yok gülüm 1.ay tutmadı ama 2. ay hamile kaldım faydası oldu tabi ki ama bildiğin üzere yaşamadı bebişim ya bişey söylim mi ben bi yerde okumuştum klomen rahim duvarını inceltiyor ve bebeğin tutunması zorlaşıyormuş diye haa ne kadar doğru bilmiyorum
merhabalar günaydın benm gibi yorgunluğun ardından ertesi gün gözleri şiş kalkan hanımlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan .....ÖPÜVERDİM HEPİNİZİ İŞTEEE
merhabalar günaydın benm gibi yorgunluğun ardından ertesi gün gözleri şiş kalkan hanımlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan .....ÖPÜVERDİM HEPİNİZİ İŞTEEE
walla bende nette klomeni araştırırken başka bi topikte okumuştum klomen hakındaki yazıyı
aman ne bileyim yaa zaten artık çokta düşünmemeye çalışıyorum bazen diyorum düşük yapmasaydım şimdi 3 aylık olmuştu senağlamarabbim hakkımızda hayırlısını versin
ds günaydıın ..hayırdır iş yok mu bugun .bu ne uykusu boyle.sen hamileliğin ilk günlerinden boyle asarsan ohoooo sonu gelmez valla zemuszemus
reyyaancıım hosgeldin nasıldı aksam davet nasıl gecti.neler yaptınız.
geçmiş olsunnn yat dinlen en güselii aç kalmamaya çalış.gül ebrara ceylin hoşbulduk tatlılarım bugün çok kötüym ben çoook
öyle gülüm doğru diyon senin ki şimdi kocaman olmuş olurdu
kısmetleri yokmuş demekki
anladım canım neyse canım üzme sen tatlı canını inşallah bidahaki ay güzel haberlerini alırız ayrıca bende okudum klomen ile çoğul gebelik şansı çok yüksekmiş çok yumurta ürettiği içinmehtapcım ben pko luyum diye yumurtalarım çok iyi gelişmiyo yani pko bende böyle bi etki yapıyor
ama klomen gerçekten yumurtaları bayağa geliştiriyor ki benim geçen ay prolaktinim yükselmeseydi klomenle çok sağlıklı 3 tane yumoşum gelişmişti ama olmadı işte
vallaha ben artık hiç ne belirti arıyorum ne ilişki sırasında çocuk düşünüyorum başka türlü olmuyor insan yoruluyor yıpranıyor sende öyle yap düşünmemehtapcım yani ozaman ben bu ay acaba olabilirmi diye düşünmiyim madem her ay rahim böyle hazırlıyorsa kendini adetimede daha var zeten 5 eylül gibi inş normal kalınlıktadır ölçmedi çünki dr
hoşgeldin canım naber nasıl gidiyormerhabalar günaydın benm gibi yorgunluğun ardından ertesi gün gözleri şiş kalkan hanımlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan .....ÖPÜVERDİM HEPİNİZİ İŞTEEE
valla masallah ne kadar düşünceli bi patronun var.nazarım degecek.sonucu seninle ogrendii.kanamn olunca teselli etti.simdi işten izin verioo masallah masallah.
4 yıldır calısıyorum hiç denk gelmedi böylesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?