Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar bisi sorcam. Sperm yumurtayı catlattıgı zaman kılcal damarlar catlıyormus pempe yada kahve tonlarında birsey gelirmis oyle okudum yanlıs anlamadıysam sizde oldumu oyle bisiler..

didemcimm evhanla görüştüğünde sorarmısın cnm yaaa hayt tohumunu adet gelmediya benim içmeye başlasam olurmu die nezaman başlamam lazım bi soruver cnmm bide yapılışını biliyodur.

Ben ısırgan cayını adet sokturucu diye okumustum. Hem zararsız bir dene istersen..

gülüm annen gelmiş ee gözün aydın bol bol hasret giderirsin artık ananla kız bak şimdi aklıma ne geldi annende senin gibimi yoksa ufacık bişey mi walla çok merak ettim ha ay nerden aklıma geldiyse:)))

gülüm annen gelmiş ee gözün aydın bol bol hasret giderirsin artık ananla kız bak şimdi aklıma ne geldi annende senin gibimi yoksa ufacık bişey mi walla çok merak ettim ha ay nerden aklıma geldiyse:)))

slm verdik yaaaaaaaaaa iyi o zaman kimse cevap vermiyorsa gidiyorum bende((

cnmm hoşgeldinn demin sordum seni nerde bı kız dieee. boya yapıyodum masamda deildim yeni gördüm senii. evt cnm geldi anam çok özlemişim.
annem benim yarım kadar cnm kısa boyludur. baya.. ben amcama çekmişim babande kısadır.annem beilim az yukarısında kalıyo babam da koltuk altımda
naber nsaılsınn.
yezicim ısırganı bende duydum ama içemiyom onu nidense.

Günaydın kızlar ben geldim.

Aklıma gelmişken hemen soryum mehtap nerelerde hiç göremiyorum.

a.s kızlarr ay bitmedi bi türlü işlerim yaaaa
inş. öğlene bitirir gelirim yanınıza
ayy gül kız ne güzel durursunuz yanyana çok severim ha öyle şeyleri
ben annemle aynıyım mesela hiç hoşuma gitmez sizinki çok güzel ya
ananı kucağına bile alabilirsin walla :)))

eflalim hoşgeldimm mehtap nete giremiyomnuş artık
ebrarım kucama alamıyom azcık tombiş göbek yaptıda. zayıfla olsa kucaklardım.

Gül hayıtı sormuşsun ben hamile kaldığım ay ondanda kullanmıştım hergün bir fincan içmiştim hormonları düzenliyor incir kürüyle beraber kullanmıştım,bir fincan sıcak suyun içine bir çay kaşığı atıyorsun 10 dk demliyorsun süzüp içiyorsun günde iki kere içebeilirisin ama ben bir fincan içmiştim birde aktarda hayıt suyu var kadın onu tavsiye etmişti önce bunu deniyim fayda etmezse alırım demiştim eşime ama hamdolsun hamile kalınca gerek kalmadı 8 liraydı.

eflalim hoşgeldimm mehtap nete giremiyomnuş artık
ebrarım kucama alamıyom azcık tombiş göbek yaptıda. zayıfla olsa kucaklardım.

Hoşbuldum canım iyi olsunda girer inşaallah özledim eskiden daha güzeldi sohbetler şimdide güzel tabi ama evhan yok mehtap yok efnan yok eksik çok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…