gülümmm eşim rüyasında balık tutuyormuş ve 3 balık birden tutmuş nedersin....nasıl bi kısmet geliyor
anladım haticecim haklısın
kız gittigidiyora bakın cok modeli var ama 200den fazla vermek park beşiğe akıl karı deil coık guzel seler var 150ye bile var ama içinde yatagı yok onuda söle yaptım bnm küçük kardesim var 6yasında beşiği duruo içindeki yatagı getircem
kızlar pirinç çorbasını nasıl yapıyosunuz siz
ya içindeki yatağı aslında annemler yünden falan eski döşek tiplerindne d edoldururla rkız,olmaz mı hem daha sağlıklı olur.fikir edineyim sonra ortada kalmayalım
bende çalışmayınca cok tökezledik var ya daha maasa iki gün var yemn ederim ekmek paramız bile yok bunu neden söledim bilmiorm ama öle işte
ahanda bizde öyleyiz araba aldık bid ekurban geliyor.bileziğim var mecbur kesilcek.
dolap tam takır kuru bakır.yılbaşında zam varmış ona seviniyoz ama o zamana kadar çok zorlanacaz gibi.
3üz müüü :81: tebrikler nerden bildin :)
yok kız olsa belli olurdu ama bundan sonrası belki :)
hatıcecım hııc uzulme gun oluyor bizde gardroptakı ceketlerın ceplerıne bakıyoruz unutulmus para varmı dıye :)) herkesın basında hiç uzulupte bebısının moralını bozma.hem ınsallah bebekler kısmetıyle gelırmıs.Allahım paranıza bereket versın ınsallah.hepımızın ınsallah..
reyyan bızde onun ustune toz sekerde ekerler diş bulguru denır :)) canım cekmedı ama asermem gectı ogrenınce :))
ay napıım Gulcum ya dayanamıyorum hıc bısey merak edınce aklım hep onda kalıyo.kafamı toplayamıyorum..bu hamılelık bı manyak yaptı benı..
Reyyan sorma canım ben zaten faiz için deli oldum faizle olmaz bu işler evin bereketi kalmıyor resmen haram ve krediye faiz ödediğimiz yetmiyormuş gibi ek hesaba girdik bir sürü onun faizi ben napıyım sen söyle çalışamıyorum topu topu üç bilezik taktılar bu en sıkışık zamanımızda kredi çekiyim dedide ben faiz istemiyorum al bilezikleri öde borcunu dedim çektirtmedim almadı zaten bileziği neyini alacak üç bileziğin babası yok mu ya bir görsen reyyan adam o kadar muhafazakarki karısını kızını kimsenin yanına çıkarmaz haremlik selamlık oturur namaz diye diye her vakit sora sora soğutmuş namazdan hepsini eşim kılmıyor şimdi ve ben namaz kılıyor diye evlendim onunla babasının yanında kılıyor düşün böyle bir adam oğlu kredi çekip araba alınca bişey demiyor sen olsan bu adam için ne düşünürsün karısını haal döven bir insan eşime kalsa babası çok iyi çok dindar bemn napıyım söyle bana benim sorunlarım çok maddi manevi tükendim ben, eşim açık giyinene şuna buna eleştiride bulunur kendi kötü söz kullanır namaz kılmaz...
bende bende park yatak alacagım ınsallah..annemde yun yatak yapacak ıcıne ohh miiis..
bide taa benım bebeklık sepetim duruyormus.annem onu susluyor.ilk haftalarda orda yatıcak ınsallah bebiş
dikkat ediin annem annem annem hiç kayınvalıdem diil :95:
gülümmm eşim rüyasında balık tutuyormuş ve 3 balık birden tutmuş nedersin....nasıl bi kısmet geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?