günaydın canım çok hoştu elh.beyleri teravihe gönderdik hanım hanıma ooturduk muhabbet hoştu haa sağolsunlar bulaşıkları da yıkayıverdiler,zaten yorulmuştu m iyi oldu aklinialirimsmilegünaydın tatlım nasıl geçti akşam ?
hoşbuldum canım teşekkür ettimreyyann dscopur hoşgeldiniz kızlarr
hoşbulduk sağol tatlım,bi hamile kalsam küllüyen bırakacam herhalde bende işleri ama...yaa sormayın canlar yaa kaç kere korkarak uyandım bugün,çok korkutuldum az öncede korkarak uyandım eşimi çağırdım oona sarılınca geçti, mafoldumbenhoşgeldiniz hanımlarr.. evde olmanın tadı ayrı biz öğle yemeği yicez siz yeni kalkıyonuz ohhhh. bende hamileliği iple çekiyom evde dinlenmek içn yoksa çalış babam çalış.
güzeldi canım yaadediğim gibi ben biraz telaşmı yapıyom ne misafir geldiğinde,sıcak olmammasına rağmen ter döktüm durdum durduk yereds günaydıın ..hayırdır iş yok mu bugun .bu ne uykusu boyle.sen hamileliğin ilk günlerinden boyle asarsan ohoooo sonu gelmez valla zemuszemus
reyyaancıım hosgeldin nasıldı aksam davet nasıl gecti.neler yaptınız.
hoşbulduuukkkk....hoşgeldiniz kıslarrrrrrr reyhancım didemcimm
oh oh maşaallahh,bende bende yazın rahatım biraz,kışa yine yoğun tempo devam.tatlımmm sabah bi bulantıyla uyandım ki hala var iş yerini aradım dedim gecikicem sonra patronum aradı nasıl oldun diye bööö bööö sesimi duyunca sen gelme bugün yat dedi zemuszemus
iyi canım şükür yaa sen nasılsın,misafirlerim vardı da dün iftards..ondan bugün korkutmasalar uyanmayacaktım herhalde..anladım canım neyse canım üzme sen tatlı canını inşallah bidahaki ay güzel haberlerini alırız ayrıca bende okudum klomen ile çoğul gebelik şansı çok yüksekmiş çok yumurta ürettiği için
vallaha ben artık hiç ne belirti arıyorum ne ilişki sırasında çocuk düşünüyorum başka türlü olmuyor insan yoruluyor yıpranıyor sende öyle yap düşünme
hoşgeldin canım naber nasıl gidiyor
kızlarrrrrr ben geldim didemcim canım iyi yapmışın gitmemekle dinlen tatlım bende kan verdim geldim bakalım 2 saate çıkar herhalde
Yaa kızlaaar daha 3 gün var adet günüme ama sanki olcam gibi ağrılarım var şimdi yaa belim falan,karnım da biraz şişkin..düzenim bozuluyor mu ne iki aydır,ya bugün bari gelmeseydi
hayırlısı olsun ceylincim.insallah bebişin gelir hemencik.ama bak ne kadar üzülmüyorum desende cok takıyorsun bence aklına .sürekli kendini dinliyorsun.vucudundaki her değişiklik kötü olacak değil ya.sen d.k hapına başlayınca bu değişiklikler cok normal.sen bence rahatla ve hiic birsey düşünmee.
kıslar sonuç negatif rabbim başka rahatsızlık vermesin bel ve kasık ağrısı hiç iyi değil ama hayırlısı olsunn
handanım hoşgeldin tatlım iyi oldu gelme demesi bi sürü ütüm vardı onu yaparım delikafadulden sen neden kan verdin tatlm zaten doktora gitmiycenmi cuma günü. benimki çarşamba gel yine göremezsek öyle yaparız tahlil deişti. çerçeveletecenmi bacımmmmm
Allah Allah hayır olsunkıslar sonuç negatif rabbim başka rahatsızlık vermesin bel ve kasık ağrısı hiç iyi değil ama hayırlısı olsunn
dur bekle bi tatlım hemen strese girme
kızlar midem bulanmaya başladı yaa...ufff çok kötü oldummm,belimde ağrıyor
kıslar sonuç negatif rabbim başka rahatsızlık vermesin bel ve kasık ağrısı hiç iyi değil ama hayırlısı olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?