canım fazla yorma kendini bırak biraz dağınıksa evin hemen toparlamaya bakma herkesin evinde dağınıklık olur ha sana pis bırak demiyorum ama o kadar ince iş yapma bebişinden önemlimi sanki
Hoşbuldum canım hamdolsun biraz sancım oluyor onun dışında iyiyim doktor ilişki yok bu dönemde dedi eşimle kardeş kardeş yaşıyoruz epeydirkaydirigubbakcemile3 bugün biraz iş yaptım hemen sancım oldu eşim kızacak yine ama napıyım yardım etmiyor işe ben yapmazsamda evi pislik götürüyor.Sen nasılsın canım?
merhaba canlar ben de geldim...oyyy şu belimin ağrısı geçmedi yaaa
nasılsınız didem eflal evhan mehtap yulyanna..
merhaba canlar ben de geldim...oyyy şu belimin ağrısı geçmedi yaaa
nasılsınız didem eflal evhan mehtap yulyanna..
evet canım
çarşamba 11
cumaertesi 123
çarşamba 620 çıktıııı
hoşgeldin tatlımmmmmmmmm nasılsın
Merhaba kızlar nasılsınız
iyi çıkmış tatlım değerin maşallah
Merhaba kızlar nasılsınız
evet canım ama ilk başta çok kortum ben salak gibi her gün 2 kat diye hesaplıyomuş bana göre 2000 di eşim deyince 620 dünyam başıma yıkıldı ağlamaktan helek oldum meğer normalmiş hatta çok güzelllll
Kızlar ceylin ne yaptı tahlili?
canım bende toparlandın değilmi şimdi
toparlandım canım toparlandım ahhh be gülüm hemen ayaklandın bak ondan ağrıyo şimdi dikkat edin kendinize sen progestandan ne kadar alıyon günde benim lekenmem geçti 2 tane alıyom hala acaba 1 emi düşürsem diye merak ettimde
eflalciğim ceylinin testi negatif çıktı zaten korunuyordu çok düşük bi ihtimaldi pozitif çıkması
ama eşi tekrar çocuk çalışmalarına başlaya biliriz demiş çok neşeliydi bugün ama biraz zayıflama şartı koymuş eşi araya kaydirigubbakcemile3
geldim şekerim sonuç negatif çıktı kan testi yaptırdımm canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?