Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Merhabalar,aranıza yeni katılıyorum,bu ay ilk hamilelik denememiz başarısızlıkla sonuçlandı,üzgünüm.allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah hepimize....

kızlar biliyosunuz ben topiğe girmeme kararı aldım.size demiştimya daha kötü oluyorum,içim acıyor resmen,çok üzülüyorum hamile arkadaşlarımız yazıştıkça.bende imreniyorum.merak etmeyin diye girdim.bu ayda adet oldum.doktor klomen verdi ve bu son kutu.yani 3.kutum.bu ayda olmazsa bir süre kendi haline bırakcak doktor.1-2 ay sanırım.yine olmazsa rahim filmi...işte bu kadar.beni merak eden arkadaşlarım için yazmak istedim.hepinizi çok öpüyorum.hamileliğiniz kıymetini iyi bilin kızlar,hayatta hiçbirşeye üzülmeyin.anne olamamak çok kötü.hele eşinide görünce insan daha çok üzülüyo.benim eşim dünyanın en iyi insanı bana göre,hep beni teselli ediyo,olmasada olur,bana sen lazımsın diyo ama ben ona çocuk vermek istiyorum.o da baba olsun istiyorum ama olmuyo bir türlü..yine umutsuzluğa kapıldı diyosunuz ama kalan kalıyo işte.eşimin 3 arkadaşının eşide 2.ye hamile.duydukça iyice üzülüyorum.neyse benden bu kadar kızlar.öpüyorum hepinizi ayrı ayrı..

günaydınn kimse yok muuuuuuuuuu

günaydın balım naber nasılsın gece rüyamda adet oluyodum sabah bi kalktım geldi kırmızılar. şükür ilaçsız oldu.
şimdi benim yumoşlar çalışıyo ve hormonlarda bişi yok demekki dimi kendiliğimden adet olduğuma göre.

günaydın bidenem
ahh be gülüm demek sonunda hain kırmızılar geldi madem gelecek niye gecikti be kardeşim bizi o kadar umutlandırdı
ewet canım çalışıyor ama yavaş mı çalışıyor biraz anlamadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…