Ay sumru inanma kız öyle şeylere yok kaşırsan şuymuşda buymuşda benimde kaç gündür canım öyle saçma bişey istiyorki deli gibi şimdi onu yemiyorum diye her kaşıdığım yerden onun lekesi mi çıkacak çok saçma bir leke olur yani:))
İş konusuna gelince canım yapmak istiyorda ksığıma hemen kramp giriyor evi dip köşe temizlemek istiyorum deli olucam.
reyan açlıkdan bayıldı galibaaa:))))))
kız ebrarrrr naberrr görüşemiyoz hiç
sumrucum evt aşerme döneminde yediğin bişi elinle farkına varmadan sürersen biyerine oluyo o izler.
nasil yani abla ya? mesela elmayi canim cok cekti elma koluma degdi ozaman mi iz oluyormus?? kaynanamda diyo esime hamileyken dalak yemis esimin böyle karninda yantarafinda söyle fasulye gibi bi leke var ben gibi degil ama böyle sanki bronzlasmista orsai bronz kalmis gibi. kaynanam ondan oldu diyo ya bilmyiorum valla. o ama kasimadim yedim sadece diyo
cnmm diyelimki çileğe aşerdin canın istedi yedin elini yıkamadan bilinçsizce koluna değdi elin yada kaşıdın. orda leke olabiliyo yiğenimde zeytin var kolunda.
kiminin yüzünde ciğer lekesi fln oluyo işde ondan
canın çektiğini yiyonya farkına varmadan biyerini kaşıdın orda çıkabiliyo bebişde. dikkat etmek lazım ve bu kanıtlanmış bişi ben kaççç kişide gördüm
illa yicek değil bi akrabamda gül var kırmızı annesi gülü koklamış farkına varmadan eliyle belini kaşımız orda çıkmış bebekde.
slm kızlar ben geldim hamilelikte bebekte olucak lekeler herhalde ben inanmıorm aklına getirmeyeceksn nar yersen leke olurmus gül koklarsan leke olurmus şeftali yersen tüylü olurmus falan fln hersey allahtan aman o lekeyi onun bedenine verdiyse hiçbişi ellemesekte olur
herkesin inancı farklıdır. benim inanç ve gördüklerim bu. kimseyide etkilemek istemem ben sölerim isteyen dikkate alır istemeyen almaz.inanmaz cnmm. ama herkesin batıl inancı düşüncesi farklı.
ha abla seni yakalmisken sorayim. gece rüyamda bebegimi gördüm. oglanmis ama (daha önce iki kez kiz görmüstüm) simdi sabahmis esim camiye gidiyormus. bebek aglamaya basladi. böyle mavi bi gecelik giydirmisim yani tulum iste. ten rengi benim gibiydi yani babasi gibi esmer degildi saclarinin rengide cok koyu degildi iste bebeklerin olurya böyle acik kahverengi öyleydi. ama masallah bi kiprikleri vardi ayni babasi uzun ve siyah. neyse iste agliyordu esim hemen yatagina gitti tabi bende aldi kucagina falan. dedimki canim sen git gec kalirsin. dedi e ben bunu simdi aglarken nasil birakip gideyim. dedim erak etme ben simdi sustururum dedim zaten uyumamda bu saatten sonra dedim. koyduk yatagina sustu. iyi sustu dedi esim tesbih sordu bana tesbihimi nereye koydun simdi elimdeydi dedi. telastan koydugum yeri unutmusum aradim buldum esim cikti uyandim zaten. hayir olsun ne dmek oluyo ki. ama bebegim cok agladi ya
yemeğimi sonunda yedim geldim
cnm hayrolsunn bişi yok rüyandaaaa erkek bebek iyidir oğlun olcak herhalde cnmmm evin içinde gördüğüne göre. düşünüyosan böyle rüyana giriyo. muradın olcak cnmm
amin masumcum sağolasın
dun gece bir krz tuttu aclık krizi sorma cnm ne yiyeceğimide bilmiorm ama nsl acıktım anltmam sutle fln bastrdm ama nafile artık sık sık acıkıorm ve her defasnda ne yiyeceğimi bilemiorm cok gıcık bişi bu
kiz sen yirminci haftada böylesin ben simdiden sik sik acikiyorum ve aynen ne yicemide sasiriyorum. cips falanda atistirmakta istemiyorum kilo yapar diye. sabah 3 dilim ekmek yedim, 2 madalina yedim simdi yine aciktim elma yiyorum ve birazdan öglen evde ne yesem diye düsünüyorum valla. kiz pazartesi türk malini izliyememistim dün izledim abiye bi lahmacun yiyo ay canim cekti valla keske hazir olsa simdi evde
yazık bize hem bulantılı hem aç kadınlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?