Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Merak etme canım alan alır sen yapacağını yapıyorsun gerisi ilgilenenlere kalmış,alıngan olma ama bu kadar hamile kaldığından beri çok alıngansın darılma sakın böyle dedim diye.

doğru söylüyosun canım ne alınıyım
ayy napıyım yaa insan bi değişik oluyo işte.bazzen stresten oluyor.herşeye kızıp alınıyor insan.
hele sabahları.eşim ne çekiyor sabahları

Ferda o büyük ponponla yapılıyor dut ip diyede geçiyor kaç ilmekle başlandığını bilmiyorum yalnız, inşaallah uğur getirir canım.

doğru söylüyosun canım ne alınıyım
ayy napıyım yaa insan bi değişik oluyo işte.bazzen stresten oluyor.herşeye kızıp alınıyor insan.
hele sabahları.eşim ne çekiyor sabahları

Ben çektiremiyorum canım o bana çektiriyor ben mi hamileyim o mu belli değil yani aman napıyım

Ay bende kalkıyım yemek işini tam halledeyim zaten ezan okunacak hadi hoşçakalın

Ben çektiremiyorum canım o bana çektiriyor ben mi hamileyim o mu belli değil yani aman napıyım

kız bnmkide aş verio bi görsen ne patatesi ne köftesi arzusu hiç bitmez temzlik yaparken belimi incittim dedm ki dün otururorm ben hadi dedm su getir kalk kendm al gelrken banda getir dio

Slm kızlar iki gündür pek giremedim bugünde atv de eyvah eyvah var onu izlicem başlayana kadar ve reklamlarda sizleyim sizi çoook özledim

kızlar çoook mutluyum ayrıntılı ultrasona girdim bugün bebişimin ÇOK ŞÜKÜR herşeyi normal çıktı . eli yüzü kemikleri iç organları her şeyi düzgün ..veeeeeee kesin olarak KIZ ..çokk rahatladım onu görmek çok iyi geldi walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…