Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Reyyan isimleri aşağıdan kopyaladım sen yoksun orda neden?
aaa niye yokmuşum ben orda yaw..bak şimdi varımdır ama.yeni geldim ya ondandır
Reyyan ne gezmesi kız? Nere gittin bakım.
dün gitmiştim canım,arkadalarla bir araya geliyoruz çay oturması yani.gelmişken de dini sohbetler ediyoruz.
şükür canım yaa ne olsun işte yeni kalktım sayılır daa size bişey sorcam bana yardım edin.benim yiyebilecğim kahvaltılık tarif verin bana.

Ebrar zeynep hoşbuldum.

Kızlar yaaa benim kasıklar gene sancılanıyo ne oluyo anlamadım şu ovülasyon testini kullansammı acaba kullanan varmı aranızda ? Geçmi oldu sizce? bugün 18. günüm

eflal reyyan zeynep hoşgeldiniz kızlar zeynepcim bende bugün pek takılamıyorum ama öğleden sonra inş. sizinleyim ara ara bakıp yazıp çıkıyorum
hoşbuldum canım sende hoşgeldin.bana kahvaltılık tarif bul karnım aççççç
aşk sarhoşu olmak istiyor+, ebrar63, eflalim+, GÜL78, reyyannn, yezi[ ve diğer kızlar olanlar olmayanlar ben geldim hepinize selamlarımı getirdim:) Böyle yazınca kimse alınmaz sanırım artık:)

hehhh şimdi olduuu

eflal kız sorma yaa hiç rahat koymaz beni öyle zamanda :)

İnşaallah gerek kalmaz canım doktora benim doktor geçen gün öyle diyor kistle uğraşırken hamile kaldın iyide oldu diyor eşimde evet evet diyor adamın başının etini yiyordum olmazsa diye:)) Bende temizliğe giriştim ufak uafak hergün bir yeri yapıcam yavaş yavaş akşamda eşime yatak odasını değiştirticem beşik yeri ayarlamak için eve bişeyler almak istiyorum plan yapıyorum şu dönemde zorda maddi sıkıntı çok yatak odamın tülünü değişmek istiyorum birde doğuma güzel bir nevresim takımı bayrama gidince babamlar harçlık verir onlarla alırım inşaallah.

Kızlar yaaa benim kasıklar gene sancılanıyo ne oluyo anlamadım şu ovülasyon testini kullansammı acaba kullanan varmı aranızda ? Geçmi oldu sizce? bugün 18. günüm

Canım hiç kullanmadım ama bence dene çünkü bazı kadınlar iki kere yumurtlayabiliyor şu gün bugün diye takma bence.

Canım bilemiycem başıma gelmedi hiç öyle bişey doktor niye bişey demedi kist var mı sende?

Gecen ay 10 gecikti adet olmamistim dr gittim gebelik mi var diye cikmadi.. Sordum kist iltihap varmı diye yok dedi. O da benim sormamla yani. Yoksa hicbirsey demedi. Olumlu yada olumsuz.. Bebek icinde 1 sebe olmazsa gelin dedi.

Hoşbuldum didem nasılsın?

Reyyan ben tost yapıp yedim canım dolap tam takır benimde alışveriş yapılacak

Kızlar pc açık ben arada bakarım işlerimi yapıyım.

iyiyim tatlı kuşum 2 gün kaldı kuzumu görücem sabırsızlıkla bekliyoz dün beşiğimizide beğendik bayramdan sonra alıcaz inşallahhhhhh

Gözünaydın canım ne güzel,beşiğinizde hayırlı olsun şimdiden benimki 7 aylık olanca aldırmaz bişey erken diyor maalesef

Gözünaydın canım ne güzel,beşiğinizde hayırlı olsun şimdiden benimki 7 aylık olanca aldırmaz bişey erken diyor maalesef

ya bizde parasını ödüycez ama eve gelmiycek aldığımız yerde kalıcak sonra getiricez eve 7 ayı filan geçince

desene bize tost yolu görünüyor.
ayy diddem yaa ne güzel maşaallah.
bizimki de almaz alamaz zaten.ne tür bi beşik alıyorsunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…