Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

izmir güzeliii yine diziyemi daldın pc başında.
ceylincim bittimi işin. bazen bende sabaha bırakıyom bulaşığı çook yorgun oluyom akşam.

yok canım yhaa yıkamadım daha iş yapmak istemiyorum ama birazdan hallederim
gece geç yattım uykum var şimdi

gülcüm şimdi çıkmam lazım mukabeleye yetişecem,adet olmadan bugün bari okuyayım,gelince açıklamalarıyla cevabı yazayım inşaallah olurmu canım,kusura bakma hayatım hemen çıkmalıyım,

yok canım ya ben yazdım cvp gelmedi bende sustum

kıyamam bugün baya karışıktı bugün sabah banada cvp veren olmadıydı sonradan geldii. kalabalıkdı görülmedi herhalde
ee nasılsın nasıl bebiş. tahlil sonucun çıkmadımı daha. kaç saat oldu.

reyancımm tmm cnm istediğin zaman cevaplarsın.

herhalde öyledir tatlım herkesin işi var doğruuuu 2 saat oldu daha çıkmadı bekliyorum eşimden haber 2000 lere yakın olması lazım bugün bakalım devlet hastanesi ya anca iyidir herhalde bebişim bişey yok çok şükür iyi olsun da bende iyi oluyom ozaman rabbim sanada en yakın zamanda yaşatsın bu duyguları tatlım

valla canım yok uyumam bu saatte valla

yoncacım planlar değişti ben biraz kilo verirsem benimki bebiş çalışmalarına başlayağız canımmm

aminnn cnmm inş. değer yükselmiştir.. merak etme cnm.

ya kızlar lekelenme kesilmedi benim bayramda tatil planlıyoruz neyapıcaksam yarında doktor kontrolüm var ne çıkacak çok merak ediyorum

sen hamileydin daha kesilmedimi leke. ay bide tatil planlıyo. ben 2 düşük yaşadıımdan hamile kalırsam tatil gezmek fln yok bana gitmem. acil bişi olmadıkca.

canım eşim benim kadar duyarlı değil maalesef neyaparsam yapıyım düşecekse düşermiş yiyecek ekmeği varsa doğarmış birnevi haklı ama ben rüyalarımda çocuk düşürüyorum göğüslerimden süt geliyor falan çok takıyosun oluruna bırak diyo tatilede ihtiyacı varmış hoş benimde var ama mazeretim var

yoncacım iddia meselesini unuttuk canımm
sabah sabah nerden estiyse öyle söyledi bakalım bundan sonra bende bebiş için çalışmalar yapacağım ama kafaya fazla takmak istemiyorum
canım dr unla konuş lekelenme konusunu canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…