her sabah güne istifrayla uyanıorm bben o yuzden yataktan kalkmak hiç istemiorm sonrada öğlene kadar toparlayamıorm kendimi
her sabah güne istifrayla uyanıorm bben o yuzden yataktan kalkmak hiç istemiorm sonrada öğlene kadar toparlayamıorm kendimi
e aynı bensin yaa,kız korkutuyon bizi.20. haftada da böylemi olacak hiç geçmeyecek mi bu
bnm gecmedi cnm 16. haftada gecer dediler ama malesef
kiz sen ne diyon? 20. haftada hala bulantin oluy mu? benim cok sükür gecti ya. bazi seylerden tiksiniyorum ama bulanti hic kalmadi. cipsi bende yeni yeni yiyorum daha. oda yani her aciktigimda yemek yemeyim diye ama kilo alcam diyede korka korka yiyorum 1-2 kez falan yedim daha hamileligim boyunca :) tatli seylerde yiyemiyorum ben o yüzden hep böyle kavaltilik seyler yiyorum e ama ekmek ekmek ondan insan siser ya. kilo almaya basladim zaten sonunda et top gibi olcam diye korkuyorum. emzirince verirsin diyorlar ama ben yinede cok kilo almak istemiyorum. meyvada yiyorum öyle cok acikinca ama meyvadanda daha cok acikiyom sanki hele elmadan
ayy inşaallah bizim öyle olmaz.ben her sabah iki kere istisnasız çıkarıyoum
kendimi gördüm sende :)
ff nasıl ıgrenc bısey bu ac olup yemek yemek ıstememek..sırf acken daha cok bulanıyor dıye yıyorum bende ama yıyınce yıne bulanıyor bundan kacıs yok galıba
kahvaltılık yemekten tiksindim artık var ya beyaz peynir ekmek yoğurt cok uzun süre yiyemedm hala zorla yiyorum cünkü kusmamk için yemek yiyordum oda kahvaltılık oluodu onuda cıkarınca daha perişan oluyordum. ben 3 gun hiç bişi yiyemedim bebeğimde hiç hareket etmedi doktora gittik doktor cocuk aç dedi onun için hareket etmeye dermanı yok ondan sonra daha dikkat ettm gercekten brz ac kalayım hiç kıpırdamıo
maallesef bende sende :))
20.haftada öyle olmama ama inşaalah yaa
hihhh canım yaaa aç mı bıraktı anan seniiiii :))
hareketlerini hissediyon demi ne zaman hissetmeye başladın
ben cok erken hissetim cnm ya ilk baslarda segirme gibiydi simdi resmen dokunuşlarını hissediorm yani 17.haftadan beri hele su 3 gundur resmen nerde olduğunu biliorm o cok guzel biliomusun dokunup seviorm olduğpu yeri ama hep kasıklarımda zilli sürekli idrara cıkarıo beni özellikle geceleri
tatlıyla benimde aram bozuldu hamişlikte ama şu günlerd e kepeklinin dediği gibi açsın ve yemeke yemek istemiyosun o çok kötü acıkınca evde ne var ne yok karıştırıyom.geçen gün annemlerin kargoyla gönderdikleri arasında lokum bisküvi vardı onu bile yedim şaştım kaldım kendime.sonra midemmm midemmm dmeeye başlıyo insan
ben cok erken hissetim cnm ya ilk baslarda segirme gibiydi simdi resmen dokunuşlarını hissediorm yani 17.haftadan beri hele su 3 gundur resmen nerde olduğunu biliorm o cok guzel biliomusun dokunup seviorm olduğpu yeri ama hep kasıklarımda zilli sürekli idrara cıkarıo beni özellikle geceleri
oyy ne güzel yaa. biliyomusun bebeğin ilk oyncağı idrar kesesiymiş ve anne birazd aondna sık çıkarmış tuvalete :)))
cinsiyeti ne zaman öğrendin peki.
ya dışarı yemege götüriiim dio kocam ne yicem ki diorm düğşünsene dışarda bile olmuo canının istediği ama sana kimse ne yicen demeyip hazırlayıp önünegetirse yersn bide size şu tiyoyu vereyim sade lokum mide bulantısını kesio
ayni ya yani hissetmiyorumda bende geceleri ya uyaniyorum yada sabaha dogru. gece yine kalkip gidiyorum ama sabaha dogru bakiyorum saat zaten olmus 6 e 6bucukta kalkcam üseniyom ya kalkmaya. yarim saat daha o halde uzaniyorum daha dogrusu calisiyorum sonra kalkyiorum. kizlar benim canim acayip börek yada gözleme cekti ya. :83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?