ayni ya yani hissetmiyorumda bende geceleri ya uyaniyorum yada sabaha dogru. gece yine kalkip gidiyorum ama sabaha dogru bakiyorum saat zaten olmus 6 e 6bucukta kalkcam üseniyom ya kalkmaya. yarim saat daha o halde uzaniyorum daha dogrusu calisiyorum sonra kalkyiorum. kizlar benim canim acayip börek yada gözleme cekti ya. :83:
sabah ki kahvaltı menülerinden mi çekti:))
bak böreği süper yaparım işte gelde yapam kuzum.
ayy geçen sabah eşim kalkmış ne diyo bana''saat 10 uyu uyuuu nasılsa 6 ay sonra ıngaaa ıngaaa sesinden hiç uyuyamayacan tadını çıkar biraz'''
ay yaziiikkk sana ya. bende bunlar 7. haftada cok oluyordu. esim et yapmaktan tiksindim diye disarda yemege götürdü. yiyorum ama öylesine. sonra yedikce daha tuzlu gelmeye basladi sonunda yiyemedim kaldi öylece.[/QU
hamilelik cok zor hemde cok yasmaayanda bilemio yasaynalr bile büyükler bile anlamıo bazen hele eslerden o özveriyi beklemek ayrıca bi salaklık 2gün gösteriolar 3. gün aynı tas aynı hamam adam ne yapsın sürekli kusan biş kadın ama esimin ailesi beni o dönmde cok üzdü sanki ben isteyerek yapıomusm gibi oğlumuzda ac ewde düzen yok huzur yok hep bu laflarla üzerime geldiler eşime sürekli haticenin neyi varki sana zor asıl sen ac kalıosun die onunda beynini yıkadılar
sumruuuu şu ağlayan şey çok şirinmiş yaaa :)))
kiz evet ya gözleme dedi ebrar canim cekti ya. dur bi kosu geleyim ben sana sen böregi hazirla. yakin olsada gelsem valla. annemden istemeye cekiniyom biraz ya. durun evde hazir pizza var bende kendimi onunla kandirayim bari. yok yok en iyisi ben bi yumurta kirayim köy ekmegi getirmis babaannem bana onunla yiyeyim :)
ay yaziiikkk sana ya. bende bunlar 7. haftada cok oluyordu. esim et yapmaktan tiksindim diye disarda yemege götürdü. yiyorum ama öylesine. sonra yedikce daha tuzlu gelmeye basladi sonunda yiyemedim kaldi öylece.[/QU
hamilelik cok zor hemde cok yasmaayanda bilemio yasaynalr bile büyükler bile anlamıo bazen hele eslerden o özveriyi beklemek ayrıca bi salaklık 2gün gösteriolar 3. gün aynı tas aynı hamam adam ne yapsın sürekli kusan biş kadın ama esimin ailesi beni o dönmde cok üzdü sanki ben isteyerek yapıomusm gibi oğlumuzda ac ewde düzen yok huzur yok hep bu laflarla üzerime geldiler eşime sürekli haticenin neyi varki sana zor asıl sen ac kalıosun die onunda beynini yıkadılar
aman be sinir oluyom bu konuda kaynanalara benimkide öyle hemen lafi sokar ama kaynatam cok iyidir yemek yedin mi diye her aksam sorar yok deyince sen esine ne bakiyon kalk kendin ye o yemezse yemesin diyo :) benim kaynanada gecen sinir etti beni. diyoki ehemn dogumdan sonraki hafta tr ye ucacakmisim dedim ben toparliyamam bir haftada gelmem dedim diyoki amaaaan senin neyin olacakki, bi kontrole gidersin tmm. e dedim cocugunda asilari falan yapilacak kontrolleri falan var dedim. heee diyo ozaman baska. uyuz kari nolacak sanki benim canim patlican
kiz evet ya gözleme dedi ebrar canim cekti ya. dur bi kosu geleyim ben sana sen böregi hazirla. yakin olsada gelsem valla. annemden istemeye cekiniyom biraz ya. durun evde hazir pizza var bende kendimi onunla kandirayim bari. yok yok en iyisi ben bi yumurta kirayim köy ekmegi getirmis babaannem bana onunla yiyeyim :)
yaaa demi eşim artık alıştı sabah kusmalarıma.artık yanıma falan pek glemiyor.eskiden oy caım gülüm kıyamam ederdi ..piss halden her zaman anlamaıyor herkeshamilelik cok zor hemde cok yasmaayanda bilemio yasaynalr bile büyükler bile anlamıo bazen hele eslerden o özveriyi beklemek ayrıca bi salaklık 2gün gösteriolar 3. gün aynı tas aynı hamam adam ne yapsın sürekli kusan biş kadın ama esimin ailesi beni o dönmde cok üzdü sanki ben isteyerek yapıomusm gibi oğlumuzda ac ewde düzen yok huzur yok hep bu laflarla üzerime geldiler eşime sürekli haticenin neyi varki sana zor asıl sen ac kalıosun die onunda beynini yıkadılar
senin bebek iste ingaaa ingaaa diye agliyo. alis bence :)
halimize gülüorm kızz canımızın cektiğinide yapmaya üşeniorzben ne ysem ki öğlen oldu işte 2 saatte bişr yiyin dio doktor bide ne yiyeceğimizi sölese ben sizin gibi yumurta flnda ağzıma sokmam mümkün deil
aman be sinir oluyom bu konuda kaynanalara benimkide öyle hemen lafi sokar ama kaynatam cok iyidir yemek yedin mi diye her aksam sorar yok deyince sen esine ne bakiyon kalk kendin ye o yemezse yemesin diyo :) benim kaynanada gecen sinir etti beni. diyoki ehemn dogumdan sonraki hafta tr ye ucacakmisim dedim ben toparliyamam bir haftada gelmem dedim diyoki amaaaan senin neyin olacakki, bi kontrole gidersin tmm. e dedim cocugunda asilari falan yapilacak kontrolleri falan var dedim. heee diyo ozaman baska. uyuz kari nolacak sanki benim canim patlican
ay aynen bide şey dio bnm ki kuzumun kuzusu aman ona ii bak midem bulanıo kusuorm dioki bebek yapıo senin miden hasta manyak kız bunlar
canim ya kim ugrasacak aksam 5ten sonra evde hamur isiyle? bende yumurtayi cok sevmezdim ama artik yiyorum. sende ye kiz haftada en az 1-2 tane. bebegine yararli olur.
bend eonu bu ara çok yedimherhalde çok tiksindim
yaaa demi eşim artık alıştı sabah kusmalarıma.artık yanıma falan pek glemiyor.eskiden oy caım gülüm kıyamam ederdi ..piss halden her zaman anlamaıyor herkes
şuna bak şuna :92: :89: ce eee
anaaa kızlar bi saat önce komşu geldiydi bana,çocuğunun diş gününü yapacaklarmış.sende gel dediydi.dur hemen hazırlanmalıyım yaaa
cok tatli yaaaa bizim bebeklerde böyle yapip hemececik doguverse :)
ohh gez walla değişiklik olur yiyecek bişilerde vardır oreda:):94:
şu sütyen sallayan küçük şey sanki bebek yapımı için bir çağrı gibi olmuş
aslında bunu kocalara gösterecen onlar daha iyi anlar :))) ondan sonrada onlar da hanımlara şunu gösterir artık :86:
çalışıomusun cnm ama al hazır yufkayı koy içine peyniri bide yfkayı kesmekle bile uğrasma gözleme gibi yap tavada 10dk pişit ye:)
ilahi sen kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?