Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ay kepekli snein miden bulanır şimdi sakadat türü bişey

Hoşgeldin psikolog yenisin sanırım.

off off ben herseyi bu hamilelik dönminde anladım hele şimdi gündemdeki konumuz bebeğe yapılacak olanlar annem geldi calıştığı halde 10 gun baktı bana evimin kışlık doğal gazını aldı dolabımın etini balığını aldı koydu vs. bize demioki bi kilo elmada ben alayım die ama sorsan bütün söz hakkı onda

Ay kızlar paça çorbası istiyorum deli gibi şimdi olsa nasıl yerim ölücem sanki öyle istiyor canım.

sizin orda pacacı yok mu.esin bı tencere gotursun ıkı kepce alıversin.
gecen asermekle ılgılı bı doktor demıskı asermelerınızı gozardı etmeyın alakasız olsa bıle onu yemeye calısın cunku vucut ihtiyacı olan seyi istemektedir diyor.cok mantıklı.bıde o aserdıgınız sey bulunamıyorsa benzer ıcerıklı bırseyler yıyın dıyor.sende mesela haslama et yapabılırsın suyuna ekmek banarsın :))))

Masum kaynanı düşünüp sinirlerini bozma ben artık bıktım onları düşünmemeye çalışıyorum aklıma geldikçe bebeğimi düşünüyorum yoksa deliricem,üç yıllık evliyim yani evlilik yıldönümüm üç gün sonra:) üç yılda çok yıprandım bir yılda nişanlılık maddi bişeylerini görmedim hiçbirşey almadılar evlenirken bile bunları düşüne düşüne psikolojim bozuldu eşimle kötü oldum falan....

Ay kepekli etten falan tiksindim yiyemiyorum yok illa paça olacak eşim senin dediğin gibi yapıyım dedi de ben yiyemem tiksinirim öyle dışardan yiyemiyorum özellikle çorba tencere yemeği gibi şeyleri.Geçenlerde işkembe istedi ama normalde yemem zaten işkembe değilde sarımsaklı oluyorya çorbası ben de un kavurarak yaptım sadece işkembesi yoktu zaten ben işkmebe yemem o iyi geldi ama paçanın yerini bişey tutmaz ben tanelerini yemek istiyorum haftaya kadar sabredicem artık.

ay sorma ya ama düşünmeden de olmuo ben esimle bişiler yapmıo calısıorm her ay bişi alırouz mesela gardolap alıcaz yani oda yapıcaz bebişe ne gerek var sende cok heveslisin dio iide dedim 10. çocğumu doğurmıcam ilk bebeğim tabiki hevesliyim

kıyamam cnm yaaaa çok güzel seler bunlar yuzumu gülümsetti walla normalde verslerr önüne yuzune bakmazsın o çorbanın demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…