Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya içindeki yatağı aslında annemler yünden falan eski döşek tiplerindne d edoldururla rkız,olmaz mı hem daha sağlıklı olur.fikir edineyim sonra ortada kalmayalım

kızlar pirinç çorbasını nasıl yapıyosunuz siz

şehriye corbası gibi yapıorm ben
içine yesil biberde koyarım ama salca yağ kavururum princ atarım içine azcık yesil biberde doğrarım biberide yagda kavururm sulandırır kısık ateste pişiririm pul biber karabiber ve limonla servis

ya içindeki yatağı aslında annemler yünden falan eski döşek tiplerindne d edoldururla rkız,olmaz mı hem daha sağlıklı olur.fikir edineyim sonra ortada kalmayalım

olur kız neden olmasın cokta ii olur zaten yuksek olmuo ya daha sağlıklı olur bnmde beişk yatagı olmasa yaptırmayı düşünüodum elyaflamı artık yunlemi bilmiorm bi şekilde yapılcak almayı düşünmüodm

bende çalışmayınca cok tökezledik var ya daha maasa iki gün var yemn ederim ekmek paramız bile yok bunu neden söledim bilmiorm ama öle işte

ahanda bizde öyleyiz araba aldık bid ekurban geliyor.bileziğim var mecbur kesilcek.
dolap tam takır kuru bakır.yılbaşında zam varmış ona seviniyoz ama o zamana kadar çok zorlanacaz gibi.

3üz müüü :81: tebrikler nerden bildin :)
yok kız olsa belli olurdu ama bundan sonrası belki :)

Reyyan sorma canım ben zaten faiz için deli oldum faizle olmaz bu işler evin bereketi kalmıyor resmen haram ve krediye faiz ödediğimiz yetmiyormuş gibi ek hesaba girdik bir sürü onun faizi ben napıyım sen söyle çalışamıyorum topu topu üç bilezik taktılar bu en sıkışık zamanımızda kredi çekiyim dedide ben faiz istemiyorum al bilezikleri öde borcunu dedim çektirtmedim almadı zaten bileziği neyini alacak üç bileziğin babası yok mu ya bir görsen reyyan adam o kadar muhafazakarki karısını kızını kimsenin yanına çıkarmaz haremlik selamlık oturur namaz diye diye her vakit sora sora soğutmuş namazdan hepsini eşim kılmıyor şimdi ve ben namaz kılıyor diye evlendim onunla babasının yanında kılıyor düşün böyle bir adam oğlu kredi çekip araba alınca bişey demiyor sen olsan bu adam için ne düşünürsün karısını haal döven bir insan eşime kalsa babası çok iyi çok dindar bemn napıyım söyle bana benim sorunlarım çok maddi manevi tükendim ben, eşim açık giyinene şuna buna eleştiride bulunur kendi kötü söz kullanır namaz kılmaz...

hatıcecım hııc uzulme gun oluyor bizde gardroptakı ceketlerın ceplerıne bakıyoruz unutulmus para varmı dıye :)) herkesın basında hiç uzulupte bebısının moralını bozma.hem ınsallah bebekler kısmetıyle gelırmıs.Allahım paranıza bereket versın ınsallah.hepımızın ınsallah..

reyyan bızde onun ustune toz sekerde ekerler diş bulguru denır :)) canım cekmedı ama asermem gectı ogrenınce :))

ay napıım Gulcum ya dayanamıyorum hıc bısey merak edınce aklım hep onda kalıyo.kafamı toplayamıyorum..bu hamılelık bı manyak yaptı benı..

Kızlar be nnamaz kılıp geliyorum kapatmıyorum pc ye

kalp atış ritminden anlıolarmış kacız olduğunu neyse bereketli gelcek kız bebeişin inşl

hayatım diş bulguruyla prinç çorbası farklı deil mi

bende bende park yatak alacagım ınsallah..annemde yun yatak yapacak ıcıne ohh miiis..
bide taa benım bebeklık sepetim duruyormus.annem onu susluyor.ilk haftalarda orda yatıcak ınsallah bebiş
dikkat ediin annem annem annem hiç kayınvalıdem diil :95:

aaahhhhhhhh canım kardeşimmm rabbim malını çocuğunu seni haramdan temizlesin.eşine de ailesine de gerçekten hakiki manada hidayet nasib etsin. ne diyim.
namaz sevgisi versin.
bak sana bir dua öğreteyim peygamberimizin duası...bu duayla kimlerin nasıl haramdan korunduğunu da birazdan yazayım şimdi çorbayapayım karnı açtır benimkinin.

''ALLAHÜMMERHAMNİİİ tayyiben vesta'milniii saalihan'' ''ALLAHIM,beni helal rızıklarla rızıklandır vebeni salih amellerle meşgul et.''aminnn
ne kadar kapsamlı bir dua herkese benden hediye olsun..haram lokma çok kötü kızlar.bebeğin karakterini bile etkiler.aman dikkat bu duayı dilinizden düşürmeyin.birazdan hikayesini de anlatcam inşş

aynı hayatım bende annem annem annem dedim ya sey dicem dedm ki esime hastane cıkısı oluo ya gecelik kadın için biy-tane gecelikli bi tane pijamalı beğendm sabahlıklı dedm ki pijamalıyı senn annen alsın gecelikliyi bnm annem ne dedi biliomusunuz iki taneyi ne yapacaksın annen alsın işte gecelikli sabahlık bi takım yeter kendi annesine toz kondurmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…