Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

cnmm ne diyeyimm eşler budurumda oldumu yapacak bişi olmuyo. geçen evhanında eşi böle davranmıştı ama evhan hakkından geldi snonunda gittiler dr. bence bidaha görün dr. leke iyi değil senin açından.

ooo maşallah herkes burdaymış ya
ne haber kızlar neler yapıyorsunuz

ceylinim bundan sonra önümüze bakıyoruz demekki üzülmek yok demiştin üzülme sakın tamam mı bitanem

cnmm ne diyeyimm eşler budurumda oldumu yapacak bişi olmuyo. geçen evhanında eşi böle davranmıştı ama evhan hakkından geldi snonunda gittiler dr. bence bidaha görün dr. leke iyi değil senin açından.

yok doktora gitmemi sürekli yatmamı falan kendi istiyorda benimle gelmiyor doktorum lekelenmeye iğne yaptı haftaya gel dedi yarın tekrar ultrason kan testi başa dönecez 6hafta 4 gün oluyor yarın normal ilerliyorsa gebelik kesesi görünmeli alttan ultrasonla baktılar rahim kalınlığı normal dış gebelik kist falan yok inşallah güzel haberler alırım yarın tam kesildi lekelenme diyorum yeniden başlıyor bide 10 günü geçti özür sayılmazmı oruç tutamam ama namaza başladım doğrumu yapıyorum sizce

saol ebrarcım yok şekerim üzülmek yok ama inş başka hastalık falan çıkmaz onun için dua ediyorum

yoncam canım ya bi an önce bitseydi artık bu lekelenmen
böyle devam etmez ki yaa peki sancın falan var mı??

ya valla bende aynı şeyi istiyorum hasta olsam 4 gün sürerdi bu 12 gündür devam ediyor kesilseydi tamamen iğnenin bile faydası olmadı yyyyyyyyyaaaaaaa
hamile olmama sevinemedim bile öğrendiğimden beri düşük tehlikem var

evet gülüm pko luyum burdaki dr un dediğine göre başka dr a gieceğim

inş kıslar hepimizin tutsun valla rabbim gönlümüze göre versinn siz benden 1 - 0 öndesiniz valla

cnm 9 ay boyunca tehlikesi olup ta yatarak geçirenler var. bide siz tatil diyonuz. demin dr. sitesinde birinde okudum tatil dönüşü bebeği düşmüş. 8 haftalıkmış. falla bırak tatili matili hem tehliken var hem gezmek düşünüyon. yat evde bol bol..tehlikeyi iyice tehlikeleştircen. cnm

ayyyyy gülüm benim ne güzel konuşuyon kız öyle Şeniz

yoncam walla bende hem hamile olduğumu hemde düşüğe gittiğini aynı anda öğrenmiştim ve hiç sevinememiştim ama inş. sen benim gibi olmazsın inş. bebişin sağlıklı bi şekilde tutunur annesine :Saruboceq:

gülüm valla süper olur ohhhhhhh 4 hamiş haberi birdenn

neyse kıslar az önce yıkamadığım bulaşığımı yıkıyayım en iyisiii hemen gelirimmmmmmmmm

kızlar moralim çok bozuk hemde çok değerim 650 çıkmış cumaertesi 123 düüüüüü bana doğruyu söyleyin lütfen değer kötü demi ağlamaktan bittim eşim değerler 2 günde bir 2 kat artıyo diyo normal diyooooooo neolur bişey söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…