Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım daha nice brlikte güzel senelere brlikte olmanız dileğiyleeeeeeeeeeeee tatlım ALLAH ağzınız tadını hiç bozmasın

kızlar eşimde şimdi şey diyo cumarteesi 125
pazartesi 250
çarşamba 500 çıkması lazımdi senin 620 çıktı iyi diyo yaniiiiiiii yok ağlamıyorum artık sağolun kızlar

ii ii msallah evhan merak etme.eşin hem hastanede de sormustur sanırım ..sen canını sıkıp birde bebeğini üzme..

yok canım kimseye sormamış dr falan yani internette 2günde 1 kat artıyo diyo ya ona göre hesaplamış bende saf gibi her ikiye katlamışım meğer

ceylinnnnn benim alttaki resim kaybolmuş yaaaaaaaa bi tane kutucuk var okadr basıyom bişeyde olmuyo ya nereye gittti buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tatlım hu hu nerdesin ya gülüm yapıver yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Selam kızlar nasılsınız? Ceylin ne yaptı testi?

hoşgeldin eflal
canım naber nasıl gidiyor hamilelik

Hoşbuldum canım hamdolsun biraz sancım oluyor onun dışında iyiyim doktor ilişki yok bu dönemde dedi eşimle kardeş kardeş yaşıyoruz epeydirkaydirigubbakcemile3 bugün biraz iş yaptım hemen sancım oldu eşim kızacak yine ama napıyım yardım etmiyor işe ben yapmazsamda evi pislik götürüyor.Sen nasılsın canım?

merhaba canlar ben de geldim...oyyy şu belimin ağrısı geçmedi yaaa
nasılsınız didem eflal evhan mehtap yulyanna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…