Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yaaa ne güsel canım çok heyecanlandım kız çocuklarını severim ben oyy maşallah kime benzio

yaaa ne güsel canım çok heyecanlandım kız çocuklarını severim ben oyy maşallah kime benzio

kemikleri uzun dedi doktor ..babasına benziyo ama yüzünü ben kendime benzettim ya da bana öle geldi..elifim geliyo teyzesi rüyalarmda hep görüyodum meleğim kız olduğunu..
sende yakında öğrenirsin canım inş. benimki bu haftaya kadar göstermedi ..
sen naptın nasılsın

iim napıım okuldan geldim yorgunum inş gösterir hayırlısı tabiii ki ama ben kız istiom sanırımm

iim napıım okuldan geldim yorgunum inş gösterir hayırlısı tabiii ki ama ben kız istiom sanırımm

bende aynen canım çok yorgundum okuldan sonra gittim hastaneye ama bişim kalmadı görünce ..yarım saat bebişle nasıl geçti anlamadım ..ne hissediyosan o çıkıyo canım ben ilk günden beri kız hissettim oldu şükür ..hayırlı sağlıklı olsunda inşallah.

ee ebru anlat kıı hareketleriiii nasıl ya benimki daha bebek şeklinde bile diil ya çok güzel gelio sizinkiler ne güzel her yerleri belli

ee ebru anlat kıı hareketleriiii nasıl ya benimki daha bebek şeklinde bile diil ya çok güzel gelio sizinkiler ne güzel her yerleri belli

kız benimkinde hareket pek yok ultrasona girmeden çikolata yedim tık yok bi girdim uyuyo hanım efendi..normalde de ölee ders anlatırken hareket ediyo evde yatıyo benle birlikte.
ama sende kesin gir bu ikinci düzey ultrasona ..el kemikleri ayak kemikleri ağzı burnu ....herşeyi belli mucize resmen ağzını açıp açıp kapatıyo iç organlarını tek tek gösterdi doktor o baktıkça ben şükrettim ..doktor cd de verdi izler dururum artık

ayyy ne güsel benim drumun da var aletş tercih mi edion o mu sölüo allah nazarlardan saklasın maşallah sağ sağlim gelir inş

dedim ki dopler aleti doktorda var o mu sölüo sen mi tercih edion onu sordum yani doplr istiom demeye gerek var mı dr sölüosa zamanı ne zaman

canım 20 ile 22. haftada doktorun söylüyo ama ben doktorun tavsiye ettiği yerlerde yaptırmadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…