gülcüm eşim geçen hafta ürolojiye gitti.işte bebek için tahliller yaptırmaya falan.kanı,idrarı herşeyi temiz çıktı.sorun bende.ne zaman idrarıma baktırsam mutlaka ve mutlaka lökosit,bakteri çıkıyo.sorun benim ve bu yüzden çok ezik hissediyorum.bebek olmazsa benim yüzümden yani.
ben geldimmmmmmmmmmm
canım olağanüstü durum yok.ben dün gece ilişkide yanma yaşadım.ceylinin negatif.dertliyiz işte.
bugün ultrasyona girdim.. korktuğum gibi alttan bakmadı şükür.karnımdan baktı... orucumda gitmemiş oldu.. tüm tahlil ve tetkiklerim tertemiz bebiş için bende hiçbir sorun yokmuşş... çokk mutluyummmmmmm.. hemen size yazmak istedim...
cnmm ben kocakarı ilaçlarına inanırım benimde çoook enfeksiyon oluyodu. 2 şe denedim hatta yumurtalıklarım kist doluydu bu 2 şeyi yaptıkdan sora şükür hepsinden kurtuldum.
1- sirkenin içine samanı koycan kaynıycak iyice ve sıcak buharın üstüne etekle otursan o buharr içini temizliyo
2- kuru soğanın kabuğunu kaynatıp aynı şekilde buharına oturcan..
Ben çooook faydasını gördüm hala evde saman vardır. şükür ozamandan beri kurtuldum enfeksiyondan
bende soğan kürü yapmıştım gülüm.adnan saraçoğlunun varya,soğan kürü.kadının içini temizliyomuş ama benim ne yapsam temizlenmiyo.
Reyyan nasılsın canım bana sen hamilesin gibi geliyor bi test yapsana canım benim[/QUOT
valla ben belirtilere takılmayın die baştan beri hep söledimm. rayanda takılmasın belirtiye. snra üzülüyolar.
hoşgeldin tatlımmmmm ohhhhh çok sevindim hayırlı haberlerini alırız inşallah en kısa zamanda
Reyyan nasılsın canım bana sen hamilesin gibi geliyor bi test yapsana canım benim[/QUOT
valla ben belirtilere takılmayın die baştan beri hep söledimm. rayanda takılmasın belirtiye. snra üzülüyolar.
Reyyanin belirtisimi var ben geçmişi okumadım da dün onla konuştuk ama sadece regl sancısından bahsetmişti bana sanki o hamile gibi geliyor ben sadece kendi düşüncemi söyledim ama yinede kaptırmasın kendini
Ben geldim diye mi herkes sustu küstünüz mu yoksa bana benim de bugün bayagı alınganlıgım üstüm de nedense
valla hiç bilmiyorum canım,ama dediğiniz gibi taklmammak lazımsağoalsın canım inşaallah öyledir ama pek de sanmıyorum,adet günüm cuma normalde ama erken mi gelecek bilmiyorum,çok yavaş hareket etmeye çalışıyom bi garibimReyyanin belirtisimi var ben geçmişi okumadım da dün onla konuştuk ama sadece regl sancısından bahsetmişti bana sanki o hamile gibi geliyor ben sadece kendi düşüncemi söyledim ama yinede kaptırmasın kendini
aa olurmu öyle şey,tel la konuşuyodum öncelikle hoşgeldin canımBen geldim diye mi herkes sustu küstünüz mu yoksa bana benim de bugün bayagı alınganlıgım üstüm de nedense
şimdi gördüm hemen bakıorum canımcımreyancımm sana bişi sordum özelden gördünmü cnmm
site kalablık ama heerkesn işi var galiba yazan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?