Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

günaydın tatlım nasıl geçti akşam ?
günaydın canım çok hoştu elh.beyleri teravihe gönderdik hanım hanıma ooturduk muhabbet hoştu haa sağolsunlar bulaşıkları da yıkayıverdiler,zaten yorulmuştu m iyi oldu aklinialirimsmile
reyyann dscopur hoşgeldiniz kızlarr
hoşbuldum canım teşekkür ettim
hoşgeldiniz hanımlarr.. evde olmanın tadı ayrı biz öğle yemeği yicez siz yeni kalkıyonuz ohhhh. bende hamileliği iple çekiyom evde dinlenmek içn yoksa çalış babam çalış.
hoşbulduk sağol tatlım,bi hamile kalsam küllüyen bırakacam herhalde bende işleri ama...yaa sormayın canlar yaa kaç kere korkarak uyandım bugün,çok korkutuldum az öncede korkarak uyandım eşimi çağırdım oona sarılınca geçti, mafoldumben
güzeldi canım yaadediğim gibi ben biraz telaşmı yapıyom ne misafir geldiğinde,sıcak olmammasına rağmen ter döktüm durdum durduk yere
hoşgeldiniz kıslarrrrrrr reyhancım didemcimm
hoşbulduuukkkk....

reyannn atlattın tatlım ii olmuş gülcüğüm valla habire yiycez artık yok çaresi sonrada olucaz yarım dünya

tatlımmm sabah bi bulantıyla uyandım ki hala var iş yerini aradım dedim gecikicem sonra patronum aradı nasıl oldun diye bööö bööö sesimi duyunca sen gelme bugün yat dedi zemuszemus
oh oh maşaallahh,bende bende yazın rahatım biraz,kışa yine yoğun tempo devam.
iyi canım şükür yaa sen nasılsın,misafirlerim vardı da dün iftards..ondan bugün korkutmasalar uyanmayacaktım herhalde..

kızlarrrrrr ben geldim didemcim canım iyi yapmışın gitmemekle dinlen tatlım bende kan verdim geldim bakalım 2 saate çıkar herhalde

Yaa kızlaaar daha 3 gün var adet günüme ama sanki olcam gibi ağrılarım var şimdi yaa belim falan,karnım da biraz şişkin..düzenim bozuluyor mu ne iki aydır,ya bugün bari gelmeseydi

kıslar sonuç negatif rabbim başka rahatsızlık vermesin bel ve kasık ağrısı hiç iyi değil ama hayırlısı olsunn

kızlarrrrrr ben geldim didemcim canım iyi yapmışın gitmemekle dinlen tatlım bende kan verdim geldim bakalım 2 saate çıkar herhalde

handanım hoşgeldin tatlım iyi oldu gelme demesi bi sürü ütüm vardı onu yaparım delikafadulden sen neden kan verdin tatlm zaten doktora gitmiycenmi cuma günü. benimki çarşamba gel yine göremezsek öyle yaparız tahlil deişti. çerçeveletecenmi bacımmmmm

hayırlısı olsun ceylincim.insallah bebişin gelir hemencik.ama bak ne kadar üzülmüyorum desende cok takıyorsun bence aklına .sürekli kendini dinliyorsun.vucudundaki her değişiklik kötü olacak değil ya.sen d.k hapına başlayınca bu değişiklikler cok normal.sen bence rahatla ve hiic birsey düşünmee.

kepeklim yok canım üzülmüyorum başka hastalık çıkmasa barii onu takıyorum kafama yhaa

ne alem kadınım hmencecik her belirtiye gebelik dedim yhaa ilahi bennn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnmm ceylinimm takma kafana nasılsa vize çıktı bundan sonra esas çalışmalar ve sonucu beklicez. bu ayki piyango gibiydi belkii beklenmedik bi durumdu. hayırlısı önümüzdeki aylara cnm

kıslar sonuç negatif rabbim başka rahatsızlık vermesin bel ve kasık ağrısı hiç iyi değil ama hayırlısı olsunn

canım hayırlısı olsun bencede dediğin gibi başka rahatsızlığın olmasında öbür ay inşallah olur bak eşinde ok ledi zaten

iyi olmuş canım sende yorma kendini yapabildiğin kadar yap ütünü ok canım dr gelmeden 2 kere tahli yaptır demişti bakalım yükseliyomu düzgün diye ondan belki yarın eşimle gideriz dr bakalım canım yarın 5 bitcek çünkü inşallah şu bebişimin kalp atışlarınıda bi duyayım sonra

ceylinciğim üzülme tatlım d k hapları senin bünyeni etkiledi bi süre sonra normale döner reglin filan

ceylin kendini fazla dinleme canım büyük ihtimal o d.k hapı yapıyo bunu sana yada ayaklarınıda üşütmüş olabilirisn kadınlar çok hassas ayaklardan kapıyoz hemen kasıklarda ağrıyo o zaman

canım üzülme sakın zaten d.k. hapı kullanıyordun çok çok küçük bir ihtimaldi neyse sen şimdi moralini yüksek tut bak eşinde artık istiyor tekrar hiç dert etme en hayırlı zamanda olur hiç düşünme bebek işini bence aynı sanki korunuyormuşsun gibi devam et hayatına kafandan atmış rahatlamış olursun süpriz ile gelir bebişin kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…