Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım fazla yorma kendini bırak biraz dağınıksa evin hemen toparlamaya bakma herkesin evinde dağınıklık olur ha sana pis bırak demiyorum ama o kadar ince iş yapma bebişinden önemlimi sanki
bende klomene başladım dün pazartesi kontrole gideceğim bakalım hayırlısı

merhaba canlar ben de geldim...oyyy şu belimin ağrısı geçmedi yaaa
nasılsınız didem eflal evhan mehtap yulyanna..

hoşgeldin canım bizler iyiyiz bak sende fazla yorma kendini dinlenmene bak herşeyden önce senin sağlığın önemli unutma

Kızlar ceylin ne yaptı tahlili?

iyi çıkmış tatlım değerin maşallah

evet canım ama ilk başta çok kortum ben salak gibi her gün 2 kat diye hesaplıyomuş bana göre 2000 di eşim deyince 620 dünyam başıma yıkıldı ağlamaktan helek oldum meğer normalmiş hatta çok güzelllll

canım bende toparlandın değilmi şimdi

eflalciğim ceylinin testi negatif çıktı zaten korunuyordu çok düşük bi ihtimaldi pozitif çıkması
ama eşi tekrar çocuk çalışmalarına başlaya biliriz demiş çok neşeliydi bugün ama biraz zayıflama şartı koymuş eşi araya kaydirigubbakcemile3

canım bende toparlandın değilmi şimdi

toparlandım canım toparlandım ahhh be gülüm hemen ayaklandın bak ondan ağrıyo şimdi dikkat edin kendinize sen progestandan ne kadar alıyon günde benim lekenmem geçti 2 tane alıyom hala acaba 1 emi düşürsem diye merak ettimde

valla tatlım ben günde 3 tane alıyorum doktor öyle dedi 1 sabah 2 akşam içiyorum kafana göre düşürme derim

ya benim resmim niye çıkmıyo yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaane güzel görüyodum orda içim çok mutlu oluyodu ama böyle mutsuz oldum ben çıkıyorum işteeeeeeeeeeeeeee

Sağol canım cevap için iyi ya neşesi bol olsun.

geldim şekerim sonuç negatif çıktı kan testi yaptırdımm canımmm

Hakkında hayırlısı olsun canım inşaallah istediğin vakitte olur,eşin zayıflama şartı koymuş pco için iyi olur daha kolay hamile kalırsın canım.

Evhan resmin olduğu sityele alakalı düzeltmeye çalışıyorum sorun veriyor kendi kendine düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…