kıslar yha bişi soracam eşim askerden döndükten sonra bebiş istiyoruz ama dr geçen gittiğimde düzenli regli olabilmem için doğum kontrol ilacı kullanmamı söyledi bu ilacı ne zaman bırakmam gerek ve ne gibi yöntemler denemem gerek
Nasıl bir leke canım? Kahvemi kırmızı mı?
Gül hayıtı sormuşsun ben hamile kaldığım ay ondanda kullanmıştım hergün bir fincan içmiştim hormonları düzenliyor incir kürüyle beraber kullanmıştım,bir fincan sıcak suyun içine bir çay kaşığı atıyorsun 10 dk demliyorsun süzüp içiyorsun günde iki kere içebeilirisin ama ben bir fincan içmiştim birde aktarda hayıt suyu var kadın onu tavsiye etmişti önce bunu deniyim fayda etmezse alırım demiştim eşime ama hamdolsun hamile kalınca gerek kalmadı 8 liraydı.
saol cnmm ben hayıt tohumu aldım yanında aslan pencesi civan perçemi altın otu aldım
bunları karıştırıp içsem olurmu yoksa hayıtı ayrımı yapıp içim.
bu otlarıda ömer coşkun verdiydi yumurta kuvv.lendirici. gebeli sağlayıcı.
adetim bi gelse başlıcam yoksa adet gelmeden içimmi cnm
reyyan var ama eflal :))
Kahverengi leke adetten önce sende oluyormu bilmem önce kahverengi leke gelir benden öyle olmuştu ama adet olmamıştım.
Biliyorum canım olmayanları andım:) nasılsın, gezmen nasıl geçti?
ebrar63, eflalim+, GÜL78, yezi günaydın kızlar, bu aralar pek takılamıyorum sinir oluyorum valla işler yoğunGülüm annen gelmiş gözün aydın, didemcim tosunum ne alemde bakiiim:) Yezi sen sormuşsun sanırım ama anlamadığım ne biliyor musun? Yumurtayı çatlatan sperm değildir. Yumurta kendiliğinden çatlar lekelenme hiç olmadı bende şimdiye kadar :)
ebrar63, eflalim+, GÜL78, yezi günaydın kızlar, bu aralar pek takılamıyorum sinir oluyorum valla işler yoğunGülüm annen gelmiş gözün aydın, didemcim tosunum ne alemde bakiiim:) Yezi sen sormuşsun sanırım ama anlamadığım ne biliyor musun? Yumurtayı çatlatan sperm değildir. Yumurta kendiliğinden çatlar lekelenme hiç olmadı bende şimdiye kadar :)
Canım üçüde etkli bitkiler bu konuda üçünüde yap iç o zaman am adetini bekle bence ben öyle yapmıştım ne olur ne olmaz soğan kürü incir kürü hayıt üçünüde yapmıştım.
Annen gelmiş gözünaydın kafan dağlır bebek konuusnu çok düşünmezsin iyi olmuş.
reyyan var ama eflal :))
biz neyiz burdaaaa
Benim adetim bittikren 2-3 gun sonra kahveye yakın bir leke geldi. Adetten kalanlar felandir dedik. Sonra 3-4gun gecti hersey temizdi. Bu sabah tekrar digerine gore cok az daha geldi. İltihap vs olsa surekli olmasi gerekmiyormu?. DR da yeni gittim birsey demedi neden olabilir sizce?
yeni girdim zaten.güzeldi yaa.son anda midem azdı,minibüsle dönecektim eve.artık dayanaamadım eşimi çağırdım tansiyon da düşmüştü çünkü
eflal reyyan zeynep hoşgeldiniz kızlar zeynepcim bende bugün pek takılamıyorum ama öğleden sonra inş. sizinleyim ara ara bakıp yazıp çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?