Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hakkında hayırlısı olsun canım inşaallah istediğin vakitte olur,eşin zayıflama şartı koymuş pco için iyi olur daha kolay hamile kalırsın canım.

evet canım yhaa birazcık zayıfladığımda bebiş çalışmalarına başlayağız hayırlısıyla canımm inşş tez zamanda hamiş kalırız

oy canım sorma 2 dak pazara gittim geldim belim kasığım nasıl sancıyo ayakta duramıyorum artık yattım
aman sen daha dikkatli ol canım,iki canlısınn annesiii

evet canım
çarşamba 11
cumaertesi 123
çarşamba 620 çıktıııı

hoşgeldin tatlımmmmmmmmm nasılsın
hoşbulduk teşekkürler canım,mukabeleden geldim ağrı çekiyom öyle
hoşbuldummmm canım sağolasın haklısın ama bişey yapmıyom ki nerdeyse şimdi uyuyacam zaten gözlerim gidiyo boshayallersmile
Merhaba kızlar nasılsınız
merhaba canım sende hoşgeldinn nasılsın
Hoşgeldin canım belin neden ağrıyor?

canım hoşbuldum adet günüme daha 3 gün var ama sabahtan beri sanki adet olacam belim kasıkarım ağrıyor,bazen karnımdan ses geliyor adet olcak gibi

Eee kızlar bebişlerinizin cinsiyeti ne olacak içinize ne doğuyor benim ki erkek olacak gibi içime öyle doğuyor.

ayy ceylin yaaa,aslında bi yönden iyi olur bu sayede fazlalıkları atar insan.
eşimde bana bazı şeyler içn kilo ver sınırlaması koysa fena olmaz hani zemuszemus

evet canım yhaa birazcık zayıfladığımda bebiş çalışmalarına başlayağız hayırlısıyla canımm inşş tez zamanda hamiş kalırız

Amin canım hakkında hayırlısı olsun ama eşin askerden gelidikten sonra yapsanız daha iyi olur asker yolu beklemiş biri olarak insan çok duygusal oluyor üstüne hamilelikte gelirse çok ağlarsın ve eşine çok ihtiyaç duyarsın hems en daha yeni evlisin yaşında küçük ben 27 yaşındayım ve 2,5 sene sonra oldu ama en iyisini sen bilrisn tabi ki tatlım inşaallah istediğin gibi olur.

tatlım ben hep kızım diye seviyorum istem dışı ağzımdan hep kızım çıkıyo allahım ne veriyosa hayırlısını versin

Amin canım sağlıklı olsunlarda önemli olan o ve hayırlı evlat olsunlar.

Kızlar benim bilgisayar kapanıyor iyice sinirlenmeden kalkıyorum hoşçakalın.

eflalim düşünüyorum askerden geldikten sonra olsun diye ama zaten pko luyum ne kadar bekleyeceğimiz belli değil
bazende hamişleri görünce duyunca ben bu duyguyu tadacağım diye
burda arkadaşın kızı var 7 aylık görüştüğümüzde kızı elimden düşürmüyorumm çok seviyorumm benimde olsa fena olmaz diye içimden geçiriyorum yaa durum böyle şekerimmm

arkadaşlar hepinize selam..
ben uzun zamandır takip ediyorum siteyi bugun dolaşırken bu topiği gördüm.ben gecen çarşamba çatlatma iğnesi oldum şimdi sonuç bekliyorum banda dua edin çok stresliyim ilk iğnem tutmayacakmış gibi geliyo.buarada ben 14 aylık evlıyım hiç korunmadık benım troitlerim yavaş çalıiıyodu hem onun tedavisini görüyorum hemde yumurtlama takıbı ve iğneye başladık.

cnm hoşgeldin herkes aramıza katılabilir ama ekranda görünsek bile işlerimiz oluyo bakamıyoz.
sen ne ilaç kullandın cnmm çatlatma yapıldı. bende klomen kullanıyom çarşamba kont. var belki çatlatma vericek.
inşallah tutmuştur cnm kaç gün geçti üstünden 14 gün geçtimi kanda çıkıyo gebelik varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…