Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

mehtapcım ben pko luyum diye yumurtalarım çok iyi gelişmiyo yani pko bende böyle bi etki yapıyor
ama klomen gerçekten yumurtaları bayağa geliştiriyor ki benim geçen ay prolaktinim yükselmeseydi klomenle çok sağlıklı 3 tane yumoşum gelişmişti ama olmadı işte

haaa 2 ci ayda hamile kaldın anladım cnmm. seninde düşüğün vardı dimi.. cnm histereskopi yaptırsana zaman kaybı olmasın die söledim. bende perde çıktıya düşüklerin başlı sebebi buda histeroskopi ile bulunuyo. beni bişi yokdie kaçyıl oyladı izmirdeki dr. ama varmış. zaman kaybı başka bişi deil. klomenin öyle yan etkisi olduuğunu sanmıyom. dr. vermez öle bişi olsa.

mehtapcım yani ozaman ben bu ay acaba olabilirmi diye düşünmiyim madem her ay rahim böyle hazırlıyorsa kendini adetimede daha var zeten 5 eylül gibi inş normal kalınlıktadır ölçmedi çünki dr

merhabalar günaydın benm gibi yorgunluğun ardından ertesi gün gözleri şiş kalkan hanımlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan .....ÖPÜVERDİM HEPİNİZİ İŞTEEE

walla bende nette klomeni araştırırken başka bi topikte okumuştum klomen hakındaki yazıyı
aman ne bileyim yaa zaten artık çokta düşünmemeye çalışıyorum bazen diyorum düşük yapmasaydım şimdi 3 aylık olmuştu senağlamarabbim hakkımızda hayırlısını versin

merhabalar günaydın benm gibi yorgunluğun ardından ertesi gün gözleri şiş kalkan hanımlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan .....ÖPÜVERDİM HEPİNİZİ İŞTEEE

hoşgeldiniz hanımlarr.. evde olmanın tadı ayrı biz öğle yemeği yicez siz yeni kalkıyonuz ohhhh. bende hamileliği iple çekiyom evde dinlenmek içn yoksa çalış babam çalış.

ds günaydıın ..hayırdır iş yok mu bugun .bu ne uykusu boyle.sen hamileliğin ilk günlerinden boyle asarsan ohoooo sonu gelmez valla zemuszemus

reyyaancıım hosgeldin nasıldı aksam davet nasıl gecti.neler yaptınız.

cnmm benim 4,5 aylık düşükden snra dr. korunun 6 ay dedi 3 ay korundum 4.cü ay ikinciye hamile kalmıştım. senin düşeli 3 aymı oldu bakarsın önüüzdeki aylar kalırsınhamile cnm. benim düşenler yaşasaydı 3 yaşında olcaktı oğlan.

tatlımmm sabah bi bulantıyla uyandım ki hala var iş yerini aradım dedim gecikicem sonra patronum aradı nasıl oldun diye bööö bööö sesimi duyunca sen gelme bugün yat dedi zemuszemus

valla masallah ne kadar düşünceli bi patronun var.nazarım degecek.sonucu seninle ogrendii.kanamn olunca teselli etti.simdi işten izin verioo masallah masallah.
4 yıldır calısıyorum hiç denk gelmedi böylesi.

gül ebrara ceylin hoşbulduk tatlılarım bugün çok kötüym ben çoook
geçmiş olsunnn yat dinlen en güselii aç kalmamaya çalış.
öyle gülüm doğru diyon senin ki şimdi kocaman olmuş olurdu
kısmetleri yokmuş demekki

nasip deilmiş cnmm geriyi düşünüp üzülmüyom benn sende üzülme allah hayırlısını verir merak etme.

anladım canım neyse canım üzme sen tatlı canını inşallah bidahaki ay güzel haberlerini alırız ayrıca bende okudum klomen ile çoğul gebelik şansı çok yüksekmiş çok yumurta ürettiği için
mehtapcım yani ozaman ben bu ay acaba olabilirmi diye düşünmiyim madem her ay rahim böyle hazırlıyorsa kendini adetimede daha var zeten 5 eylül gibi inş normal kalınlıktadır ölçmedi çünki dr
vallaha ben artık hiç ne belirti arıyorum ne ilişki sırasında çocuk düşünüyorum başka türlü olmuyor insan yoruluyor yıpranıyor sende öyle yap düşünme
hoşgeldin canım naber nasıl gidiyor

valla masallah ne kadar düşünceli bi patronun var.nazarım degecek.sonucu seninle ogrendii.kanamn olunca teselli etti.simdi işten izin verioo masallah masallah.
4 yıldır calısıyorum hiç denk gelmedi böylesi.

banada ilk kez denk geldi ben onları severim onlarda beni allah aramızı bozmasın aynı memleketliyiz biraz onunda etkisi oluyo sanırım iyi anlaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…