dogru diyon hatice ya. esime msj atayimda kurstan gelirke hazir yufka getirsin :) evet calisiyorum 5e kadar. yarim saat sonra ögle arasina cikicam 1 saat sonra yine devam iste 5e kadar. kiz bende kaynanama acayip uyuz oluyom ama takmamaya calis. esime anlatim gecen dedim annen 1 hafta sonra gelirsin falan dedi dedim. diyoki oda sende gidersin nolacakki. kimse düsünmüyo ki ilk dogumu diye. yani ben neyin nasil yapilacagini noldugunubile bilmem beni bebekle yalniz tr ye ucuracaklar ana ogul. dedim bebegin kulaklari flan hassas daha olmaz ki falan. heee diyo beni düsünen yok sanki. aman ben Allahtan uzagim kaynanamin dediklerine he deyip geciyorum valla
ohoooooğ sen işi daha ileri götürdünneyse ben hazırlanyom
bende uzağımda arada araması bile yetio yani uzağım dediysem aynı sehrdeimde uzak gibi yaşıorm
herkesin inancı farklıdır. benim inanç ve gördüklerim bu. kimseyide etkilemek istemem ben sölerim isteyen dikkate alır istemeyen almaz.inanmaz cnmm. ama herkesin batıl inancı düşüncesi farklı.
ya kızlar liste hangi sayfadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yasasin saatim geldi ben yemege gidiyorum :92:
hoş geldinkimseee yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben geldimmmmm
slm kıslaar bende geldım dısardaydım..ebrarım nassın kusum bıttı mı faturalar..
hatıcecım sen nassın.sen hala calısıyorsun dımı..işin agır mı senın zor oluyor mu gıdıp gelmek.
pfff haklısın seni ii anlıyorum.bende inan cok istekli değilim ama.hayat işte..insallah bıraz daha iiye giderse durumum daha mutlu calısacagım.işimi seviyorum cunku.
ya bu arada kayınvalıdelerden bahsetmısken sanırım ınsan hamıle olunca tahammul gucu azalıyor.bu aralar kadıncagız ne dese zoruma gıdıyor.gecen cok kotuydum cıkarmıstım bır suru agladım telefonda 'şimdi anladın mı analık neymiş' dedi bana ..ben naaptım kı sımdıye annelığini anlamayarak diye dusundum.sonradan cok zoruma gıttı.saolsun cok oyle arayıp sormaz napıosun falan dıye bız arayınca kac gun oldu sesınızı duydum dıye sıtem edıyor.fff ben cok alıngan oldum sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?