kızlar çoook mutluyum ayrıntılı ultrasona girdim bugün bebişimin ÇOK ŞÜKÜR herşeyi normal çıktı . eli yüzü kemikleri iç organları her şeyi düzgün ..veeeeeee kesin olarak KIZ ..çokk rahatladım onu görmek çok iyi geldi walla
yaaa ne güsel canım çok heyecanlandım kız çocuklarını severim ben oyy maşallah kime benzio
kemikleri uzun dedi doktor ..babasına benziyo ama yüzünü ben kendime benzettimya da bana öle geldi..elifim geliyo teyzesi rüyalarmda hep görüyodum meleğim kız olduğunu..
sende yakında öğrenirsin canım inş. benimki bu haftaya kadar göstermedi ..
sen naptın nasılsın
iim napıım okuldan geldim yorgunum inş gösterir hayırlısı tabiii ki ama ben kız istiom sanırımm
ee ebru anlat kıı hareketleriiii nasıl ya benimki daha bebek şeklinde bile diil ya çok güzel gelio sizinkiler ne güzel her yerleri belli
kız benimkinde hareket pek yok ultrasona girmeden çikolata yedim tık yok bi girdim uyuyo hanım efendi..normalde de ölee ders anlatırken hareket ediyo evde yatıyo benle birlikte.
ama sende kesin gir bu ikinci düzey ultrasona ..el kemikleri ayak kemikleri ağzı burnu ....herşeyi belli mucize resmen ağzını açıp açıp kapatıyo iç organlarını tek tek gösterdi doktor o baktıkça ben şükrettim ..doktor cd de verdi izler dururum artık
ayyy ne güsel benim drumun da var aletş tercih mi edion o mu sölüo allah nazarlardan saklasın maşallah sağ sağlim gelir inş
hiç yaa öyle sıkılıyor du işte,ebrunun haberini aldım geçti.maşallah kızz...
elifimize...
sorunu tam anlamadım canım alet mi dedin
dedim ki dopler aleti doktorda var o mu sölüo sen mi tercih edion onu sordum yani doplr istiom demeye gerek var mı dr sölüosa zamanı ne zaman
iyi akşamlar hattuşlarrrr
iyi akşamlar hattuşlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?