Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kıslar buralardayım ama yazamadım.hosgelmıssınız hepınız ..ben calısmaya calısıyorum. bı haftadır bulantılardan bısey yapamamıstım. sımdı yumurta kapı sıkıstım. bulansamda ugrasıyorum ıste..ayy reyyan benımde haftasonu evde en buyuk derdım kahvaltı omlet yapıyorum genelde.sende dene..

reyyan kız kahvaltılık bişey mi istiyonn bak aklıma ne geldi miss gibi bi gözleme olacak şimdi sıcak sıcakkk

ufffffffff sinir oldum herkes burda ama yazan yok.kırıldım hepinize....o kadar dil dökğyom bi yardımcı olmadınız gidiyorum ben öğlen oldu zaten

yazdıklarınız çıkmamış kızlar sağolun şmdi gördüm.
kepekli bana yumurta demen de ne dersen de ((
ebrar hanımmmm gözleme demesi ne güzel oluyor ordan dimi nasıl yapayım ben onu şimdi :))

reyyan bak bayat ekmeğin varsa dilimle üzerine biraz margarin biraz biber salçası sür
sonra evde ne varsa domates sucuk kaşar peynir koy fırına at çok güzel oluyor
ama önce biraz pişir kaşarı sonra koy üzerine süperr olur

Oy yoruldum altı üstü buzdolabını yerleştirdim ya ben deli gibi temizlik yapmak istiyorum(((((

günaydin kizlar. afiyet olsun herkes kavalti konusuyo. kizlar gizli birsey yiyince ve biryerini kasiyinca bebegin orasinda yedigin sey seklinde iz cikiyormus dogru mu? biri yazmiski kaynanasigilde dolaptan gizli gizli zeytin yemis ve dizini kasimis cocugun dizinde simdi zeytin kadar bi leke varmis. dogru mu sizce böyle seyler.

Bende iyyim canım. sagolun. Dun cok yogundum giremedim. Aksam girdim siz yoktunuz. Osmanbeyde hep gomlek sektoru var. Sendemi o sektordesin sekerim?

olurmu kız bende osmanbeyde çalışıyorum bende gömlekçiyim ama eşim bayan takımında çalışıyor burda herşey var abiye çocuk genç kadın hamile kadın erkek takım spor giyim aklına gelebilecek her şey var yani gömlek filan ihtiyacınız olursa ben burayım haberiniz olsun

Oy yoruldum altı üstü buzdolabını yerleştirdim ya ben deli gibi temizlik yapmak istiyorum(((((

canim ya bende nedense öyleyim. aklimda sunu yapim bunu yapim var ama üseniyorum ben biraz :) ama biraz yapinada zaten hemen belim agriyo. belim cok hassas oldu ya.

Ay sumru inanma kız öyle şeylere yok kaşırsan şuymuşda buymuşda benimde kaç gündür canım öyle saçma bişey istiyorki deli gibi şimdi onu yemiyorum diye her kaşıdığım yerden onun lekesi mi çıkacak çok saçma bir leke olur yani:))

İş konusuna gelince canım yapmak istiyorda ksığıma hemen kramp giriyor evi dip köşe temizlemek istiyorum deli olucam.

reyan açlıkdan bayıldı galibaaa:))))))
kız ebrarrrr naberrr görüşemiyoz hiç
sumrucum evt aşerme döneminde yediğin bişi elinle farkına varmadan sürersen biyerine oluyo o izler.

aşk sarhoşu olmak istiyor+, ebrar63, eflalim+, GÜL78, reyyannn, yezi[ ve diğer kızlar olanlar olmayanlar ben geldim hepinize selamlarımı getirdim:) Böyle yazınca kimse alınmaz sanırım artık:)

a.s iyiyiz çok şükür canım seni sormalı salaklıgımla gurur duydugum bi perşembe sabahında yorumlarınızı okuyarak kafamı dagıtmaya çalışıyorum. eczaneye kolonya almaya gitmiştim birde hamilelik testi aldım dursun lazım olur diye ama yaptım ve negatifi görünce agladım rahatladım. param da boşa gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…