hoşbulduk canım
ben kolmen kullandım gunde 2 tane sonra geçen çarşamba yanı 7 gün önce ovitrelle iğnesi vuruldu.ılk ayım bu 3 tane buyuk 23mm ın üzerınde yumurtam vardı doktorum ızne cıktıgı ıcın 31ağustosta çatlayıp çatlamadığına bakacak eğer çatladıysa kanda gebelık testi yaptırcam inşallah.ama umudum yok bu ay.
sende ılk defa mı kullanıyosun klomeni
çatlatma iğne
sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun ,kaç yumurtan var benım guatrdan buyumuyolardı yumurtalar çok şukur oda baya düştü zaten doktor dedıkı sen bu guatr hapını kullanmaya başla hemen hamıle kalırsın dedı bıde benım göğsümden süt çıktı 2si engel oluyomuş
anladım cnmm benim geçmişim uzun 2 düşüğüm var sonraısında 1 sene istemedik. şimdi 1 senedir istiyoz ama ben 2,5ay önce rahimde perde varmış onun amel. oldum. doktor normal yolla olur diyo ama yaşım ileri olunca bende acele edince klomen verdi hızlandırmak için. hormonlar temiz benim. yumoşlarda büyüyo. çatlıyomuş. inşallah cnm allah kısa zamanda senide anne yapar.
evt troit ilacı faydalı olur. ama çook insan var guatrlı hamiş evladı olan. sorun etme olur cnm
valla cnm o kürü denemedim denememde.. midem kalkıyo düşünürken. sen bilirsinn benden tavsiye ama kime yaptırdıysam faydasını gördü. tercih senin.. kayetcek bişi yok. yapsan bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?