınız
annem geldi izmirden sabah onu karşıladım geç geldimm bugün neşeme dencek yok anlıycanız

gözün aydın canım derslerim başladı canımm benim dersler okul çıkışları canımmm yane 2.buçukta başlıyor dersim saat 5 e kadar canım o saate kadar rahatımmm
ayyy annenin gelmesine çok sevindimmmmm yhaaaa

ben geldim ben geldimmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

saol bidenemmm iyi ders saatleri uygunmuş ne güsel. evt ya bana çook iyi moral oldu 2 güdür üzgündüm bebiş meselesine annem ilaç gibi geldi. yazık çok özlemiş beni bende özledimde gece bindi bekledim evde geç geldim işe gördüm kahvaltılarını hazırladım geldim. birsürü şey getirmiş zor yürüyo bide yük etmiş.

ben geldim ben geldimmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tosuncuk annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kıyamam canım yhaa anneler böyle işte benimkide gelirken çok yükk eder kendine ama çok sevindim bol bol hasret giderin canımmmm

kıslar yha bişi soracam eşim askerden döndükten sonra bebiş istiyoruz ama dr geçen gittiğimde düzenli regli olabilmem için doğum kontrol ilacı kullanmamı söyledi bu ilacı ne zaman bırakmam gerek ve ne gibi yöntemler denemem gerek

valla tatlım ben hamile kalmadan 3 ay önce bıraktım doğum kontrol hapını bi sorun olmadı allaha şükür yöntem derken ne yöntemi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…