günaydın bidenem
ahh be gülüm demek sonunda hain kırmızılar geldi madem gelecek niye gecikti be kardeşim bizi o kadar umutlandırdı
ewet canım çalışıyor ama yavaş mı çalışıyor biraz anlamadım ki
saol ebrarcıkım bugun sabah daha sakin midem insallah yavas yavas gecsin.haftanın son gunu cok yorgun oluyorum bı uykum varkı anlatamam.keske hemen aksam olsa.haftasonu hıc bıtmese :))
Gülcüüüm hayırlı olsun canım.bence cok sukur yumoslarda sorun yok.bu ay ümitlisin dıye psıkolojık gecıkmıs olabılır.ınsallah bu ay senın ayın olur :)))annen nasıl naptınız aksam ohh oturup bol bol sohbet etseydınız
kız gül ben şimdi kocamı yanıma yaklaştırmıyom ya
işin bitti benle demi diyo adamcığaz:))) sende işini bitirene kadar çok sev adamı
öyle yapıcam artıkımmmmm giyim cicilerimi flnn sürüm kokularımı. sırıtmaya başlar artık beni öle görünce
sen tayzenle nasıl konuşuyon bakimm deli flnn şşşşşşşş biber sürerim ağzına.:94:
ahaaa yıne merak antenlerım acıldı ...kız ne fotografıı ben nıye gormedımm :84:
yokk cnm alamadım yaaa alsaydım iyi olursu seni bi güsel soyardımgülüm dünkü fotoyu naptın alabildin mi kız bak kötü emellerine alet etme sakın ha :)))
çatlarsın sölemesek dimiahaaa yıne merak antenlerım acıldı ...kız ne fotografıı ben nıye gormedımm :84:
kız çok hoşsun haa yine merak aşerdi
canım gül beni çok özlüyor sen olmadığım zamanlar bari resmine bakim dedi :))))
bende ona dün msn den resim gönderdim kaydedemiyordu bi türlü onu soruyom
yokk cnm alamadım yaaa alsaydım iyi olursu seni bi güsel soyardımmayo giydirip direk face verirdim :83:
çatlarsın sölemesek dimi
tühhh niye söledin yaaaaaa sölemeseydin biraz çatlatsaydık. aşerseydi azcık daha.
sabah komşum gördü eski komşumm kız ne kadann zayıflamışın dedi ay ben alıyom die üzülüyodum yokkk didi baya vermişin bişi kalmamış oyyyy kendimi manken gibi sanıp yürüdüm yolda hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?