Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

saoğun kızlarrrrrr tşk ederim bakalım cuma günü gideceğim dr a dk ilacını bırakıp bebiş için ilaçlar alacağımm nasıl olsa benimki izin verdi eee tedaviye bir yerden başlamak lazımmm

saoğun kızlarrrrrr tşk ederim bakalım cuma günü gideceğim dr a dk ilacını bırakıp bebiş için ilaçlar alacağımm nasıl olsa benimki izin verdi eee tedaviye bir yerden başlamak lazımmm

bencede cnmm hiç vakit kaybetmeden başla.. ileride ne olcağı belli deil. başlayın çalışmalara gelsin bebişşşş.

KIZLARRR YARDIMINIZA ihtiyacım var.dün akşam ilişki sırasında ve eşim boşaldıktan sonra şeyim bir yandıki.hiç anlamadım yani.iki gün önce yaptık hiçbirşey yoktu.durup dururken yandı.bende akşam ağladım eşimeibıktım bu yanmalardan,benim yüzümden bebek olmuyo diye.o da teselli etti beni ne yapsın.mecburen gece bir tane gyno-flor fitil koydum.o kadar canım sıtkınki..

hiç anlamadım ama.daha 2 gün önce hiçbirşy yoktu.üstelik üşütmedimde.ben yazın bile çorap giyerim.soğuk suya ayağımı bile sokmam.bunun sebebi nedir anlamıyorum.bir tek o fitil işe yarıyor.gyno-flor.vajinanın ph seviyesini dengeliyor.ama gebe kalamamaktan çok korkuyorum.bu ayda umudum yok.

alla alla yanmada hic duymamıstım funda ..daha oncede mi boyle oluyordu.
fitil ne için peki.belki tahriş olmuştur iltihaptan falan hassaslaşmışsındır.olamaz mı

gülüm takma kafanı.bazen insanı çileden çıkarıyolar.evhanıma aynen katılıyorum.bizimkide makyajı sevmiyo,bende dışarı çıkarken yapıyorum.dudağımda ruj varken hayatta öpmez.midesi bulanıyo.doğal halimi seviyomuş.bende sevmiyorum o ayrı mesele.

tatlım bendede olmuştu ama enfeksyon kapmıştım ondan olmuştu ertesi gün doktora koşmuştum tek kapsüllü bi hap vermişti onu içtim geçti

ah canım ya geçmiş olsun belliki enfeksiyon var sende doktorun ne diyor bu duruma bence çok iyi bi doktor bul sen iyice baksın tedavi etsin
ayrıca enfeksiyon varsa eşinde ilaç kullanması lazım sadece senin fitil kullanmanla düzelmez
rahim ağzı temizmi baktırdınmı hiç bende yara enfeksiyon yüzünden oldu ve ilk başlarda benimde canım yanıyordu ama şimdi kontrol altında bi şikayetim yok çok şükür

alla alla yanmada hic duymamıstım funda ..daha oncede mi boyle oluyordu.
fitil ne için peki.belki tahriş olmuştur iltihaptan falan hassaslaşmışsındır.olamaz mı

böyle arada bir yanıyor kepeklim.bende anlamıyorum.bu fitili arada bir mantar olmamak için kullanıyorum.yan etkisi yok.internetten okuyabilirsin.kadınlar için faydalı bir fitil.doktorların verdiği mantar ilaçlarından bin kat iyi.bir tane ebe bir ablam var,o tavsiye etmişti.faydasınıda gördüm.iltihabı,mantarı kısa sürede tedavi ediyor.kepeklim bende galiba kalıcı yani kronikleşmiş iltihap var.arada bir tekrarlıyo.ama çokkk bıktım.her ay mutlaka bir kere yanma oluyo ilişkide.tabi etkisi birkaç gün sürüyo.bıktım artık,kendimi eşime karşı ezik hissediyorum.o bişey demiyo ama ben üzülüyorum.

cnmm bence sende enfeksiyon var yada o fitil yapıyodur.. ama bazen erkekte enfksiyon varsa fitil ondan yakma yapar. cnm bence eşin üroloğa gitsin bi muayene olsun

doktorların bişey anladığı yok mehtabım.kaç doktora sordum,ya antibiyotik veriyo,ya krem.zamanla geçer diyo o kadar.o ebe ablam olmasa yanmıştım.onun söylediği fitil iyi geliyo allahtan.ama bu yanmalardan kurtulamıyorum.bende birazda kuruluk var.belkide ondanda oluyor.rahim ağzıma epeydir baktırmadım ama daha 2 gün önce hiçbirşeyim yoktu.durup dururken yandı.

cnm dün yoruldunya yorgunluktandır.. dinlen geçer.oruçsan oda etkiler mide bulantısını.
olabilir belki
allah allah tatlım ne oldu böyle ya
bilmiyoruuuuuuuuuuuuuum,ayy hiç olmamıştı yaa

canım iltihap vardır belki,tahriş oluyordur,nadiren benimde olur ilişkiden sonra.banyodan sonra da geçer çok bişey kalmaz,pen.ten dolayı olabilir,takma kafana o kadar onu yaa,kötü bişey değildr sanmam

cnmm bence sende enfeksiyon var yada o fitil yapıyodur.. ama bazen erkekte enfksiyon varsa fitil ondan yakma yapar. cnm bence eşin üroloğa gitsin bi muayene olsun

gülcüm eşim geçen hafta ürolojiye gitti.işte bebek için tahliller yaptırmaya falan.kanı,idrarı herşeyi temiz çıktı.sorun bende.ne zaman idrarıma baktırsam mutlaka ve mutlaka lökosit,bakteri çıkıyo.sorun benim ve bu yüzden çok ezik hissediyorum.bebek olmazsa benim yüzümden yani.

inşallah reyyanım.erkeklere hiçbişey olduğu yok.taş gibiler.her sıkıntıyı kadın çekiyo.kurulukta var zaten bende.

Kızlar sayfalar çok ilerlemiş geçmişi okuyamicam ne var ne yok bana bir özet geçebilirmişinız...
Hııı bu arada herkese tunaydin bana günaydın çünki çok uykucu oldum bu aralar yeni uyandım

canım arkadaşlarım hepinize çokkk teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.iyiki varsınızzzzzz..başım sıkıştığında hemen size soruyorum herşeyi.

Kızlar sayfalar çok ilerlemiş geçmişi okuyamicam ne var ne yok bana bir özet geçebilirmişinız...
Hııı bu arada herkese tunaydin bana günaydın çünki çok uykucu oldum bu aralar yeni uyandım

canım olağanüstü durum yok.ben dün gece ilişkide yanma yaşadım.ceylinin negatif.dertliyiz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…