Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar bende karnıbahar haşlıyım geliyorum ocağa koyuyum.

aaa reyyancım sen yaparsında begenmem mıı :))) keske aksam sıze gelsek yemege..baska bısey ıstemezük bi sıcak corba yeter :)))

Geldimmmmmmmm.......

Masum biliyorum canım napıyım buharda yapamam çok sürer hem gaz yapıyor bana haşlamazsam.

Ay ben şimdi bunun yanına ne yapıyım eşim pek sevmez.

haticeciim hiiç eşinden ailesiyle ilgili özveri beklememek lazım.yani ben kendi yerime koyuyorum eşim benden aılemle ılgılı ozverı ıstese üzülürüm.sonucta oda anne..iyi yada kotu huylu, yaptıkları haklı yada haksız onu tartısmıyorum da işte ailesinden bişey beklemek dogru olmuyor..

hyr hayatım beklemiorm özveri fln hani annene sunu de bunu de demiorm yada arama sorma demiorm ama yani ii ozaman senn annen alsın demek ne demek aslında bnm ailemdede suc hersei yapıolar kıyetleri olmuo onlar nasılsınız die bile sormuolar pek kıymetliler

Yok canım kızartmıycam haşlayıp yoğurtluyorum yemeğini yapınca direk pişiriyorum oda gaz yapıyor gaz yapan şeyler yaramıyor bana aslında bağırsaklara faydalıymış.

Masum katılıyorum sana aynen öyle oluyor babası hiçbirşey yapmadı çok kıymetli bir kere benim babama Allah razı olsun demedi hazmedemiyor tabi

haticecim sonuna kadar haklısın ben anlıyorum, aynısınıda yasıyorum ama bunu eşine yansıtınca ikinizin arası acılır dıye dedım belkı ii anlatamadım.benn bu konuları hiiç eşimle konusmuyorum boyle buralarda anlatıp rahatlıyorum :))

O KADAR YAZDIK DEMİ AYIP AYIP SİZE İNSAN PEYGAMBERİMİZİN DUASINA Bİ AMİN DER...neyse insanların iyi olması için uğraşmam bazen fazla oluyo herhalde bi daha yazmayız bizde,kimse hoşlanmıyor çünkü yazdıklarmızdan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…