mersi şekeriimm geçen ilaçlar şişirdiydi beni bide adet şişkinliği vardı kadın yinede vermişin dedi yuppii dedimm bende lafı nereye bağlıycam unuttumheheheh ebrar soyledi de rahatladım :))
mankensin zaten masallah arkadasım.birinin soylemesı mı lazım illa :)))
ff bende bulantılarım var yasasın kılo almıyorum dıye sevınmekteydım bugun bı baktım bı kılo fazla cıktım.şaştım kaldım :84: ayy yıne dobiş olmak ıstemıyorum ben..
Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım?
yeni halim heeeeeç yok kiii çekilmedim ne zamandır. burdaki 2 sene önce halimmmmayo giydirme hayatım pikini giydir barii:))))
kız yazık hamiş diye kıyamıyom yoksa söylemezdim
gülüm walla boyun zaten manken gibi ama kilonu görmediğim için bilemicemm
datlum sende göndersene bana resmini :)))
ayy banada gonderin cok merak ederim :78:
ahh ahh o bayram ve dogum planları benı bıtırdı zaten..bayrama gıtmek ıstemıyorum elımız mahkum tıkgır mıngır gidecez.yorgunluk baska bısey degıl..sende mısafırın gelse bıle ben bebeklı kadınım yenı dogum yaptım dıyerek hıııc yatakdan cıkmayacaksın aklını basına topla gelene gıdene hızmet mı edeceksın bıde..illa beklerler ama artık bebısler var eskısı gıbı olmayacak hıcbırsey.ben evlendıkten sonra eltım ıkı dogumyaptı ben onun hamılelıklerınde bebeklerı buyurken elını işe surdurmedım.ben cok korkarım hamılenın hakkına gırmekten.ama şimdi sıra bende ektiklerini toplama zamanı
şişittttttttttttttttttttttt ben geldim günaydınnnn
ebrar dün sohbetin ortasında bayıldınmı ne yaptın ne güzel hortumla caddeye akıtıyodu gül
yawrum öyle bi sohbete net bile dayanamadı ben napim
bağlantı mağlantı kalmadı yaa
aman be eflalcim sabah sabah neler düşünmüşsün böyle aboooooooooo
GÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL çok pissin yaaaaaaa
hoşgeldin bacım nasılsınGunaydın arkadaslar. Nasılsınız?
bende sana gül teyze derim ohhhhhh
gül teyze gül teyze gül teyze gül teyze
hoşgeldin kırmızı elbiselii tombiş bayanşişittttttttttttttttttttttt ben geldim günaydınnnn
ebrar dün sohbetin ortasında bayıldınmı ne yaptın ne güzel hortumla caddeye akıtıyodu gül
Yeliz didem hoşgeldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?