diğer topiclerde bu kadar insanı bir arada bulmak çok zor..
sohbetiniz çok samimi,çok sıcak ama aranızdakilerin çoğu hamile sanırım
bende topiğin ismini okuyup geldim buraya bende bekleyenlerdenim :97:
ana benim kızımın resmi var sende de :))
günaydın hoşgeldin
oğluş iyi galiba teyzesi akşam kımıldanıp duruyoduuu bende iyiyim allaha şükür
bende omu bağırsakmı emin olamıyom ama odur herhalde diye mutlu oluyom öyle salak salak
Yezi psikolog hoşgeldini yav anca cevap yetiştirebiliyom
cnm özele yaz istersen elimden geldiğince sölim bişiler.Gulcum sen mi ruya yorumluyordun hı?Bir ruya gordum de gecen gun
Yeni arkadaşlar inşaallah tez vakitte hamile kalırsınız
Kedidir kedi:)) kız odur bağırsak hareketlerini daha önceden öyle hissediyormuydun mesela ben hissetmiyorum bebek oynayınca anlarım hemen gibi geliyor hergün hadi oyna oğlum artık diyorum yok tık yok:))
ebrarın dediği gibi bende buraya geldıgımde bebek dusunsem mı dusunmesemmi dıyenlerdendım.cok kararsızdım yanı.sonra baktım hatunlar bebek beklemeyi öyle iştahlı anlatıyorlar ki.cok heveslendim.bebişimin oldugunuda burda kızlarla beraber ogrendık..bunlar cok guzel duygular.inşallah Allahım tum isteyenlere nasip etsin..
hoş geldin cnmmm bizlerin hepsi samimidir sohbet güzeldir. inşallah kısa zamanda anne olursun bende tabi tüm isteyenler.
he kız sorma kalabalıgız bugun.. Nasılsın sekerim?
allahım gülüme yediz ver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl ama ebrar
saol bacım benimmmmmmm unutma bu sözünü.didemm bende dua ediyom 6 ız olsun diyee :)))
gülüm olsunda şekerim bakarız sana da bebişlere de
buldum cnmmmm ben sana gelin kardeşimin kzı olcakk sana verelim başlık parasını hazırla. sarışın ya yeşil ya mavi gözlü olcak hehe bana çekmezse tabi. ben karayım olsun sende karasın gelin kaynana yakışırsınız.ebraarrrrrrrrrrr kız o benim gelinimin resmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hala bi gelin bulamadınız ya bravıo size şurda bi tanecik oğluşunuz var
allahım gülüme yediz ver yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl ama ebrar
eflal didoş dun bi sitede okudum bebek hareketi karında kanat cırpmasına yada vucut yeğirmesine benzer ilk zamanlarda dıyor onu okuyunca bende emin oldum.bağırsak deil bebiş bebiş...bi doktor arkadasımda bi steteskop alsan bebeğin kalp atışlarına düzenli bakarsın dinlersin dedi. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?