Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnmm ben kocakarı ilaçlarına inanırım benimde çoook enfeksiyon oluyodu. 2 şe denedim hatta yumurtalıklarım kist doluydu bu 2 şeyi yaptıkdan sora şükür hepsinden kurtuldum.
1- sirkenin içine samanı koycan kaynıycak iyice ve sıcak buharın üstüne etekle otursan o buharr içini temizliyo
2- kuru soğanın kabuğunu kaynatıp aynı şekilde buharına oturcan..
ben çooook faydasını gördüm hala evde saman vardır. şükür ozamandan beri kurtuldum enfeksiyondan

bugün ultrasyona girdim.. korktuğum gibi alttan bakmadı şükür.karnımdan baktı... orucumda gitmemiş oldu.. tüm tahlil ve tetkiklerim tertemiz bebiş için bende hiçbir sorun yokmuşş... çokk mutluyummmmmmm.. hemen size yazmak istedim...

canım olağanüstü durum yok.ben dün gece ilişkide yanma yaşadım.ceylinin negatif.dertliyiz işte.

Canım senin için elinden birşey gelmediğin için çok üzülüyorum ALLAH yardımcin olsun canım
Ceylin kan testi yaptırdını olsun başka bir hastalık çıkmasında aslinda ben hamile olmadığını hissediyordum da kibar dille sadece çok umulan ma dedim burdaki arkadaşlar bir belirti söyleyince ben kime hamile dediysem çıkıyor genelde

hoşgeldin tatlımmmmm ohhhhh çok sevindim hayırlı haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda

bende soğan kürü yapmıştım gülüm.adnan saraçoğlunun varya,soğan kürü.kadının içini temizliyomuş ama benim ne yapsam temizlenmiyo.

bende soğan kürü yapmıştım gülüm.adnan saraçoğlunun varya,soğan kürü.kadının içini temizliyomuş ama benim ne yapsam temizlenmiyo.

valla cnm o kürü denemedim denememde.. midem kalkıyo düşünürken. sen bilirsinn benden tavsiye ama kime yaptırdıysam faydasını gördü. tercih senin.. kayetcek bişi yok. yapsan bile

kızlar bugün formdan düşmüşünüz nerelere takılıyonuz ? ben pazara gidiyorum arkadaşla biraz meyve alam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…