Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

mersi şekeriimm geçen ilaçlar şişirdiydi beni bide adet şişkinliği vardı kadın yinede vermişin dedi yuppii dedimm bende lafı nereye bağlıycam unuttum
sende tombiş olucan heheeeeeeeeeeee msn de bir resim var ebrarla didem ona benziyo keşke görsen çokk komik. koca göbüşlü kırmızı elbiseli siyah dağınık saçlı kadın yıldız tilbe gibi sallanıyo didemle ebrar ona benziyomuş. sende benziyon ozaman

Günaydın kızlar ben geldim nasılsınız bakalım?

günaydın cnmm naber

Kepekli ben zaten 7 de kalkıyorum da eşimi gönderiyorum ortalığı toparlıyorum örgümü elime alıp azcık tv bakıyorum sonra açıyorum pc ye bugün erken açtım.

Ebrar gül hamdolsun ne olsun işte aynıyım.

aman be eflalcim sabah sabah neler düşünmüşsün böyle aboooooooooo

GÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL çok pissin yaaaaaaa

ahh ahh o bayram ve dogum planları benı bıtırdı zaten..bayrama gıtmek ıstemıyorum elımız mahkum tıkgır mıngır gidecez.yorgunluk baska bısey degıl..sende mısafırın gelse bıle ben bebeklı kadınım yenı dogum yaptım dıyerek hıııc yatakdan cıkmayacaksın aklını basına topla gelene gıdene hızmet mı edeceksın bıde..illa beklerler ama artık bebısler var eskısı gıbı olmayacak hıcbırsey.ben evlendıkten sonra eltım ıkı dogumyaptı ben onun hamılelıklerınde bebeklerı buyurken elını işe surdurmedım.ben cok korkarım hamılenın hakkına gırmekten.ama şimdi sıra bende ektiklerini toplama zamanı

Son düzenleme:
şişittttttttttttttttttttttt ben geldim günaydınnnn
ebrar dün sohbetin ortasında bayıldınmı ne yaptın ne güzel hortumla caddeye akıtıyodu gül

kepeklim kız sende amma kilo almışsın ha altı üstü 1 kilo bee
ben daha şimdiden 2,5 kilo falan aldım yaa
senin göbiş ne alemde belli ediyor mu artık

yeni halim heeeeeç yok kiii çekilmedim ne zamandır. burdaki 2 sene önce halimmm
evden getirim gönderim ilk fırsatta

ayy banada gonderin cok merak ederim :78:

meraklı meraklı merkalım çatla çatla çatla kız bebişinde sen gibi olcak bakk

Ay canım bayrama yine kaynatamın emri vakisiyle gidiyoruz iyi tarafını düşünüyorum annemleri görücem en azından,doğumda da zaten iş konusunda endişenlnemiyorum kaynanamgil iş yaptırmaz ama benim sıkıntım başka ben tesettürlüyüm bunlar gelince cümbür cemaat geliyorlar koskoca kaynım var 20 yaşında sonra küçüğü 13 yaşında kaynatam var görümcem var kaynanam var düşün başımı sürekli örtmem gerekiyor boynumu falanda örtüyorum ben zaten bebek küçük olacak bir sürü stres birde bunların kalabalığı olacak düşün halimi bebeği zırt bırt sevmek isteyecekler kucağa alıştıracaklar artık ne sorunlar yaşıycam eşimle gör bak biliyorum bunları bilmek için müneccim olmaya gerek yok ben napıyım ya ama yok eğer tatil düşünüyolarsa en azından büyük kaynımı getirmesinler diyecem napıyım ya da gelirse vede oturtmam çıksın dışarda gezsin akşama kadar benim canım nasıl dayansın.

Yeliz didem hoşgeldiniz.

aman be eflalcim sabah sabah neler düşünmüşsün böyle aboooooooooo

GÜLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL çok pissin yaaaaaaa

çokk komik amaaaaa keşke burdada gösterebilsek kepekli farketmedi herhaldeee okumadı onada gönderirdik görsün halini

Gunaydın arkadaslar. Nasılsınız?
hoşgeldin bacım nasılsın

bende sana gül teyze derim ohhhhhh
gül teyze gül teyze gül teyze gül teyze

hiç kızmıyomkiiiii tosuncuk

şişittttttttttttttttttttttt ben geldim günaydınnnn
ebrar dün sohbetin ortasında bayıldınmı ne yaptın ne güzel hortumla caddeye akıtıyodu gül
hoşgeldin kırmızı elbiselii tombiş bayan ay bugün çok zindeyimm hepinize yetesim geliyo
dün ebrar benim şiddetli içimdeki baskıya dayanamadı bayıldı bende azdaha gitmesem dayanamayıp altıma edicektim. :94:

günaydin kizlar. didem yine gülme krizine girmis :)
kizlar dün kardesim aradi, ablam hamileymis :) ikinci cocugu olacak onun, yazik bi ortanci ablam kaldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…