Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ceylin canım hayıt tohumunu dene hormonları düzenliyor bence doğum kontrol hapına başlamadan onu dene 3 ay düzenli kullanmımda hormonlar düzeliyormuş.

Nasıl bir leke canım? Kahvemi kırmızı mı?

Kahverengi leke adetten önce sende oluyormu bilmem önce kahverengi leke gelir benden öyle olmuştu ama adet olmamıştım.

saol cnmm ben hayıt tohumu aldım yanında aslan pencesi civan perçemi altın otu aldım
bunları karıştırıp içsem olurmu yoksa hayıtı ayrımı yapıp içim.
bu otlarıda ömer coşkun verdiydi yumurta kuvv.lendirici. gebeli sağlayıcı.
adetim bi gelse başlıcam yoksa adet gelmeden içimmi cnm

Canım üçüde etkli bitkiler bu konuda üçünüde yap iç o zaman am adetini bekle bence ben öyle yapmıştım ne olur ne olmaz soğan kürü incir kürü hayıt üçünüde yapmıştım.
Annen gelmiş gözünaydın kafan dağlır bebek konuusnu çok düşünmezsin iyi olmuş.

Kahverengi leke adetten önce sende oluyormu bilmem önce kahverengi leke gelir benden öyle olmuştu ama adet olmamıştım.

Benim adetim bittikren 2-3 gun sonra kahveye yakın bir leke geldi. Adetten kalanlar felandir dedik. Sonra 3-4gun gecti hersey temizdi. Bu sabah tekrar digerine gore cok az daha geldi. İltihap vs olsa surekli olmasi gerekmiyormu?. DR da yeni gittim birsey demedi neden olabilir sizce?

ebrar63, eflalim+, GÜL78, yezi günaydın kızlar, bu aralar pek takılamıyorum sinir oluyorum valla işler yoğun Gülüm annen gelmiş gözün aydın, didemcim tosunum ne alemde bakiiim:) Yezi sen sormuşsun sanırım ama anlamadığım ne biliyor musun? Yumurtayı çatlatan sperm değildir. Yumurta kendiliğinden çatlar lekelenme hiç olmadı bende şimdiye kadar :)

biz neyiz burdaaaa

sana da gunaydin cnm..

Yanlıs anladım o halde...

evt cnmm o bitkilerin hepsi faydalıı inşallah içerimde dr. gitmeden hamiş kalırım.
anamm geldi iyi oldumm böyle kfam dağılcak buay zaten düşünmedim hiç adet geçince aklıma düştü.
sen nasılsın cnn

reyyan var ama eflal :))

naber cnmm iyimisin

Esracım bende seninle aynı durumdayım merak ediyorum hep yumurta var e çatlıyoda neden bebiş olmuyo diye ben sanırım bu ay da adet olursam rahim filmi ççekilecek bakalım hayırlısı Allahtan:)

Canım bilemiycem başıma gelmedi hiç öyle bişey doktor niye bişey demedi kist var mı sende?

eflal reyyan zeynep hoşgeldiniz kızlar zeynepcim bende bugün pek takılamıyorum ama öğleden sonra inş. sizinleyim ara ara bakıp yazıp çıkıyorum

aşk sarhoşu olmak istiyor+, ebrar63, eflalim+, GÜL78, reyyannn, yezi[ ve diğer kızlar olanlar olmayanlar ben geldim hepinize selamlarımı getirdim:) Böyle yazınca kimse alınmaz sanırım artık:)

yeni girdim zaten.güzeldi yaa.son anda midem azdı,minibüsle dönecektim eve.artık dayanaamadım eşimi çağırdım tansiyon da düşmüştü çünkü

Oh ne güzel miden duramadı yine hain mide:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…