Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Niye konuşmuyum canım başka sayfayıda okuyorum,kırılıdım yalan diyemem düşünme demekle sorunlar geçmiyor ben düşünmeyince sorunun kaynakları ortadan kalkacaksa düşünmiyeim ama öyle değil canım beni düşünüp söylemişsin sağol alınganlığım üstümde demek ki kusura bakma.

bilmiyom gelip görmem lazım listeye alallım bakalım

kızzz bebek görmeye gelince sana huni deposunun anahtarını takcam ama

ayşegülcüm aminnn az sayıda var bebiş bekleyen genel arkadaşlarımızın hepsi tombişşş hamile cnm
kepeklim iyi fikir bizim evde var hamiş kalırsam bol bol dinlerim artıkım
ebrarrrr bide amin diyelim diyo şuna bakkkk ay delirtceniz artıkım beni her renk desen huni gönderirsiniz kargoyla mor daha çok olsun
sumrucum kolay gelsin bacımmmmm benimde işim var hem çalışıyom hem size laf yetiştiriyom

streteskop mu alcaz şimdi ben doktorun boynundakini yürütsem geçici olarak yaniii ödünç anlamında yaniiiii
ayyyy her dakka elimde gezerim

Ay eşim getirdi bana steteskop amma 20. haftada anca duyuluyormuş şimdi bağırsak seslerinizi duyuyorsunuz guluk guluk:))))))))

GÜLÜM istediğin huni olsun tatlım didem bak fabrikayla anlaşıyormuş artık biz hallederiz onu sen düşünme böyle şeyleri

cnmm düşünmemekler geçmiyo sorun ama düşününcede geçmiyo. insan düşündükce kusur eksik dahas çok buluyo. biraz oluruna bırak kendin daha iyi bilirsin derdini tabi. biz sadece moral olsun istedik sana özellikle ben. burda biraz dertlerinden uzaklaş neşelen istedim.

Sağol canım biliyorum beni düşündüğünü size anlatıyorumki belki bir çözüm yolu gösterirsiniz diye insan sorunun içinde olunca debelenip duruyor çözüm yolunu bulamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…