cnm ne ağlıyon geç döllenme olmuştur. bana göre normal değerin. eğer gelişmiyo olsa değer aşağı inerdi düşerdi. ama senin habire yükseliyo sevin bence. lekende olmuyo bebişin senle cnm ne ağlıyon yaaa onuda üzüyon.kızlar moralim çok bozuk hemde çok değerim 650 çıkmış cumaertesi 123 düüüüüü bana doğruyu söyleyin lütfen değer kötü demi ağlamaktan bittim eşim değerler 2 günde bir 2 kat artıyo diyo normal diyooooooo neolur bişey söyleyin
kızlar moralim çok bozuk hemde çok değerim 650 çıkmış cumaertesi 123 düüüüüü bana doğruyu söyleyin lütfen değer kötü demi ağlamaktan bittim eşim değerler 2 günde bir 2 kat artıyo diyo normal diyooooooo neolur bişey söyleyin
canım ağlamasana niye kendini boş yere üzüyorsun gülün dediği gibi geç döllenmiştir o yüzden değerler sonradan artıyordur
eşinin dediği çok doğru değer 2 günde bir 2kat artıyor ve sendede öyle görünüyor hadi üzülme ağlama artık yoksa böyle yaparak bebişine zarar vereceksin
bak keseyi görüp kalp atışlarını duyunca çok mutlu olacaksın az kaldı
cnm ne ağlıyon geç döllenme olmuştur. bana göre normal değerin. eğer gelişmiyo olsa değer aşağı inerdi düşerdi. ama senin habire yükseliyo sevin bence. lekende olmuyo bebişin senle cnm ne ağlıyon yaaa onuda üzüyon.
kızlar eşimde şimdi şey diyo cumarteesi 125
pazartesi 250
çarşamba 500 çıkması lazımdi senin 620 çıktı iyi diyo yaniiiiiiii yok ağlamıyorum artık sağolun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?