Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

hosbulduk...

kiz gül abla ne kirmizi elbiselisi, donlusu?

dur sende ona benziyon daaaa ebrarla didem kesin benziyo sanada tarif edimm şişko göbekli koca popolu kadın var kırmızı elbiseli yıldız tilbe gibi titriyo siyah dağınık saçlı didem gösterdi ben buna benziyom dedi bende hepinizi benzetiyom. hepiniz ona benziyonuz. hehe hamişler

eflaaal ay su dogum hıkayelrıyle ılgılı yazı sahane varya..bende ıkı gundur manyak gıbı onlara bakıyordum.ne guzel yazmıs kım yazdıysa. silkindim kendime geldim :))))

waaay artizler vaaay biz msn e giremiyoz dıyee orda sohbet haaa..alıcanız olsuuun...

nineeeeeeeeeeeeee başka istiyosan gönderem huni

sumru psikologg hoşgeldiniz kızlarrrrrrr

gülüm sen 5 izlere hamile kalınca görcem seni bakalım kim kırmızı elbiseli tosun oluyormuşş:)))))))
didem nine de kız gülee

ha ha sen gittikten sonra altızın olsun diye bol bol dua ettim nineciğime tarihe geçirecem onu

Sumru psikolog hoşgeldiniz.

hoşbuldum tatlım benim dün kimse kalmamıştı topicte bi ara msn de sohbet yaptık ama ben ağlıyodum sonunda gülmekten msn varsa ekle kırmızılı karıyı gönderiym sana

diğer topiclerde bu kadar insanı bir arada bulmak çok zor..
sohbetiniz çok samimi,çok sıcak ama aranızdakilerin çoğu hamile sanırım
bende topiğin ismini okuyup geldim buraya bende bekleyenlerdenim :97:

hosbulduk eflalcim.

abla güzümün önüne geldi valla. kiz alemsiniz ha
korkarimki bende öyle olacam

hımm bende karar verdim ama korkuyorum napıcam bilmiyorım kendi kendime düşünüp duruyorum henüz bir jinekologa da gitmedim bunun için

Hosbulduk canlar.. Sizde hosgeldiniz. Sitemizim bir psikolagu eksikti o da oldu simdi tamamız :) Hamile olan olmayan evli bekar hepsi mevcut..

hoşbuldum canım hamdolsun snenasılsın oğluşun nasıl kız ben hala hissedemiyorum benimki babası gibi ağır olacak heralde:) anasına çekmmeiş şipilek olmayacak:)

oğluş iyi galiba teyzesi akşam kımıldanıp duruyoduuu bende iyiyim allaha şükür
bende omu bağırsakmı emin olamıyom ama odur herhalde diye mutlu oluyom öyle salak salak

Hosgeldin... Bazılarımız da senin gibi bekleyenlerdeniz.. Mesela ben :)

tatlım bizde topiğe ilk geldiğimizde hamile deildik
ama bu topic çok uğurlu gelen hamiş oluyor:))
darısı isteyenlerin başınaaaaaaa

Yeni arkadaşlar inşaallah tez vakitte hamile kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…