Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

diğer topiclerde bu kadar insanı bir arada bulmak çok zor..
sohbetiniz çok samimi,çok sıcak ama aranızdakilerin çoğu hamile sanırım
bende topiğin ismini okuyup geldim buraya bende bekleyenlerdenim :97:

hoş geldin cnmmm bizlerin hepsi samimidir sohbet güzeldir. inşallah kısa zamanda anne olursun bende tabi tüm isteyenler.

oğluş iyi galiba teyzesi akşam kımıldanıp duruyoduuu bende iyiyim allaha şükür
bende omu bağırsakmı emin olamıyom ama odur herhalde diye mutlu oluyom öyle salak salak

Kedidir kedi:)) kız odur bağırsak hareketlerini daha önceden öyle hissediyormuydun mesela ben hissetmiyorum bebek oynayınca anlarım hemen gibi geliyor hergün hadi oyna oğlum artık diyorum yok tık yok:))

ebraarrrrrrrrrrr kız o benim gelinimin resmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hala bi gelin bulamadınız ya bravıo size şurda bi tanecik oğluşunuz var

ebrarın dediği gibi bende buraya geldıgımde bebek dusunsem mı dusunmesemmi dıyenlerdendım.cok kararsızdım yanı.sonra baktım hatunlar bebek beklemeyi öyle iştahlı anlatıyorlar ki.cok heveslendim.bebişimin oldugunuda burda kızlarla beraber ogrendık..bunlar cok guzel duygular.inşallah Allahım tum isteyenlere nasip etsin..

Gulcum sen mi ruya yorumluyordun hı?Bir ruya gordum de gecen gun
cnm özele yaz istersen elimden geldiğince sölim bişiler.
gece adet oluyodum bende rüyamda sabah kalktım ki adet geldi. bu kadann çıkarmı rüya pes.

Yeni arkadaşlar inşaallah tez vakitte hamile kalırsınız

anlaşıldı eflal sen konuşmuycan benle sorun deil. istediğinle konuş bacım

Kedidir kedi:)) kız odur bağırsak hareketlerini daha önceden öyle hissediyormuydun mesela ben hissetmiyorum bebek oynayınca anlarım hemen gibi geliyor hergün hadi oyna oğlum artık diyorum yok tık yok:))

kedi olabilirmi dersin
ama ben kedi yutmadım ki

Ne kadar calabaladınız. İlkinde tutmusmuydu?

hoş geldin cnmmm bizlerin hepsi samimidir sohbet güzeldir. inşallah kısa zamanda anne olursun bende tabi tüm isteyenler.

amin inş.Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin
Anne adaylarınada güç,kuvvet versin..Sağlıcakla evlatlarını
kucaklarına almayı nasip etsin..

eflal didoş dun bi sitede okudum bebek hareketi karında kanat cırpmasına yada vucut yeğirmesine benzer ilk zamanlarda dıyor onu okuyunca bende emin oldum.bağırsak deil bebiş bebiş...bi doktor arkadasımda bi steteskop alsan bebeğin kalp atışlarına düzenli bakarsın dinlersin dedi. :)))

Kızlar doğum konusunda benim kadar korkan yoktur heralde sırf bu yüzden hamile kalmak istemiyordum eşimde milyarlarca kadın yapmış niye korkuyrosun diyor herseferinde ama şunu anladım kesinlikle beyinde bitiyor nasıl hamile kalmadan önce kafama takmayınca kaldıysam öyle ve ben hamileliğim rahat geçicek benim bulantım sıkıntım olmayack dedim kendime hergün inanıyorum buna şimdide artık doğumdan korkmuyorum diyorum çok rahat geçicek çok kolay olacak inşaallah ne var bunda diyorum

didemm bende dua ediyom 6 ız olsun diyee :)))
gülüm olsunda şekerim bakarız sana da bebişlere de
saol bacım benimmmmmmm unutma bu sözünü.

ebraarrrrrrrrrrr kız o benim gelinimin resmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hala bi gelin bulamadınız ya bravıo size şurda bi tanecik oğluşunuz var
buldum cnmmmm ben sana gelin kardeşimin kzı olcakk sana verelim başlık parasını hazırla. sarışın ya yeşil ya mavi gözlü olcak hehe bana çekmezse tabi. ben karayım olsun sende karasın gelin kaynana yakışırsınız.
allahım gülüme yediz ver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl ama ebrar

pisssssssssssssssssss nasıl iştahlı dua ediyo ama zararıma her dua edişinde 1 artırıyon benm alt takımı dağıttırcan galiba bidaha işe yaramıycak 7 taneyi doğurunca.

streteskop mu alcaz şimdi ben doktorun boynundakini yürütsem geçici olarak yaniii ödünç anlamında yaniiiii
ayyyy her dakka elimde gezerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…