Hakkında hayırlısı olsun canım inşaallah istediğin vakitte olur,eşin zayıflama şartı koymuş pco için iyi olur daha kolay hamile kalırsın canım.
aman sen daha dikkatli ol canım,iki canlısınn annesiiioy canım sorma 2 dak pazara gittim geldim belim kasığım nasıl sancıyo ayakta duramıyorum artık yattım
hoşbulduk teşekkürler canım,mukabeleden geldim ağrı çekiyom öyle
evet canım
çarşamba 11
cumaertesi 123
çarşamba 620 çıktıııı
hoşgeldin tatlımmmmmmmmm nasılsın
hoşbuldummmm canım sağolasın haklısın ama bişey yapmıyom ki nerdeyse şimdi uyuyacam zaten gözlerim gidiyo boshayallersmilecanım fazla yorma kendini bırak biraz dağınıksa evin hemen toparlamaya bakma herkesin evinde dağınıklık olur ha sana pis bırak demiyorum ama o kadar ince iş yapma bebişinden önemlimi sanki
bende klomene başladım dün pazartesi kontrole gideceğim bakalım hayırlısı
hoşgeldin canım bizler iyiyiz bak sende fazla yorma kendini dinlenmene bak herşeyden önce senin sağlığın önemli unutma
merhaba canım sende hoşgeldinn nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız
Hoşgeldin canım belin neden ağrıyor?
Eee kızlar bebişlerinizin cinsiyeti ne olacak içinize ne doğuyor benim ki erkek olacak gibi içime öyle doğuyor.
evet canım yhaa birazcık zayıfladığımda bebiş çalışmalarına başlayağız hayırlısıyla canımm inşş tez zamanda hamiş kalırız
tatlım ben hep kızım diye seviyorum istem dışı ağzımdan hep kızım çıkıyo allahım ne veriyosa hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?