çokk komik amaaaaa keşke burdada gösterebilsek kepekli farketmedi herhaldeee okumadı onada gönderirdik görsün halini
hoşgeldin bacım nasılsın
hiç kızmıyomkiiiii tosuncuk
hoşgeldin kırmızı elbiselii tombiş bayanay bugün çok zindeyimm hepinize yetesim geliyo
dün ebrar benim şiddetli içimdeki baskıya dayanamadı bayıldı bende azdaha gitmesem dayanamayıp altıma edicektim. :94:
günaydin kizlar. didem yine gülme krizine girmis :)
kizlar dün kardesim aradi, ablam hamileymis :) ikinci cocugu olacak onun, yazik bi ortanci ablam kaldi.
hoş geldin cnmm ahanda bi kırmızı elbiseli daha geldi tombişşş naber nasılsın. ablanın adına çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin.günaydin kizlar. didem yine gülme krizine girmis :)
kizlar dün kardesim aradi, ablam hamileymis :) ikinci cocugu olacak onun, yazik bi ortanci ablam kaldi.
günaydın valla benim günüm baya aydın geçiceğe benziyo neşem yerinde. patronsuz son günüm yarın bulamassınız artıkım beni.günaydınlar...................... gününüz güzel geçmesi dileğiyle nasılsınız??
kızımmmm ben sana mor giydirecemmmm :86: :86:
bende sana yeterim merak etmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
biz sana dedik hortum tak yada sibel can bardağı gönderem diye kızlar o konuşma kayıtlarımda var alehinize delil olarak kullanıcam
ebrarcan azıcık belli göbişim ama dışardan bakan bebek değil göbek sanıyor.yaw benım sıkıntım bu yıyemedıgım gunlerde bıle kılo almayı basardıysam ınsallah bulantılar gecınce naparım ..mazallah kamyon olurum kamyoon..
Gül yaa nolmus bebişimde meraklı olur ..ana kız cekırdek cıtler dedikodu yaparıızz :))) amaan agzımdan kız cıktı bırden hayr olsun...bende ogrensem keske bayrama gıtmeden cınsıyetını(
hoşbuldum tatlı kuşum nasılsın
Neyse kızlar kusura bakmayın sorunlarımla sıkıyorum paylaşacak kimsem olmadığı için size yazıyorum yazmam daha
belkide sen gibi meraklı kızın olcak. cnmm kırmızı elbiseli kadını anlattım görmedinmi yazımda onu merak etmedinya.
kız susunnn 40 kere sölüceniz sonunda bana huni giydirceniz. aman haaa 5 taneee alır getiririm yanınıza valla banada 5 izlerede bakarsınız sonra.sumru psikologg hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
gülüm sen 5 izlere hamile kalınca görcem seni bakalım kim kırmızı elbiseli tosun oluyormuşş:)))))))
didem nine de kız gülee
didoş hosgeldiin kızzzz..
anacım sız bu hortum muhabbetını ne ara yaptınız ben nıye gormedım..dayanamyıp gecmısı okucam sımdı :)))))))
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?