Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kız reyyan niye dellendin ben duayı yazdım bile sende hemen parlıyorsun kız.

ya aslında sana değil sitemim.daha öncede bazı arkadaşlar için yazdığım biçok şeye hiç tepki veren bile olmadı daha önce kusura bakma.

Yok canım ne kusuru ay senin kızın olacak çok kızgınsın kızı olan kızgın olur derler:)))))

bazen Allah tan PEYGAMBERden bahsetmek bile sanırım sıkıyor insanları...ben sadece insanlara yakınlık kuramadığım için üzülüyorum.hiçbir müslümanın ateşte yanmasını istemediğim için

Ay kızlar karnıbaharın yanınana fikir istemiştim ne pişireyim ben şimdi hiç yemek yapma modumda değil zaten :2:

Reyyancım öyle düşünme sıkılan varsa onun problemi sen üstüne düşeni yapıyorsun doğru bildiğimizi söylememiz lazım ben cevap vermesemde okuyorum yazdıklarını ama yorum yapmam lazım sende haklısın
işte dini konular konuşulunca şeytan dürtüyor konuşmamıız istemiyor.

didem yapmıştı onu.
eflal bende düşünüyorum çorba pişti sayılır.bişey de yok evde.send eçorba yap :)))

Son düzenleme:
Ferda didem yapmıştı ne olduki?

bazen Allah tan PEYGAMBERden bahsetmek bile sanırım sıkıyor insanları...ben sadece insanlara yakınlık kuramadığım için üzülüyorum.hiçbir müslümanın ateşte yanmasını istemediğim için

kız reyhancım kıyamam sana neye kızdın okudum bende duanı ama misafim geldi bi anda koptım sizden simdi gitti komsum kızma kız

yok önemli değil yorum yapılması ama kaaleye alınmıyorum gibi oluyor böyle şeyleri konuştuğumda.
şeytanın dürtüleri...ahh...
keşke birileri okusun da faydalansın benim tek derdim o.

Ay reyyan eşimin çorbaylada pek arası yok kız tüpümde bitti zaten üç gündür küçük tüple idare ediyorum ayın 7 sinece böyle inşaallah oda bitmez.Küçük tüpümüde canım babam almıştı yazın, kaç kere tüpsüz kaldımda eşim almamıştı.

yok önemli değil yorum yapılması ama kaaleye alınmıyorum gibi oluyor böyle şeyleri konuştuğumda.
şeytanın dürtüleri...ahh...
keşke birileri okusun da faydalansın benim tek derdim o.

Merak etme canım alan alır sen yapacağını yapıyorsun gerisi ilgilenenlere kalmış,alıngan olma ama bu kadar hamile kaldığından beri çok alıngansın darılma sakın böyle dedim diye.

ay allahtan tüp derdim yok doğal gaz var ocakğıda onla idare edioruz o da cok kısın cok gidio

Ferda didem yapmıştı ne olduki?

kardeşime ip al dediydim oda almış ama küçük pomponlu ya didem demiştiki bir pompon 5 sıra düz örgü ama bu ipte her sırada bir ilmek oluyor sadece bir de kaç ilmekten başlamalı arkadaşımın 1,5 ay sonra bir oglu olacak ona yapıyorum banda ugur getirir belki dediydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…