Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

saol ebrarcıkım bugun sabah daha sakin midem insallah yavas yavas gecsin.haftanın son gunu cok yorgun oluyorum bı uykum varkı anlatamam.keske hemen aksam olsa.haftasonu hıc bıtmese :))

Gülcüüüm hayırlı olsun canım.bence cok sukur yumoslarda sorun yok.bu ay ümitlisin dıye psıkolojık gecıkmıs olabılır.ınsallah bu ay senın ayın olur :)))annen nasıl naptınız aksam ohh oturup bol bol sohbet etseydınız

demiiii öyle umutlandırdı bizi
cnmm yaşlıyımyaaa ondan dır artık sekmeler olurr eeeeeee yolu yarıladık:92: yavaş çalışıyo galiba ben bu ay otlara başlimde hızlanır belki:82:

cnm benimmm haftasonu hiçç kalkma yat dur senin yorgunluğun baya üzüyo benii. kıyamammmmmmmm
şüküryaa yumoşlar çalışsında razıyım geç gebe kalim. artıkın bitkileri içim gün aşırı tempoya devammm :90: buay da ben kocamı çokkkk sevicem galiba:98: işim olasıya
belki bu ay tutarrr şimdiden başlimm ee ne zaman yumurtlucam ben şaka şaka..

inş. kepeklim bi an önce geçer senin bulantılar
benim sadece sabahları oluyor bişeyler yiyince geciyor artık

gülllllll deli deli konuşma kız
hadi bakalım başla otlara bakalım ne olacak

kız gül ben şimdi kocamı yanıma yaklaştırmıyom ya
işin bitti benle demi diyo adamcığaz:))) sende işini bitirene kadar çok sev adamı

kız gül ben şimdi kocamı yanıma yaklaştırmıyom ya
işin bitti benle demi diyo adamcığaz:))) sende işini bitirene kadar çok sev adamı

öyle yapıcam artıkımmmmm giyim cicilerimi flnn sürüm kokularımı. sırıtmaya başlar artık beni öle görünce
sen tayzenle nasıl konuşuyon bakimm deli flnn şşşşşşşş biber sürerim ağzına. :94:

şşşt kavga etmiin..ayırmam bak haa... :92:
sorma ebrar bizde cok dertlıyız o konuda bu bulantılar oldukca da kardes kardes yasamaya devam (

geçer kepeklim geçer ya çok şükür benimki o kadar sürmedi ya
9.haftada azalmaya başladı şimdide daha iyiyim allaha şükür
aman canım halimize şükredelim benim arkadaşım doğum yaparken bile kusuyormuş ıyyyyyyyy

ahaaa yıne merak antenlerım acıldı ...kız ne fotografıı ben nıye gormedımm :84:

kız çok hoşsun haa yine merak aşerdi
canım gül beni çok özlüyor sen olmadığım zamanlar bari resmine bakim dedi :))))
bende ona dün msn den resim gönderdim kaydedemiyordu bi türlü onu soruyom

kızlar grip oldumyaa akşam duş aldımmm saçlarımı kurutmadıydım hemen hasta etti benii alttan üstten fenayımm şükür karın ağrım heççççççççççç yok

gülüm dünkü fotoyu naptın alabildin mi kız bak kötü emellerine alet etme sakın ha :)))
yokk cnm alamadım yaaa alsaydım iyi olursu seni bi güsel soyardım mayo giydirip direk face verirdim :83:
ahaaa yıne merak antenlerım acıldı ...kız ne fotografıı ben nıye gormedımm :84:
çatlarsın sölemesek dimi

kız çok hoşsun haa yine merak aşerdi
canım gül beni çok özlüyor sen olmadığım zamanlar bari resmine bakim dedi :))))
bende ona dün msn den resim gönderdim kaydedemiyordu bi türlü onu soruyom

tühhh niye söledin yaaaaaa sölemeseydin biraz çatlatsaydık. aşerseydi azcık daha.

sabah komşum gördü eski komşumm kız ne kadann zayıflamışın dedi ay ben alıyom die üzülüyodum yokkk didi baya vermişin bişi kalmamış oyyyy kendimi manken gibi sanıp yürüdüm yolda hehe

heheheh ebrar soyledi de rahatladım :))
mankensin zaten masallah arkadasım.birinin soylemesı mı lazım illa :)))
ff bende bulantılarım var yasasın kılo almıyorum dıye sevınmekteydım bugun bı baktım bı kılo fazla cıktım.şaştım kaldım :84: ayy yıne dobiş olmak ıstemıyorum ben..

Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım?

mayo giydirme hayatım pikini giydir barii:))))
kız yazık hamiş diye kıyamıyom yoksa söylemezdim
gülüm walla boyun zaten manken gibi ama kilonu görmediğim için bilemicemm
datlum sende göndersene bana resmini :)))

Ay kızlar kafamda bir sürü soru var sıkıntı bastı bana haftaya yola çıkıcaz yine hiç istemiyorum ailemi görücem diye sabrediyorum,doğumu düşünüyorum anacım gelicek kaynanamgilde doğumda gelir sabah eşime dedim baban anneni bıraksın gitsin annende annenmle kalsın 40 çıkanaca dedim ama evde çocuklara kim bakacak dedim eşim bu sefer babasının gitmesine bişey demedi ama aklıma sonra şey geldi benim doğum zaten nisan sonu 40 ı çıkanaca kaynanamda kalsa zaten mayıs bitecek ondan sonra yaz tatili geliyor bunlar tekrar cümbür cemaat tatile gelirlerse ben yandım ki torun için gelirler ay ben napıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…