Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

neyse kıslar siz yorumlarınızı yapın eşim kalktı kahvaltı hazırlayayım sonra okurum ok öpüyorum hepinizzi

kızlar sağlık ocakları hormon tahlili yapıyomu geçen ebrar aklıma soktu yeniden bi prolaktine fln baktırim
didemcim kavuştum anama geldi sabah. şükür.
ceylinim evt salı gitcek bol bol görüşcez.

kızlar sağlık ocakları hormon tahlili yapıyomu geçen ebrar aklıma soktu yeniden bi prolaktine fln baktırim
didemcim kavuştum anama geldi sabah. şükür.
ceylinim evt salı gitcek bol bol görüşcez.

gözün aydın canımmm bol bol hasret gider
sağlık ocakları hormon vb. pahalı testleri yapmıyor tatlım

gözün aydın canımmm bol bol hasret gider
sağlık ocakları hormon vb. pahalı testleri yapmıyor tatlım

saol bidenemmm . tühya yapmıyolar demk ayy ozaman özel dr. gitmeyi beklicem buarada gelirse kırmızılar hayt tohumu çayını içim belki faydası olur

Güll canım benim yine olmadı bu ay duydun mu neden acaba yaa 4 tane de yumurta vardı boşa gitti

duydum cnmm daaa karşılaşamadık uyazamadımm valla cnm hep diyorum yaaaa yumurta sayısı büyüklüğü önemli deil dieeee kaliteli olsun 1 tane olsun dio doktorum.
hayırlısı olsun cnmm rahim filmi çekildimiydi senin. bide ona baktır.

didemcimm evhanla görüştüğünde sorarmısın cnm yaaa hayt tohumunu adet gelmediya benim içmeye başlasam olurmu die nezaman başlamam lazım bi soruver cnmm bide yapılışını biliyodur.

Yok gül çektirmedim ve ben ondan korkuyorum yaa yıl başına kadar bekliyip sonra başka dr giderim çünki bu dr bana tamam sadece günün gecikirse gelirsin dedi yani bir daha çağırmadı
Yaa babannem de bana umreye gittiğinde bir cay getirmiş hamile kalmak isteyipte kalamayanlar içince hemen hamile kalıyormuş ama ben inanmadığım için içmemiştim acaba yıkaninça içsem mi ne dersiniz

bence çektir bi bakalım tüplerdemi sorun var ben çektirdim açık benim tüpler.
banada halam hacdan deve eti getirdiydi bebek için ama fayda etmedi inanıp iç bakalım belki sen görürsün fayda.

slm kızlarr bugün öğlene kadar yoğunum pek yazamıcam
nasılsınız ne var ne yok
esracım samırım adet olmuşsun ne diyelim canım ya hakkında hayırlısı olsun
uzun zaman oldu zaten yeni bi hamile haberi almayalı
hadi artık yeni bi hamilemiz olsun yaa
ana kız ceylindemi burdaymışşş naber yawru kuşum nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…