Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

evhancım eşinin dediği doğru 2 günde bir 2 kat artıyor ama buna göre düşük bilemedim şimdi ne desek seni teselli edemeyiz ki dr neden sormadın

cnm ne ağlıyon geç döllenme olmuştur. bana göre normal değerin. eğer gelişmiyo olsa değer aşağı inerdi düşerdi. ama senin habire yükseliyo sevin bence. lekende olmuyo bebişin senle cnm ne ağlıyon yaaa onuda üzüyon.

canım ağlamasana niye kendini boş yere üzüyorsun gülün dediği gibi geç döllenmiştir o yüzden değerler sonradan artıyordur
eşinin dediği çok doğru değer 2 günde bir 2kat artıyor ve sendede öyle görünüyor hadi üzülme ağlama artık yoksa böyle yaparak bebişine zarar vereceksin
bak keseyi görüp kalp atışlarını duyunca çok mutlu olacaksın az kaldı

mide bulantın var cnmm bu iyiye işaert bebeğin senle daha ne istiyon. kardeşiminde 1 hafta geriden gelişiyodu maşallah 5 aylık oldu gelişimini tamamladı. bak böle üzerek kendini bebişi düşürcen bırak çocuk gibi ağlayıp durmayı. çocuk daha doğmadn ağlayan bi anası var öğrendi.

ya kızlar bilmiyom ki yaaaaaaaaaaaaben deli gibi kendimi şartlandırmışım 2000 çıkcak diye ben yanlış hesapladım ozaman ben hergün iki kat artıyo zannettim ondan 2000 hesapladım sanırım yaaaaaa ne bileyim kızlar ya bide 5 hafta olacak yarın internete göre normalmiş değer kızlar doğruyu diyonuz demi bakın beni teselli etmek için söylüyosanız kırılırım haaaaaaaaa

valla cnm beni az çok tanıdın karşıdakini mutlu etmek için yalan hayatta söylemem durum neyse yüzüne sölerim. değerlerin normal inan bize. eğer terslik olsa 600 lere kaadar gelmezdi.rahat ol ağlama artık

bak evhancığım yeter artık ağlayıp durma yoksa çocuğun senin huyunu kapacak herşeye mız mızlanıp ağlayacak canım benim üzülme artık

ayyyyy canlarım çok saolun ne bileyim ben yanlış hesaplamışım işteeeeeeeeebide kızlar benim mide bulantılarım çok nadir oluyo şu sıralar rahim bölgemde ağırlık var oda iyimiş yani olması normalmiş bideeeeçok yiyiyorum ayyy kızlar içimi rahatlattınız vallahidr cuma günü gel demişti ama eşim yarın gidelim diyodu sanırım yine göremicez keseyi değerler 1000 den fazla olunca gözüküyomuş çünkü neyse hayırlısı artık

handancım üzülme canım benimmm eşine güven ters giden bişeyler olsa senden önce tedbir almak ister bak ne üzel her şey normal miş niye kendini ve bebişini üzüyorsun canım

evhancım şükürler olsun canım gülün dediği gibi bi terslik olsaydı değerlerin düşerdi ama yükseliyor çok şükür senin

buarada 620 imiş ben 650 anladım heyecandan
neyse yüce rabbim bari bunu bana bağışlasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

evhaaan üzülecek şeymi şimidi buu..hormon değeri bunyeden bunyeye değişiyormuş.bende cumartesi gittim doktora adetim gecmesinden 5 gun sonra gittim daha değerin cok düşüktür demişti.bunlar hep normal.inşallah cuma gunu alttan ultrasonla bakarsa gorebilir belkı bebeğini.sevinmelisin bile değerin yükselmiş diye.

kızlar eşimde şimdi şey diyo cumarteesi 125
pazartesi 250
çarşamba 500 çıkması lazımdi senin 620 çıktı iyi diyo yaniiiiiiii yok ağlamıyorum artık sağolun kızlar

oy oy oyy
kepeklim hayırlı olsun canım rabbim nice güzel mutlu huzurlu sağlıklı boll bebişli yıllar nasip etsin
sositosositotebrikler gülüm kaçıncı yılınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…