Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sabah ki kahvaltı menülerinden mi çekti:))

bak böreği süper yaparım işte gelde yapam kuzum.

ayy geçen sabah eşim kalkmış ne diyo bana''saat 10 uyu uyuuu nasılsa 6 ay sonra ıngaaa ıngaaa sesinden hiç uyuyamayacan tadını çıkar biraz'''

kiz evet ya gözleme dedi ebrar canim cekti ya. dur bi kosu geleyim ben sana sen böregi hazirla. yakin olsada gelsem valla. annemden istemeye cekiniyom biraz ya. durun evde hazir pizza var bende kendimi onunla kandirayim bari. yok yok en iyisi ben bi yumurta kirayim köy ekmegi getirmis babaannem bana onunla yiyeyim :)

halimize gülüorm kızz canımızın cektiğinide yapmaya üşeniorz ben ne ysem ki öğlen oldu işte 2 saatte bişr yiyin dio doktor bide ne yiyeceğimizi sölese ben sizin gibi yumurta flnda ağzıma sokmam mümkün deil

bend eonu bu ara çok yedimherhalde çok tiksindim
yaaa demi eşim artık alıştı sabah kusmalarıma.artık yanıma falan pek glemiyor.eskiden oy caım gülüm kıyamam ederdi ..piss halden her zaman anlamaıyor herkes
senin bebek iste ingaaa ingaaa diye agliyo. alis bence :)

şuna bak şuna :92: :89: ce eee

canim ya kim ugrasacak aksam 5ten sonra evde hamur isiyle? bende yumurtayi cok sevmezdim ama artik yiyorum. sende ye kiz haftada en az 1-2 tane. bebegine yararli olur.

anaaa kızlar bi saat önce komşu geldiydi bana,çocuğunun diş gününü yapacaklarmış.sende gel dediydi.dur hemen hazırlanmalıyım yaaa

canim ya kim ugrasacak aksam 5ten sonra evde hamur isiyle? bende yumurtayi cok sevmezdim ama artik yiyorum. sende ye kiz haftada en az 1-2 tane. bebegine yararli olur.

çalışıomusun cnm ama al hazır yufkayı koy içine peyniri bide yfkayı kesmekle bile uğrasma gözleme gibi yap tavada 10dk pişit ye:)

cok tatli yaaaa bizim bebeklerde böyle yapip hemececik doguverse :)

çalışıomusun cnm ama al hazır yufkayı koy içine peyniri bide yfkayı kesmekle bile uğrasma gözleme gibi yap tavada 10dk pişit ye:)

dogru diyon hatice ya. esime msj atayimda kurstan gelirke hazir yufka getirsin :) evet calisiyorum 5e kadar. yarim saat sonra ögle arasina cikicam 1 saat sonra yine devam iste 5e kadar. kiz bende kaynanama acayip uyuz oluyom ama takmamaya calis. esime anlatim gecen dedim annen 1 hafta sonra gelirsin falan dedi dedim. diyoki oda sende gidersin nolacakki. kimse düsünmüyo ki ilk dogumu diye. yani ben neyin nasil yapilacagini noldugunubile bilmem beni bebekle yalniz tr ye ucuracaklar ana ogul. dedim bebegin kulaklari flan hassas daha olmaz ki falan. heee diyo beni düsünen yok sanki. aman ben Allahtan uzagim kaynanamin dediklerine he deyip geciyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…