:86: seninkide hosmus..ne gerek var demeye ınsan Allahtan korkar yaw..bizim istanbulda kimsemiz yok.bazı aksamlar kapı calsa bırı bı kap yemek getırse dıye hep agladım varya.helekı anneye ınsanın ne kadar cok ıhtıyacı var.saolsun bızımkıde hep burda olsanız boyle sefıllık cekmezdınız der yada annen bari gelebılse keske yanına der ..ffff :96:
Ay kepekli snein miden bulanır şimdi sakadat türü bişey
Ay kızlar paça çorbası istiyorum deli gibi şimdi olsa nasıl yerim ölücem sanki öyle istiyor canım.
Masum kaynanı düşünüp sinirlerini bozma ben artık bıktım onları düşünmemeye çalışıyorum aklıma geldikçe bebeğimi düşünüyorum yoksa deliricem,üç yıllık evliyim yani evlilik yıldönümüm üç gün sonra:) üç yılda çok yıprandım bir yılda nişanlılık maddi bişeylerini görmedim hiçbirşey almadılar evlenirken bile bunları düşüne düşüne psikolojim bozuldu eşimle kötü oldum falan....
Ay kepekli etten falan tiksindim yiyemiyorum yok illa paça olacak eşim senin dediğin gibi yapıyım dedi de ben yiyemem tiksinirim öyle dışardan yiyemiyorum özellikle çorba tencere yemeği gibi şeyleri.Geçenlerde işkembe istedi ama normalde yemem zaten işkembe değilde sarımsaklı oluyorya çorbası ben de un kavurarak yaptım sadece işkembesi yoktu zaten ben işkmebe yemem o iyi geldi ama paçanın yerini bişey tutmaz ben tanelerini yemek istiyorumhaftaya kadar sabredicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?