Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Ahh keşke.kendimide eşime karşı ezik hissediyorum.yok yanıyo,yok acıyo her ay aynı dert.dün gece ağladım zaten,benim yüzümden olmuyo diye.eşimide üzdüm.dün gece 1 tane fitil koydum napim.

Sen rahim filmi çektirmişmiydin canım??özelemi gidiyosun??

canım benim bence en iyisi bi doktora gitmen yok canım ben çektirmedim ama anestezili olunca çok rahatış acı çekmiyomuş öbür türlü biraz acılı oluyomuş biraz fiyatlı işte özelde 400 falanmış ama herşey sağlık için canım ne olur sen bi dr a git bi kapsamlı incelesinler ben özel hastaneye gidiyorum tatlım dr um orda ondan

kaç dr.a gittim ama fayda görmedimki evhancım.işim ALLAH a kaldı.ben hamile kalamam bu gidişle.

kaç dr.a gittim ama fayda görmedimki evhancım.işim ALLAH a kaldı.ben hamile kalamam bu gidişle.

canım iyi dr denk gelmemiş sana bence tanıdıklarının yokmu gittiği bi dr memnun oldukları yadda nette araştır olduğun şehirde hangi dr lar iyi diyeeeee ümidini yetirme canım ne olur unutma ALLAHTAN hiç bir zaman ümit kesilmez tatlımmmmmmm

Ya bugün kendi dr da aradım ve kimyasal gebelik geçirmişsin dedi keşke önceden haber verseydin kan testi yapardık dedi ışte ameliyata girecekmiş fazla konuşamadık bende nette araştırdım kimyasal gebelik sonrası en erken hamile kalanlar 4 ay sonra kalmış

canını sıkma esracım.RABBİM OL desin yeterki.bunları bildiğim halde bende kendimi üzüyorum senin gibi.hatta ağlıyorum bile.bünye meselesi ve rabbimin bilceği iş.bazen düşükten yada kürtajdan hemen sonra bile hamile kalan var.çağla şıkel bebeğini düşürdü,ertesi ay yine hamile kaldı.tabi onlarda para bol,bişeyler yapmıştır kesin.boşuna üzülme,bak bende hamile kalamıyorum.üstelik eşimin spermleri gayet iyi olduğu halde 5 aydır olmuyo işte.

sen en azından hamile kalabiliyosun.tüplerin açık.ben kendimde onu bile bilmiyorum.hamile kalırmıyım şüpheli.zaten benim yüzümden olmuyoya.bu enfeksiyonlarım yüzünden.bitmek bilmeyen her ay yanmalar yüzünden gebe kalamıyorum

o yüzden kendini boşuna harap etme canım benim.üstelik çokta gençsin.sen kalamıcanda kim kalcak.yaşının avantajıda var.

Doğru diyorsun canım ama ışte demekki o kadarlık bile annelik doygusu için yetiyormuş içim burkuk

ayyyy kıyamam ben sana canım ya belli olmaz canım ya herkesde olcak diye bişey yok belki hemen kalırsın onu yüce RABBİM BİLİR tatlım canını sıkma hayırlısı buymuş çoğu insan bilmiyo bile kimyasal gebelikl olup düştüğüünü o yüzden bence geleceğine bak takılma kafana takarsan olacağı varsada olmaz canım benim tamam mı moralini bozmaaaaaaaya gayret et

canım benim yaa..çok istiyorum hamile kalmayı.annelik duygusu kanımızda var.ben rahatça ilişkiye bile giremiyorum,bide hamile kalmayı bekliyorum.bide beni düşün.

Sağol canım ama sende kalışın canım merak rabbim bir zamanını belirlemistir olur inşallah canım hem bir kere ilişki ile bile hamile kalanlar var sen takma kafana canım

Doğru diyorsun canım ama ışte demekki o kadarlık bile annelik doygusu için yetiyormuş içim burkuk

canım düşünsene ya 1 yada 2 aylık yada daha fazlayken olsaydı benim ilk düşüğümde 6 haftalıktı ve keseyi görmüştük sonra bi anda kanamayla düştü ben çok ağladım ama sonra eşim beni böyle teselli edince ağlamayı bırakmıştım ya kalp atışını duysaydın ya kalbinde bi sorun olsaydı ya9 aylıkken ölseydi deyince susmuştum sende öyle düşün olurmu

Canım ya o bile yetiyor annelik için demekki bilmiyorum ya iki gündür ruh gibiyim bilmiyorum yaaa

iyiki varsınız kızlar ya...canım sıkılınca anında burdayım.sizinle konuşmak iyi geliyor.evet esracım ya ilk günden bile hamile kalanlar var.valla ben bu kadar zor olcağını tahmin etmemiştim.hemen olur sanıyodum.bilsem salak gibi korunurmuydum hiç.

kızlar bi de seren serengili düşünün.ALLAH kimseyi onun durumuna düşürmesin.kadında para var pul var rabbim bebek vermedi.üstelik ilkini 9 aylıkken kaybetti.karnında ölmüştüya.2.cisi de düştü.3.cüsü de 7 aylık doğu ve öldü hatırlarsanız.

esracım geçmiş olsun canım
yanı nasıl oluyo anlamadım kımyasal gebelik belirtilerin neydi canım

Canım bende belirti olarak göbeğim şişti göbek deliğinden aşağı kahve çizgi oldu halsizdim bir de sarı akintim vardı ama ben onu iltihap için fitil kullanmistim ondan sanıyordum akıntıyı bu arada kimyasal gebelik kese oluşmadan olan düşüklere deniyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…