hosbulduk...
kiz gül abla ne kirmizi elbiselisi, donlusu?
hoş geldin cnmm ahanda bi kırmızı elbiseli daha geldi tombişşş naber nasılsın. Ablanın adına çok sevindim canım allah kucağına almayı nasip etsin.
Günaydın valla benim günüm baya aydın geçiceğe benziyo neşem yerinde. Patronsuz son günüm yarın bulamassınız artıkım beni.
Morrrrrr hunimiydiiiii 2 tane olsun malum altıda tutamıyom ya biri kafaya biri alta. Hehe eee 5 tane bebk olunca vc gitmeye fırsat kalmaz dimi huniyi bağlarım yeter.
Sakınn gönderme görüşmeleri bak gelirrr yerim seni
sumru psikologg hoşgeldiniz kızlarrrrrrr
gülüm sen 5 izlere hamile kalınca görcem seni bakalım kim kırmızı elbiseli tosun oluyormuşş:)))))))
didem nine de kız gülee
didoş hosgeldiin kızzzz..
Anacım sız bu hortum muhabbetını ne ara yaptınız ben nıye gormedım..dayanamyıp gecmısı okucam sımdı :)))))))
psıko sende hosgeldiiin..nasılsın..
Efflalcan şimdiden bunları dusunup uzme kendını ..onlarda anlayıslı davranırlar ınsallah.dogum yaklasınca dusunulecek seyler bunlar..
ha ha sen gittikten sonra altızın olsun diye bol bol dua ettim nineciğime tarihe geçirecem onu
günaydın kızlar
hoşbuldum canım hamdolsun snenasılsın oğluşun nasıl kız ben hala hissedemiyorum benimki babası gibi ağır olacak heralde:) anasına çekmmeiş şipilek olmayacak:)
diğer topiclerde bu kadar insanı bir arada bulmak çok zor..
sohbetiniz çok samimi,çok sıcak ama aranızdakilerin çoğu hamile sanırım
bende topiğin ismini okuyup geldim buraya bende bekleyenlerdenim :97:
diğer topiclerde bu kadar insanı bir arada bulmak çok zor..
sohbetiniz çok samimi,çok sıcak ama aranızdakilerin çoğu hamile sanırım
bende topiğin ismini okuyup geldim buraya bende bekleyenlerdenim :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?