aaa niye yokmuşum ben orda yaw..bak şimdi varımdır ama.yeni geldim ya ondandırReyyan isimleri aşağıdan kopyaladım sen yoksun orda neden?
dün gitmiştim canım,arkadalarla bir araya geliyoruz çay oturması yani.gelmişken de dini sohbetler ediyoruz.Reyyan ne gezmesi kız? Nere gittin bakım.
şükür canım yaa ne olsun işte yeni kalktım sayılır daa size bişey sorcam bana yardım edin.benim yiyebilecğim kahvaltılık tarif verin bana.evt cnmm o bitkilerin hepsi faydalıı inşallah içerimde dr. gitmeden hamiş kalırım.
anamm geldi iyi oldumm böyle kfam dağılcak buay zaten düşünmedim hiç adet geçince aklıma düştü.
sen nasılsın cnn
naber cnmm iyimisin
hoşbuldum canım sende hoşgeldin.bana kahvaltılık tarif bul karnım açççççeflal reyyan zeynep hoşgeldiniz kızlar zeynepcim bende bugün pek takılamıyorum ama öğleden sonra inş. sizinleyim ara ara bakıp yazıp çıkıyorum
aşk sarhoşu olmak istiyor+, ebrar63, eflalim+, GÜL78, reyyannn, yezi[ ve diğer kızlar olanlar olmayanlar ben geldim hepinize selamlarımı getirdim:) Böyle yazınca kimse alınmaz sanırım artık:)
evt cnmm o bitkilerin hepsi faydalıı inşallah içerimde dr. gitmeden hamiş kalırım.
anamm geldi iyi oldumm böyle kfam dağılcak buay zaten düşünmedim hiç adet geçince aklıma düştü.
sen nasılsın cnn
naber cnmm iyimisin
Kızlar yaaa benim kasıklar gene sancılanıyo ne oluyo anlamadım şu ovülasyon testini kullansammı acaba kullanan varmı aranızda ? Geçmi oldu sizce? bugün 18. günüm
Canım bilemiycem başıma gelmedi hiç öyle bişey doktor niye bişey demedi kist var mı sende?
geri geldimmm
eflalim reyyanım hoşgeldiniz
Hoşbuldum didem nasılsın?
hoşbulduk tatlım.yaa benim karnım açççç ne yedin sen kahvaltıda.bana fikir verecek yokmu yaawwwwwwwwwwwww
iyiyim tatlı kuşum 2 gün kaldı kuzumu görücem sabırsızlıkla bekliyoz dün beşiğimizide beğendik bayramdan sonra alıcaz inşallahhhhhh
Reyyan ben tost yapıp yedim canım dolap tam takır benimde alışveriş yapılacak
Gözünaydın canım ne güzel,beşiğinizde hayırlı olsun şimdiden benimki 7 aylık olanca aldırmaz bişey erken diyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?