napalım psiko bazı kızlar gune gıttı gezmeye bızde kıskandık .gün modunda dedıkodu yapıyoruz.
:79:
kıyamam cnm yaaaa çok güzel seler bunlar yuzumu gülümsetti walla normalde verslerr önüne yuzune bakmazsın o çorbanın demi
kızlar buarada biiz bebişimize park beşik aldık ayın6sında gelecek gri pembe beğendik ama ikinci bebek erkek olursa die gri kırmızı tercih ettik aslında yesildede gözüm kalmadı deil ben 6 aylıkken odasını ayırmayı düşünüorm onun için bu besikler canta gibi katlanıo bide oyun parklıda oluo ya kullanıslı die tercih ettm
Canım bende park beşik istiyorum eşime göstermiştim çok beğenmişti şimdi istemiyor ne o öyle iki çubuk koymuşlar bez sarmışlar diyor kim değiştirdiyse fikrini
ay sorma ya ama düşünmeden de olmuo ben esimle bişiler yapmıo calısıorm her ay bişi alırouz mesela gardolap alıcaz yani oda yapıcaz bebişe ne gerek var sende cok heveslisin dio iide dedim 10. çocğumu doğurmıcam ilk bebeğim tabiki hevesliyim
anasıdır :) ya cok kullanıslı sonra koy cocuğu içine oyun parkı olarak hersey yapsın sende ew işlerini ögr sonra saklamasıda kolay bide fiyatıda uygun
masum ya bende gördüm o park beşikleri,aslında çok kullanışlı.gittiğin yere bile götürebilirsin demi.
bide büyüyüncede yatar içinde.
ama benim ev taşınacağı için şimdilik bişey düşünemiyorum.kendi evimde olsam mobilya tiplerinden alırm onlar hoşuma gidiyor ama onu da her evde kullanamazsın.işi bitince nere kaldırcan demi yani.fiyatı nasıl canım sizinkinin
Canım ben evlendiğimde hiç eşyamız yoktu yer minderin de oturdum babamın verdiği çeyiz vardı mutfak eşyaları yatak odam halılarım onlar hiçbirşey yapmadı bizde yavaş yavaş aldık çok eksiğimiz kalmadı yine var tabi anca üç yılda taksit taksit alınca eşim bayramda memlekette araba aldı krediyle ve ben deli oldum benim istemediğimi bile bile şimdi onun sıkıntısını çekiyorum annem babam nasıl üzülüyor geçen gün dertleştik babamın içine dert olmuş adamcağızı üzdüm ama dayancak gücüm kalmamıştı kime sorup aldı babasına kardeşine bana sormak yok aldıktan sonra gelip bana babama müjde veriyor yien ben çekiyorum sıkıntıyı ben hakkımı kimseye haram etmezdim Allah sorsun derdim artık helal etmiyorum kim yiyorsa hakkım haram olsun.
Masum nerden aldınız netten mi içinde neleri var
reyyann.. ohhh hatun gezdın geldin..ne yedin anacım nıye benı meraklandırıyorsunuz deliriyorum bılıyorsun
iyi almışsın yaa.demi büyüdüğünde baza alırız gardolap alırız demi.beşikt ene kadar yatacak sanki,ben zaten ayrı oda yapamam şimdiden ona.ama burda bi sormuştum seninkinden fiyatı yüksekti nerden aldın sen ya170tlye aldık cnm ewet seyahate bile götürürsün kız bende o mobilya tipine 300-400 vereceğine cocuğuna baza alırsın korkuluklu yataar içinde bide gerdolap al sana oda
ahh canım yaa,ben gibisin aynı sende.meraktan aşeriyon demi.ama belki bilmezsiniz siz canımcım.konya civarında gölle derler,buğday haşlama gibi bişey.diş göllesi yedik yani.kendin yapabilirsin.içine nohut fasulye de atarsın.haşlarsın.üstüne fıstık atar yersin.çok güzel bak dene istersenreyyann.. ohhh hatun gezdın geldin..ne yedin anacım nıye benı meraklandırıyorsunuz deliriyorum bılıyorsun
slm kızlarrr kız hatice erken almışsınız be beşik falan
kız ne acelen varr
kepeklim sana çok güldüm yaa merak aşeriyorsun haa
ahh eflalcim rabbim kimseyi harama düşürmesin eşine de tövbe nasib etsin.çok korkuyorum artık kredi çekmeyen kalmadı yaa çok üzülüyorum.
iyi almışsın yaa.demi büyüdüğünde baza alırız gardolap alırız demi.beşikt ene kadar yatacak sanki,ben zaten ayrı oda yapamam şimdiden ona.ama burda bi sormuştum seninkinden fiyatı yüksekti nerden aldın sen ya
ahh canım yaa,ben gibisin aynı sende.meraktan aşeriyon demi.ama belki bilmezsiniz siz canımcım.konya civarında gölle derler,buğday haşlama gibi bişey.diş göllesi yedik yani.kendin yapabilirsin.içine nohut fasulye de atarsın.haşlarsın.üstüne fıstık atar yersin.çok güzel bak dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?