Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

doktor hormon testi temiz çıkınca 21.gün testi istedi.yani progestan testi.yumurta sayısına ve kalitesine bakılıyomuş ordan.amannn benim bin tanede yumurta olsa spermler oraya ulaşmadıktan sonra zor.hem kuruluk var,hem yanma var.spermler içerde kaymıyoki.benim vajinama girer girmez ölüyorlar bence

ahhh bi de gel bana sor esracım.her ay ağlıyorum yaa..adet olunca moralim bozuluyor ağlıyorum.ilişkide yanma yaşıyorum ağlıyorum.ne olcaksa benim halim.bari ilişkide sıkıntı yaşamasam,o da psikolojimi bozuyo.

Canım sen nerde yapıyorsun ki bir ünüversite hastanesine gitsen belki çözüm bulunur

kızalr şimdi internette bir tane jel okudum.sizde nete yazın bir okuyun.jelin adı PRESEED JEL.valla aklıma yattı aslında.fiyatı biraz pahalı ama.esracım kaç doktora gittim,saçma sapanlar kremler verip beni daha kötü ettiler.

tatlılıar ben geldim
evhancığım elektrik gitti geldi o yüzden slm veremedim barbunya ayıklıyorum hadi yardıma gelin

Evhan canım sesin bilmiyor
Kızlar hoşgeldiniz

burdayım canım ya biraz uzanmıştım

tatlılıar ben geldim
evhancığım elektrik gitti geldi o yüzden slm veremedim barbunya ayıklıyorum hadi yardıma gelin

bende diyom nerde bu kız bi sselam bile vermeden giitti iyi bari hadi geliyom yardıma aç kapıyı atladım süpürgeme bak

açtım kapıyı hadi gel arkadaşım kaydirigubbakcemile

ayyyyy canım geldim ohh bayağa yapmışın bile bana bırakmamışın ki bi dahakine beraber yapalım şaka bi yana keşke yanında olsaydımda yardım etseydim sana tatlım keşkeeeeee orada değilim ama yanındayım ruhen bunu bil canım

saol canım benim yanımda olduğun için opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…