ayşegül sende hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ne kadar calabaladınız. İlkinde tutmusmuydu?
süpersin hayatım aynen devammmmmmmm
dur bende amin diyeyim de tam olsun
kızlarrr AMİN deyinn
didem yawrum sende hunileri çoğalt buna bi tane yetmez artıkın :))))
cnm özele yaz istersen elimden geldiğince sölim bişiler.
gece adet oluyodum bende rüyamda sabah kalktım ki adet geldi. bu kadann çıkarmı rüya pes.
anlaşıldı eflal sen konuşmuycan benle sorun deil. istediğinle konuş bacım
amin inş.Rabbim isteyen herkese hayırlı,sağlıklı evlatlar versin
Anne adaylarınada güç,kuvvet versin..Sağlıcakla evlatlarını
kucaklarına almayı nasip etsin..
saol bacım benimmmmmmm unutma bu sözünü.
buldum cnmmmm ben sana gelin kardeşimin kzı olcakk sana verelim başlık parasını hazırla. sarışın ya yeşil ya mavi gözlü olcak hehe bana çekmezse tabi. ben karayım olsun sende karasın gelin kaynana yakışırsınız.
pisssssssssssssssssss nasıl iştahlı dua ediyo ama zararıma her dua edişinde 1 artırıyon benm alt takımı dağıttırcan galiba bidaha işe yaramıycak 7 taneyi doğurunca.
streteskop mu alcaz şimdi ben doktorun boynundakini yürütsem geçici olarak yaniii ödünç anlamında yaniiiii
ayyyy her dakka elimde gezerim
Ay eşim getirdi bana steteskop amma 20. haftada anca duyuluyormuş şimdi bağırsak seslerinizi duyuyorsunuz guluk guluk:))))))))
Niye konuşmuyum canım başka sayfayıda okuyorum,kırılıdım yalan diyemem düşünme demekle sorunlar geçmiyor ben düşünmeyince sorunun kaynakları ortadan kalkacaksa düşünmiyeim ama öyle değil canım beni düşünüp söylemişsin sağol alınganlığım üstümde demek ki kusura bakma.
ben de istiyom banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlarr ben hastanedeyim bende mi ödünç alsam didem
olur mu kız dersin :))))
cnmm düşünmemekler geçmiyo sorun ama düşününcede geçmiyo. insan düşündükce kusur eksik dahas çok buluyo. biraz oluruna bırak kendin daha iyi bilirsin derdini tabi. biz sadece moral olsun istedik sana özellikle ben. burda biraz dertlerinden uzaklaş neşelen istedim.
ahaa iki alıngan inatçı keçi karşılasmıslar kk da :)))
Ahmilemisin şimdi yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?